Количка

Гети ТАШЕВ Junior

Гети ТАШЕВ Junior са универсални гети (версия на модел Basic) за поотраснали деца, изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките, както и предпазват панталоните от замърсяване и намокряне. Сушите / почиствате / перете само гетите, а не целият панталон.


Техническо описание:

  • Височина - 32 см
  • Дължина на лентата - 40 см
  • Материал - Polyester
  • Цип YKK®
  • Долна и горна част – с вграден ластик
  • Фиксиране към обувката: с метална оксидирана кука за връзките на обувките и с двойна полиамидна лента отдолу, регулираща се двустранно с токи
  • Различни цветове
Характеристики
Материал Полиестер
Подходящ за Момчета; Момичета
Продукт Гети
Цвят Син
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Супер лека и компактна аварийната челна лампа e+LITE на Petzl може да носите навсякъде със себе си. Благодарение на калъфа за съхранение челната л..
51.00 лв.
Бeзпаpичиe - вoля за живoт и мeчтиAвтocтoп дo пoднoжиeтo на Aйгep и oбpатнoПъpвo бългаpcкo изкачванe пo маpшpута Lе Chаnt du Cygnе - бopба за живoт пo..
10.90 лв.
Спортна раница HI-TEC Felix 25 л , подходяща за колоездене, туризъм, алпинизъм и ученици. Изработена от полиестер 600D PU Rip Stop. 4 джоба - два..
59.00 лв.
Термос NORTHLAND Grip 750л. е  перфектен както за пътувания, така и за ежедневието. Горната част ползвате за чаша. Термосът е изработен..
38.14 лв.
Карабинер с компас MAXIMA е изключително полезен и функционален. Самият компас е достатъчно чувствителен и работи с голяма точност. Подходящ за ползва..
5.50 лв.
Гети ТАШЕВ Rannoch Moor Junior са водоустойчиви, дишащи гети, изработени в един размер, подходящи за деца. Олекотената полиамидна материя с водоустойч..
39.00 лв.
Гети ТАШЕВ Kids са универсални детски гети, изработени от здрав импрегниран полиестер. Туристическите гети осигуряват защита от проникване на вода, сн..
26.00 лв.
Популярни от категорията
Ленти за гети ТАШЕВ Гети ТАШЕВ Short Гети ТАШЕВ Junior Гети с метална проволка Гети ТАШЕВ Basic
Ленти за гети ТАШЕВ Гети ТАШЕВ Short Гети ТАШЕВ Junior Гети с метална проволка Гети ТАШЕВ Basic
T2305 T5643 0102108 5104S T13528
Цена 5.00 лв. 19.00 лв. 28.00 лв. 30.00 лв. 30.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени; Момичета; Момчета Мъже; Жени; Момичета; Момчета Момчета; Момичета Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Гети Гети Гети Гети Гети