Количка

Препарати, вакси и импрегнатори

За да бъде екипировката ви винаги готова да отговори на капризите на времето, е необходима грижа за нейното безупречно функциониране. Вакси, препарати за почистване, импрегниране и поддръжка на обувки, палатки, спални чували, изделия от пух, облекла с мембрана, полари, термобельо и др.

Производител: Hi-Tec Код: HT14193
Импрегниращ спрей HI-TEC WATERPROOFER  възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки и екипировка. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и предпазва от прах и устойчиви мазни замърсявания. Подходящ за обувки и екипировка от всякакви материи: набук, велур, гладка..
13.00 лв.
Производител: Storm Код: S140110
Почистващ спрей за обувки STORM е универсален спрей, почистващ обувки от всякакви материи. Лесна за употреба пяна, която вдига и премахва мръсотията от всякакви обувки и материи - велур, набук и гладка кожа. Специалната му формула не само почиства, но има и антибактериално действие и редуцира появат..
10.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4220AW
Дезодорант за обувки HI-TEC Deo Pure-Tec eлиминира неприятната миризма във вътрешността на обувките. Напръскайте обувките и веднага ще усетите действието на дезодоранта. Може да се използва за всякакъв вид обувки. Не предизвиква алергии и е щадящ към кожата. Лошата миризма на многократно ползвани об..
7.00 лв.
Производител: Storm Код: 140132
Водоотблъскващ спрей STORM Rain repellent е дълготраен препарат за стъклени повърхности и очила, който предпазва от вода и осигурява отлична видимост. Благодарение на Rain Repellent дъждът се стича мигновено. Създава незалепващо покритие и аеродинамичност, които на практика карат водата да се ра..
10.50 лв.
Производител: Storm Код: 140104
Перилен препарат за изделия от мериносова вълна STORM 300 мл е препарат с ниско съдържание на PH за пране на екипировка от мериносова и всякакъв вид вълна. Неутралното съдържание на  PH и специални, естествени съставки не степват фибрите и възвръщат и поддържат първоначалните, естествени свойст..
11.00 лв.
Производител: Storm Код: T140125
Висококачествена вакса за импрегниране и поддържане на всякакъв вид гладка кожа. Нежен крем, който подхранва, обогатява я с въглеводород, прави я водоотблъскваща и в същото време позволява на кожата да диша естествено. Съдържанието на Carnauba в препарата матира кожата, а ако желаете може да т..
10.00 лв.
Производител: Storm Код: T140120
Импрегниращ спрей за обувки STORM възстановява първоначалните свойства на водоустойчиви обувки. Лесен за употреба, осигурява висока водоустойчивост и прави обувките прахоотблъскващи и устойчиви на мазни замърсявания. Подходящ за обувки от всякакви материи: набук, велур, гладка кожа, тъкани, включите..
16.40 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4020AW
Импрегниращ спрей за обувки HI-TEC Shoe Pro-Tec перфектно защитава обувки, изработени от велур, набук и текстилни материали. Водоустойчивостта е една от най-важните характеристики на добрите трекинг обувки. За да им осигурите тази устойчивост и да я запазите възможно най-дълго, трябва да се внимава ..
6.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT51711
Течен препарат HI-TEC Washing liquid за поддръжка на спортни и туристически облекла. Формулата съдържа лек неутрализатор, който неутрализира миризмата на пот и запазва свежестта на тъканите за дълго време. Спазвайте условията за работа, получени от производителите на облекло. Продуктът не уврежда ма..
2.50 лв.
Производител: Storm Код: S140119-150
Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл е лесна за употреба емулсия на водна основа, дълбоко подхранваща кожата и се характеризира с перфектни непромокаеми свойства. Подхранващ импрегнатор за естествена кожа STORM, 150 мл образува водоотблъскващо покритие посредством активните с..
8.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4320AW
Почистващ препарат HI-TEC Wash and Hi-Care е универсална течност за почистване на туристическо облекло и екипировка. Ефективно отстранява мръсотията и поддържа свойствата на тъканите с водоустойчива мембрана. Ефективно премахва примесите и неприятните миризми. Възстановява материите до първоначалнит..
11.00 лв.