Количка

Препарати, вакси и импрегнатори

Наличност: наличен Код: HT4420AW
Перилен препарат HI-TEC Down Wash 20 г почиства старателно пухени якета и спални чували. Премахва неприятните миризми. Възстановява първоначалната пухкавост, топлоизолационни свойства и придава свеж, приятен вид на изпраните вещи. Препаратът се грижи за запазване на естествените свойства на пухения ..
2.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT14193
Импрегниращ спрей HI-TEC WATERPROOFER  възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки и екипировка. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и предпазва от прах и устойчиви мазни замърсявания. Подходящ за обувки и екипировка от всякакви материи: набук, велур, гладка..
13.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT902720AW
Перилен препарат HI-TEC Polar Wash 20 г е предназначен за пране на висококачествено туристическо облекло. Продуктът придава на тъканта мекота, оставяйки я чиста и пухкава. Polar Wash не нарушава дишащите свойства на материята, ефективно премахвайки мръсотията. Химическата формула е на водна основа, ..
2.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT902820AW
Препарат за импрегниране HI-TEC Wash and Hi-Protect е универсална течност за импрегниране на туристическо и спортно облекло, обувки. Укрепва и засилва защитата срещу влага и мръсотия. Wash & Hi-Protect подновява и подсилва повърхността на дрехите и обувките. Универсалната импрегнация осигурява н..
2.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT51711
Течен препарат HI-TEC Washing liquid за поддръжка на спортни и туристически облекла. Формулата съдържа лек неутрализатор, който неутрализира миризмата на пот и запазва свежестта на тъканите за дълго време. Спазвайте условията за работа, получени от производителите на облекло. Продуктът не уврежда ма..
2.50 лв.