Количка

Тук ще откриете висококачествена и функционална екипировка за алпинизъм, туризъм, ски, сноуборд, бягане, фитнес и спорт на открито и в зала. Дрехи за спорт, спортни екипи и екипировка за всякакви метеорологични условия -  водоустойчиви и дишащи якета и панталони, пухени якета, дрехи от полар (флийс) и термо бельо. Също така и аксесоари  от "главата до петите" - ръкавици, шапки, слънчеви очила, мултифункицонални шал-кърпи, термо чорапи.Както и препарати за пране, почистване, импрегниране и поддръжка на любимата ви екипировка.

Дрехи и Обувки

Наличност: Доставка 10 дни Код: in 21811
Дамско мото яке W-TEC Progair Lady - притежавате няколко якета в едно! Благодарение на добре обмислената система от водоустойчиви ципове ви дава възможност да превърнете полиестерното яке в дишащо, мрежесто яке, което ще бъде идеално за горещите летни дни.Но това не е всичко! От вътрешната стра..
223.00 лв.
Дамски мото панталон W-TEC Propant Lady
-20 %
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 21818
Дамски мото панталон W-TEC Propant Lady - това са няколко панталона в едно! Разполага с три слоя и е идеален за всяко време. В горещите дни ще използвате усъвършенстваната вентилационна система AirVent System, която е решена с помощта на големи подвижни панели на бедрата. Това ще увеличи максимално ..
142.00 лв. 178.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)