Количка

Предвид ситуацията и многото забрани, свързани с COVID19 са възможни забавяния в сроковете на доставка. Моля да ни извините.

Воден резервоар PINGUIN Camelbag Basic 2 л

Воден резервоар PINGUIN Camelbag Basic 2 л е изработен от антибактериален материал (MPE), произведен в САЩ, използван в областта на здравеопазването. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - медицински тестван. Воден резервоар PINGUIN Camelbag Basic 2 л е с голяма отвор за лесно пълнене и почистване се отваря и затваря с лесно с 1/2 оборот на капачката. Заключващият смукателен клапан може лесно да се контролира с една ръка. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница с диаметър 20/25 мм улеснява ползването и насочването му в необходимия момент. Смукателният клапан е снабден със защитна капачка, която го предпазва от замърсяване.


Техническо описание:

 • Обем - 2 л
 • Размери - 415 x 165 x 45 мм
 • Тегло - 200 гр
 • Материал на меха - Металоцен полиетилен, термопластичен полиуретан, полипропилен (без PVC, не съдържа BPA, Latex , Phthalate, Taste Free, не оставя вкус и мирис)
 • Материал на маркуча - TPU
 • Диаметър на отвора - 78 мм
 • Заключващ смукателен клапан
 • Защитна капачка за смукателният клапан
 • Допълнително звено със спирателен бутон
 • Удобна дръжка под отвора за пълнене


Характеристики
Материал Полипропилен; Полиетилен; Tермополиуретан
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Воден резервоар
Спорт Туризъм; Къмпинг; Колоездене
Цвят Прозрачен
Обем(л) 2.000
Наличност по магазини
магазин ЯКО Варна - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Пловдив - Ограничена наличност.
магазин ЯКО Русе - Ограничена наличност.
магазин ЯКО София - Ограничена наличност.
Склад ЯКО Русе
Контакти

тел: 0899 139 940
гр.Варна,  ул. Г. Бенковски №49

тел: 0899 322 055
гр. Пловдив, ул. "Скайлер" 8-10

тел: 0897 612 190
гр. Русе, ул. "Константин Иречек" 8

тел: 0895 521 014
гр. София бул. "България" 81

тел: 0894 496 071
гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Раница PINGUIN Trail 42 е еднокамерна раница със среден размер. Изключително удобна носеща система, позволяваща максимална вентилация за гърба, докато..
133.00 лв.
Гети TREKMATES Cairngorm GTX - туристически гети, които Ви гарантират постоянен комфорт, осигуряват пълна защита от дъжд и влизане на сняг в обувките...
67.00 лв.
Котки PETZL Irvis са леки и компактни котки с 10 зъба, предназначени за ходене по ледници и ски-алпинизъм.Описание:Малко тегло благодарение на намален..
215.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Corax, е универсална регулируема седалка за катерене и алпинизъм. Седалката е удобна, лесно се използва, предназначена з..
117.00 лв.
Термо блуза ELBRUS Lamin
Разпродажба
Термо блуза  ELBRUS Lamin е функционално термо бельо, подходящо за студени дни.Техническо описание:Висококачествена и функционална термо блуза, п..
39.00 лв.
Воден резервоар TREKMATES 2л е изработен от антибактериален материал. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - медицинск..
32.00 лв.
Воден резервоар TREKMATES 1.2 л e изработен от антибактериален материал. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - меди..
32.00 лв.
Воден резервоар TREKMATES 3 л е изработен от антибактериален материал. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - медици..
38.00 лв.
Воден резервоар PINGUIN Camelbag Basic 3 л е изработен от антибактериален материал (MPE), произведен в САЩ, използван в областта на здравеопазване..
28.00 лв.
Воден резервоар PINGUIN Camelbag Pro 3 л е изработен от антибактериален материал (MPE), произведен в САЩ, използван в областта на здравеопазването. Не..
31.00 лв.