Количка

Препарати, вакси и импрегнатори

Наличност: Наличен Код: HT14193
Импрегниращ спрей HI-TEC WATERPROOFER  възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки и екипировка. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и предпазва от прах и устойчиви мазни замърсявания. Подходящ за обувки и екипировка от всякакви материи: набук, велур, гладка..
13.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4420AW
Перилен препарат HI-TEC Down Wash 20 г почиства старателно пухени якета и спални чували. Премахва неприятните миризми. Възстановява първоначалната пухкавост, топлоизолационни свойства и придава свеж, приятен вид на изпраните вещи. Препаратът се грижи за запазване на естествените свойства на пухения ..
2.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IG900620AW
Импрегниращ спрей IGUANA 200 мл за вашето туристическо оборудване с водоустойчива мембрана. Притежава иновативна формула за химическа импрегнация. След нанасяне върху импрегнираната повърхност се създава слой, поради което водата и мръсотията не се абсорбират в материала. Може да се използва за всич..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT3920AW
Почистващ препарат HI-TEC Nano-Tec Cleaner е продукт чудесен за почистване на велур, набук и текстил. Микрочастиците ефективно премахват замърсители на кожата като пясък или сол. Микро сребърните частици са тези, които гарантират антибактериалните свойства на препарата. Ефектът е видим веднага ..
8.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4020AW
Импрегниращ спрей за обувки HI-TEC Shoe Pro-Tec перфектно защитава обувки, изработени от велур, набук и текстилни материали. Водоустойчивостта е една от най-важните характеристики на добрите трекинг обувки. За да им осигурите тази устойчивост и да я запазите възможно най-дълго, трябва да се внимава ..
6.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4520AW
Препарат за импрегниране HI-TEC Wash and Hi-Protect е универсална течност за импрегниране на туристическо и спортно облекло, обувки. Укрепва и засилва защитата срещу влага и мръсотия. Wash & Hi-Protect подновява и подсилва повърхността на дрехите и обувките. Универсалната импрегнация осигурява н..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT902720AW
Перилен препарат HI-TEC Polar Wash 20 г е предназначен за пране на висококачествено туристическо облекло. Продуктът придава на тъканта мекота, оставяйки я чиста и пухкава. Polar Wash не нарушава дишащите свойства на материята, ефективно премахвайки мръсотията. Химическата формула е на водна основа, ..
2.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT902820AW
Препарат за импрегниране HI-TEC Wash and Hi-Protect е универсална течност за импрегниране на туристическо и спортно облекло, обувки. Укрепва и засилва защитата срещу влага и мръсотия. Wash & Hi-Protect подновява и подсилва повърхността на дрехите и обувките. Универсалната импрегнация осигурява н..
2.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 140132
Водоотблъскващ спрей STORM Rain repellent е дълготраен препарат за стъклени повърхности и очила, който предпазва от вода и осигурява отлична видимост. Благодарение на Rain Repellent дъждът се стича мигновено. Създава незалепващо покритие и аеродинамичност, които на практика карат водата да се ра..
10.50 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4220AW
Дезодорант за обувки HI-TEC Deo Pure-Tec eлиминира неприятната миризма във вътрешността на обувките. Напръскайте обувките и веднага ще усетите действието на дезодоранта. Може да се използва за всякакъв вид обувки. Не предизвиква алергии и е щадящ към кожата. Лошата миризма на многократно ползвани об..
7.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT51711
Течен препарат HI-TEC Washing liquid за поддръжка на спортни и туристически облекла. Формулата съдържа лек неутрализатор, който неутрализира миризмата на пот и запазва свежестта на тъканите за дълго време. Спазвайте условията за работа, получени от производителите на облекло. Продуктът не уврежда ма..
2.50 лв.
Наличност: Наличен Код: 130124
Почистващ спрей за палатки и тенти STORM, 300 мл e удобен за премахване на петна и замърсявания от екипировката, докато е в употреба. Не е нужно да сгъвате палатката, а отстранявате петната на момента. Препарата не указва влияние и не вреди на водоустойчивостта на материите.ИНСТРУКЦИЯ: Напръскайте з..
10.50 лв.
Наличност: Наличен Код: S140110
Почистващ спрей за обувки STORM е универсален спрей, почистващ обувки от всякакви материи. Лесна за употреба пяна, която вдига и премахва мръсотията от всякакви обувки и материи - велур, набук и гладка кожа. Специалната му формула не само почиства, но има и антибактериално действие и редуцира появат..
10.50 лв.
Наличност: Наличен Код: 140117
Бързосъхнещ импрегниращ спрей за тъкани STORM е подходящ за всякакви тъкани, включително дишащи. Не променя цвета на материите и усещането им върху кожата. Посредством този препарат, всякакви материи може бързо да станат водоотблъскващи, прахоотблъскващи и високо устойчиви на мазни петна. Уникалната..
16.50 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4320AW
Почистващ препарат HI-TEC Wash and Hi-Care е универсална течност за почистване на туристическо облекло и екипировка. Ефективно отстранява мръсотията и поддържа свойствата на тъканите с водоустойчива мембрана. Ефективно премахва примесите и неприятните миризми. Възстановява материите до първоначалнит..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: S140119-150
Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл е лесна за употреба емулсия на водна основа, дълбоко подхранваща кожата и се характеризира с перфектни непромокаеми свойства. Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл образува водоотблъскващо покритие посредством активните с..
8.50 лв.
Наличност: Наличен Код: IG10020AW
Препарат за бели обувки IGUANA Whitener 75ml е коректор за бели елементи на обувки. Той ще ви позволи да се наслаждавате на безупречния външен вид на обувките си за дълго време. Ако сте фен на белите обувки, със сигурност ще останете доволни от резултатите. Белият цвят е особено труден за поддържане..
8.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20627-1
Балсам за кожа и дърво W-TEC Fantoms 10мл, който почиства, третира, подхранва, възстановява и импрегнира гладки кожени повърхности. Може да се използва и върху дърво, пластмаса, гума или дори мрамор.Нанася се с помощта на приложената гъба или мека кърпа. Перфектно почиства, полира и подхранва (хидра..
8.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: 5394
Препарат за почистване на въже BEAL Rope cleaner е неагресивен детергент, предназначен за почистване на въжета и седалки. Не наранява полиамида, при температура < 30. Техническо описание: Обем - 1 лПочиства лесно въжета и сбруиНе уврежда полиамидаТемпература на водата - до 30 °C..
24.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: 140109
Почистващ спрей STORM 75 ml Intense cleaner е предназначен за екипировка и обувки от всякакви материи. Универсален, концентриран, цитрусов препарат за отстраняване на замърсявания и упорити петна от обувки и текстил. Подходящ за всякакви тъкани, гладка кожа, набук и велур и дишащи мембрани. Благ..
7.99 лв.
Показани 1 от 20 | 26 (2 Страници)

За да бъде екипировката ви винаги готова да отговори на капризите на времето, е необходима грижа за нейното безупречно функциониране. Вакси, препарати за почистване, импрегниране и поддръжка на обувки, палатки, спални чували, изделия от пух, облекла с мембрана, полари, термобельо и др.