Количка

Дъждобрани и гети

Специално за вас сме подбрали колекция от качествени дъждобрани и гети изработени от водоустойчиви материи. Дъждобранът е необходима връхна дреха, част от вашата туристическа или всекидневна екипировка. Кройките са универсални, тип "плащ", пелерина, анорак или тип "пончо". Дължината на дъждобраните може да варира. Чудесно се комбинират с водоустойчиви панталони и обувки или гети.

Производител: Hi-Tec Код: HT20145
Гети HI-TEC Calama са водоустойчиви, дишащи гети, които предпазват обувките и краката ви от проникване на сняг, кал, вода и прах. Техническо описание:Защитават от проникване на сняг и кал Материалът е дишащ и водоустойчив - 100% полиестерЗатварянето е с цип, защитен с велкроВ горната част,..
42.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN29
Гети PINGUIN Membrane Dry са с анатомична кройка и мембрана с воден стълб 20 000 мм и пропускливост 25 000 гр / 24 ч. Горната част на гетите е изработена от трислоен ACD ламинат, а частта покриваща обувките, от изключително устойчивия и здрав материал Cordura 1000D с PU.Техническо описание:Анатомичн..
65.00 лв.
Производител: Trekmates Код: TM0903190
Гети TREKMATES Cairngorm GTX NEW са с двойно закопчаване и трипластова мембрана Gore-tex - дишаща и водоустойчива. Осигуряват пълна защита от дъжд и сняг и гарантират постоянен комфорт. Изработени от 100% водоустойчива материя, с мембрана от трипластов Gore-tex, гарантиращ свободното дишане на кожат..
67.00 лв.
Производител: Extreme pack Код: 5104S
Техническо описание:ВсесезонниС водоустойчива дишаща мембранаМатериал - 100% полиестерЦвят - черен или камуфлаж..
30.00 лв.
Гети ТАШЕВ Basic
Доставка до 3 дни
Производител: Tashev Код: T13528
Гети ТАШЕВ Basic са изработени от здрав импрегниран полиестер. Осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките.Техническо описание:Височина - 39 смДължина на лентата - 45 смМатериал - PolyesterЦип YKK®Долна част – с вграден ластикГорна част – с вграден ластикФиксиране..
30.05 лв.
Производител: Tashev Код: 0102107
Гети ТАШЕВ Kids са универсални детски гети, изработени от здрав импрегниран полиестер. Туристическите гети осигуряват защита от проникване на вода, сняг, прах и камъчета в обувките.Техническо описание:Височина - 27 смДължина на лентата - 37 смМатериал - PolyesterЦип YKK®Долна и горна част – с вграде..
26.00 лв.
Гети ТАШЕВ Short
Доставка до 3 дни
Производител: Tashev Код: T5643
Олекотени ниски летни гети, предпазващи от проникване на прах, камъчета, клечки и влага в обувкитеТехническо описание:  Туристически летни гети Изработени са от здрава инпрегнирана полиамидна тъкан Затваряне – със защитен откачващ цип YKK® Долна и горна част – с вграден ластик Фик..
19.00 лв.
Производител: Trekmates Код: TM0903
Дъждобран - пончо TREKMATES Essential е унисекс класически модел дъждобран, тип пончо, който е 100% водоустойчив, благодарение на технология DRY™. Базисен модел на марката Трекмейтс, даващ сигурна защита от вода и вятър, с лепени шевове и 2000 мм воден стълб. Нахлузва се през главата, фиксира се под..
38.08 лв.
Производител: Frendo Код: 130144
Дъждобран FRENDO - пончо e базисен модел дъждобран, тип пончо, изработен изцяло от 100% рециклируем материал – EVA (Ethylene Vinyl Acetate). Сравнително широк, той лесно се поставя през главата и позволява на тялото да диша. Има качулка и нееластични ¾ ръкави. Няма разширение, предвидено за раница, ..
24.95 лв.
Производител: Frendo Код: 1301431
Дъждобран FRENDO Trek EVA е базисен модел дъждобран, тип пончо, изработен изцяло от 100% рециклируем материал – EVA (Ethylene Vinyl Acetate). Нахлузва се през главата, няма разширение предвидено за раница, но е достатъчно широко, за да покрие добре Вас заедно с по-малка раница (до 40 л) на гърба. Дъ..
32.00 лв.