Количка

Дамски бански

В нашия онлайн магазин ще откриете актуални предложения за всяка жена, а изборът на перфектния бански е изключително лесен. Без значение каква е вашата фигура, предпочитания за стил или бюджет, изборът на бански костюми е гарантирано, че отговаря на вашите нужди.

Производител: Martes Sport Код: MAR1920SS
Дамски бански MARTES Lady Latoya - ултрамодерен дизайн! Полка точките е най-модната тенденция на сезона - дори и в спортната мода. Банският костюм от две части LADY LATOYA с атрактивен десен и цветове е не само модерен, но и удобен. Еластичната материя прилепва идеално към тялото, като гарантира мак..
32.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0119SS
Дамски бански AQUAWAVE Riwea Wmns , много модерна кройка и дизайн. Материята е бързосъхнеща и еластична. Не предизвиква кожни раздразнения и не задържа неприятни миризми. Приятно съчетание на цветове и стил. Дамски бански AQUAWAVE Riwea Wmns modern print е комфортен, функционален и е декориран ..
47.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW6618SS
Дамски бански AQUAWAVE Sublime WMNS е практично, стилно и удобно плувно облекло, подходящ за дами почитателки на водни спортове. Трикотажната материя се характеризира с висока устойчивост на хлор. Контрастиращата комбинация от цветове напълно отговаря на последните модни тенденции за производст..
43.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1820SS
Дамски бански MARTES Lady Latoya - ултрамодерен дизайн! Полка точките е най-модната тенденция на сезона - дори и в спортната мода. Банският костюм от две части LADY LATOYA с атрактивен десен и цветове е не само модерен, но и удобен. Еластичната материя прилепва идеално към тялото, като гарантира мак..
32.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW2920SS
Дамски бански костюм AQUAWAVE Tokyo Gamagori Wmns е спортен бански костюм с изрязан гръб, който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Подходящ е за тренировки и за плуване през свободното време. Бански костюм AQUAWAVE Tokyo Gamagori Wmns е изработен от ус..
33.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW16001
Дамски бански костюм AQUAWAVE Diwa е спортен бански костюм с открит гръб тип "flyback", който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Снабден е с вътрешен сутиен с подвижни подложки и е подходящ както за тренировки, така и за плуване през свободното време. Бански к..
39.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR3719SS
Дамски бански MARTES Lady Festa, подходящ за жени които ценят комфорта. Сутиенът се закопчава с катарама в задната част . Подсилените ръбове гарантират  комфорт. Чашките са с подвижни подплънки, което улеснява изсушаването и поддържането на плувното облекло. Подплатата е мека на допир, не преди..
29.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR3919SS
Дамски бански MARTES Lady Festa, подходящ за жени които ценят комфорта. Сутиенът се закопчава с катарама в задната част. Подсилените ръбове гарантират  комфорт. Чашките са с подвижни подплънки, което улеснява изсушаването и поддържането на плувното облекло. Подплатата е мека на допир, не предиз..
29.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW4119SS
Дамски бански AQUAWAVE Abra е универсален, стилен, модерен и впечатлява с уникалното съчетание на контрастни цветове. Висококачествената еластична материя е бързосъхнеща и устойчива на влиянието на слънчевите лъчи и хлорираната вода. Кройката подчертава фигурата и не ограничава свободата на движение..
40.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW21003
Дамски бански костюм AQUAWAVE Pula е спортен бански костюм с открит гръб тип "flyback", който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Снабден е с вътрешен сутиен с подвижни подложки и е подходящ както за тренировки, така и за плуване през свободното време. Бан..
39.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1620SS
Дамски бански MARTES Lady Fine, подходящ за жени които ценят комфорта. Сутиенът се пристяга с връзки в задната част. Подсилените ръбове гарантиратират  комфорт. Чашките са с анатомична форма и изсъхват лесно. Подплатата е мека на допир, не предизвиква кожни раздразнения. Със сигурност ще оценит..
22.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1720SS
Дамски бански MARTES Lady Fine, подходящ за жени които ценят комфорта. Сутиенът се пристяга с връзки в задната част. Подсилените ръбове гарантират  комфорт. Чашките са с анатомична форма и изсъхват лесно. Подплатата е мека на допир, не предизвиква кожни раздразнения. Със сигурност ще оцените пр..
22.00 лв.