Количка

Гладиатор Body Craft Elite

Гладиатор Body Craft Elite
 • Наличност: По заявка
 • Код: IN 18367
 • Тегло: 200.00кг
 • Гаранция: 24 месеца за ФЛ
  виж условията

0.00 лв.

Мултифункционалният фитнес уред Body Craft Elite е професионален гладиатор, който може да се ползва както във фитнес зала, така и в домашни условия. Този гладиатор е с най-висок клас в своята категория. Рамката със здрав стоманен профил 8.5 х 4.5 см. е напръскана със специален спрей Platinum Gray , който предпазва конструкцията от надраскване. Мултифункционалния фитнес уред Body Craft Elite предлага повече от 100 различни упражнения с ефективно натоварване на цялото тяло. За укрепване на мускулите на ръцете и мускулите на гърба, можете да използвате горната ролка. Можете също така да изберете долната ролка, която симулира гребане. Долните ролки може да се използват и за укрепване на краката, чрез разнообразни упражнения. Body Craft Elite разполага с революционна система, която започва все по-често да се среща в професионалните фитнес зали, а именно ABS, или с други думи, активна система за балансиране. Тази система се използва за трениране на баланса по време на упражненията, което води до по-голямо натоварване и още по-добро укрепване на мускулите (стимулира дълбоко разположените мускулни влакна). Благодарение на изключително здравите ролки с лагери, гладиаторът може да бъде натоварен до невероятните 180кг. Неприятните скърцания на металните кабели остават в миналото. Металните кабели на мултифункционалния фитнес уред Body Craft Elite са много по-гъвкави и разполагат със специално покритие за максимално намаляване на шума. Не на последно място, гладиатора разполага с ортопедична облегалка, която осигурява нужната лумбална опора. Огромната гама от възможности за промяна на позицията на облегалката заедно със седалката и държача за бутилка са финия завършек в дизайна на този уред.


Техническо описание:

 • Професионален мултифункционален фитнес уред- гладиатор
 • Възможност за десетки позиции и упражнения
 • Овални стоманени тръби с профил 8.5 х 4.5 см
 • Специално покритие Platinum Gray  (рамка пръска със специална боя, която предпазва конструкцията от драскотини)
 • Система ABS (Active Balance System - система за трениране на дълбоко разположените мускулни влакна, чрез трениране на баланса)
 • Ортопедична облегалка, осигуряваща чудесна лумбална опора (намалява натиска върху гръбначния стълб)
 • Облегалката е облицована с винил с двоен шев
 • 10 позиции за регулиране на макарите
 • 8 позиции за регулиране на наклона на страничните рамена
 • 7 позиции на регулиране на облегалката
 • 3 позиции на регулиране на седалката
 • Стойка за бутилка
 • Възможност за прикрепване на други аксесоари (Multitrainer)
 • Просто регулиране на натоварването
 • Макари със сачмени лагери
 • Гъвкави стоманени жила с покритие за намаляване на шума
 • Ролки с диаметър - 10 x 7.5 см
 • Стоманени плочки в калъпи, намаляващи шума
 • Натоварване - 90 кг ( 20 бр. стоманени плочки х 4.5 кг)
 • Индекс на предаване на опън - 01:02 ( т.е. 180 кг товароносимост)
 • Височина на седалката ( от земята ) - 57 - 65 см
 • Дължина на горната ролка - 118 см (дължина на захват 19 см)
 • Размери - 165 х 170 х 208 см
 • Товароподемност - 180 кг
 • Тегло - 197 кг
 • Категория - S (според EN957) - подходящ за фитнес клубове
 • Доживотна гаранция за рамката ( за домашна употреба )


Тренирани части на тялото:

  Аксесоари:

  Към уреда може да се закупи и Лег преса за гладиатор Body Craft Elite, за да можете да тренирате мускулите на краката. Укрепването на мускулите в долните крайници e трудоемко и тежко физическо начинание, но с тази лег преса, лесно ще постигнете това.

  Система ABS (Active Balance System)

  или с други думи, активна система за балансиране позволява на трениращи за да укрепва различни части от горната половина на тялото, особено на гръдните мускули по различен начин. Отключването и заключването на подвижната част става изключително лесно. При отключване на подвижното рамо трениращия е принуден да балансира, като по такъв начин се укрепват по-дълбоко разположените мускулни влакна. При заключване на рамото, трениращия има класическа машина, която позволява да се фокусира само върху вдигането на тежести.  Висока стабилност и товароносимост

  Здравата стоманена конструкция с профил на рамката 8.5 х 4.5 см гарантира висока стабилност по време на тренировка. Благодарение на високата устойчивост и капацитет на натоварване от 180 кг, има доживотна гаранция за домашна употреба. Цялата рамка е напръскана със специален спрей Platinum Gray, който предпазва рамката от драскотини или други охлузвания.


  Персонализиране

  Като цяло гладиатора е една модерна и сложна конструкция, но контрола на натоварването и регулирането на наклона е изключително просто. Потребителят може да коригира според собствените нужди в рамките на няколко секунди.

  Възможност за корекции:

  10 позиции за регулиране на макарите

  8 позиции на регулиране на страничните рамена

  7 позиции за регулиране на облегалката

  3 позиции на регулиране на седалката
  Тежести и ролки

  Потребителят има възможност да нагласи натоварване от 4.5 кг до 90 кг, като се използва прост механизъм. Въпреки това, ако трениращи иска още по-голямо натоварване, той може да го направи лесно, с помощта на специални валяци, които са в състояние да регулират натоварването до тегло от 180 кг. С помощта на ролките със сачмени лагери, тренировките с този фитнес уред са удоволствие. Всички 20 парчета от стоманени плочки са поставени в калъпи, които увеличават техния живот.

  Характеристики
  АксесоариДа
  ЛагериСачмени
  МатериалСтомана; ABS
  Ниво на подготовкаНачално; Професионално
  ПродуктГладиатор
  Размери в сглобен вид Д/Ш/В (см)165/170/208
  СпортФитнес
  Тегло197.000
  ЦвятСив; Черен
  Капацитет (кг)180
  Зона на трениранеПрасец (gastrocnemius); Задно бедро (biceps femoris); Четириглав бедрен мускул (quadriceps); Седалищен мускул (gluteus maximus); Коремни мускули (rectus abdominis); Предмишница (brachioradialis); Трицепс (triceps brachii); Бицепс (biceps brachii); Широк гръбен мускул (latissimus dorsi); Гърди ( pectorialis); Рамо (deltoids); Трапец (trapezius)
  СертификатS (EN957)
  Наличност по магазини
  Онлайн магазин
  магазин ЯКО Варна
  магазин ЯКО Пловдив
  магазин ЯКО Русе
  магазин ЯКО София
  Склад ЯКО Русе
  Контакти

  тел: 0894 496 071
  гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20


  тел: 0899 139 940
  гр.Варна,  ул. Г. Бенковски №49

  тел: 0899 322 055
  гр. Пловдив, ул. "Скайлер" 8-10

  тел: 0897 612 190
  гр. Русе, ул. "Константин Иречек" 8

  тел: 0895 521 014
  гр. София бул. "България" 81

  тел: 0894 496 071
  гр. Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20

  Напишете отзив

  Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
  Лош Добър
  Популярни от категорията
  Велоергометър SPIRIT MEDICAL MEDU100Бягаща пътека inSPORTline GaldigarСилов уред Steelflex Plateload Line PLSRГорен скрипец за гладиатор Body Craft MiniX...Аксесоар за Body Craft MiniX - за трениране на ...
  Велоергометър SPIRIT MEDICAL MEDU100 Бягаща пътека inSPORTline Galdigar Силов уред Steelflex Plateload Line PLSR Горен скрипец за гладиатор Body Craft MiniX Аксесоар за Body Craft MiniX - за трениране на крака и бедра
  MEDU100in 20166in 19957IN 7372IN 7373
  Цена 9 990.00 лв. 10 589.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв. 0.00 лв.
  Рейтинг
  Продукт Бягаща пътека Гребен тренажор Горен скрипец Екстензия за крака
  Спорт Фитнес Фитнес Фитнес
  Употреба Зала; за дома Зала; за дома Зала; за дома
  Капацитет (кг) 200 150 120 150 150
  Рамка Стомана
  Зона на трениране Прасец (gastrocnemius); Задно бедро (biceps femoris); Четириглав бедрен мускул (quadriceps); Седалищен мускул (gluteus maximus) Прасец (gastrocnemius); Задно бедро (biceps femoris); Четириглав бедрен мускул (quadriceps); Седалищен мускул (gluteus maximus) Предмишница (brachioradialis); Трицепс (triceps brachii); Бицепс (biceps brachii); Широк гръбен мускул (latissimus dorsi); Гърди ( pectorialis); Рамо (deltoids); Трапец (trapezius) Предмишница (brachioradialis); Трицепс (triceps brachii); Бицепс (biceps brachii); Широк гръбен мускул (latissimus dorsi); Гърди ( pectorialis); Рамо (deltoids); Трапец (trapezius) Прасец (gastrocnemius); Задно бедро (biceps femoris); Четириглав бедрен мускул (quadriceps)
  Боксов чувал inSPORTline 20-50 кг
  .
  159.00 лв.
  Боксовата круша inSPORTline е проектирана за ефективна тренировка на удари, правилна стойка и удари с крак. Подходяща е за бокс, кикбокс и други бойни..
  Бягаща пътека inSPORTline Gilavar
  .
  3 439.00 лв.
  Бягаща пътека inSPORTline Gilavar е висококачествен кардио уред, предназначен за домашна и клубна употреба. Тя е с много функции, усъвършенстван компю..
  0.00 лв.
  Лег преса за гладиатор Body Craft Elite, за да можете да тренирате мускулите на краката. Основен материал на конструкцията е стомана с размери на проф..
  Фитнес ескалатор inSPORTline ProfiStair
  .
  14 279.00 лв.
  Фитнес ескалатор inSPORTline ProfiStair е професионален кардио уред за укрепване и оформяне на бедрата и задните части. Помага за подобряване на телос..
  0.00 лв.
  Фитнес машина за крака Body-SolidGCEC340 позволява двете най-важни упражнения за крака, да се изпълняват от една удобна позиция. Идеална е, както за д..
  Гладиатор inSPORTline Profigym N10
  .
  659.00 лв.
  Гладиатор InSPORTline Profigym N10 е комбиниран, многофункционален фитнес уред, който предлага голямо разнообразие от различни упражнения за ефективно..
  1 619.00 лв.
  Мултифункционален фитнес гладиатор SPARTAN ProGym II е многофункционален фитнес уред за дома. Изключително здрава и надеждна конструкция. С него, може..
  Гладиатор InSPORTline ProfiGym C70
  .
  1 339.00 лв.
  Гладиатор InSPORTline ProfiGym C70 - МОСТРА и е мултифункфионален фитнес уред за домашна употреба, който предлага различни, ефективни упражнения ..
  Гладиатор inSPORTline ProfiGym C100
  .
  2 619.00 лв.
  Гладиатор inSPORTline ProfiGym C100 е висококачествен, многофункционален домашен фитнес уред, който предлага повече от 100 различни упражнения, които ..
  0.00 лв.
  Гладиатор Body Craft GX е професионален мултифункционален фитнес уред, с редица популярни тренировъчни станции. Здравата стоманена рамка е проектирана..