Количка

Дамски тениски и потници

Леки и удобни тениски, потници и бюстиета в свежи и актуални цветове, изработени от памук, или дишащ и бързосъхнещ материал. Предложенията ни, ще ви впечатлят с елегантен и и стилен дизайн, качествени материали и изработка, на атрактивни цени.

Производител: Hi-Tec Код: HT6058
Дамска спортна тениска от дишаща материя и елегантна вталена кройкаМатериали - 100% Polyester (50% Cool Touch)Технологии:HYDRO-TEC - "дишаща" материя, осигуряваща оптимално транспортиране на влагата от тялото - абсорбира бързо потта и влагата от повърхността на кожата, като ги транспортира ..
39.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4920SS
Дамска тениска HI-TEC Lady Elsea е предложение на реномирана марка за жени, които ценят комфорта и свободата. Тениската е изработена от високачествена памучна материя. Декорирана е с атрактивна щампа и лого на бранда. Дамска тениска HI-TEC Lady Elsea е с класическата кройка и къси ръкави. Перфектно ..
19.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW7218SS
Дамски спортен потник AQUAWAVE Lemonea Wmns - универсален модел, подходящ за жени почитателки на спортен стил облекло. Тениската без ръкави е чудесно горнище, подходящо за тренировки - бягане, фитнес или волейбол. Благодарение на сместа от еластан в състава на материала, потника прилепва идеално към..
18.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0420SS
Дамска тениска HI-TEC Lady Elsea е предложение на реномирана марка за жени, които ценят комфорта и свободата. Тениската е изработена от високачествена памучна материя. Декорирана е с атрактивна щампа и лого на бранда. Дамска тениска HI-TEC Lady Elsea е с класическата кройка и къси ръкави. Перфектно ..
19.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0320SS
Дамска тениска HI-TEC Lady Bonie е предложение на реномирана марка за жени, които ценят комфорта и свободата. Тениската е изработена от високачествена памучна материя. Декорирана е с атрактивна щампа и лого на бранда. Дамска тениска HI-TEC Lady Bonie е с класическата кройка и къси ръкави. Перфектно ..
19.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ0520SS
Дамска тениска IQ Aldia Wmns е модерна, спортна тениска изработена от дишаща мека материя, която допринася за комфорта ви по време на интензивни тренировки и натоварвания. За допълнителна безопасност след залез сънце, са поставени светлоотразителни елементи.Тениска IQ Aldia Wmns е изключително комфо..
27.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ0819SS
Дамски спортен потник IQ Mily Wmns е предназначен за активните жени, за които спортното облекло предлага не само комфорт и функционалност, но и атрактивен дизайн. Кройката ще ви осигури необходимия комфорт дори и при най-интензивните тренировки. Потникът е много лек, и изключително удобен. Не е..
17.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0520SS
Дамска тениска HI-TEC Lady Nilma е модерна, спортна тениска изработена от дишаща мека материя, която допринася за комфорта ви по време на интензивни тренировки и натоварвания. За допълнителна безопасност след залез сънце, са поставени светлоотразителни елементи.Тениска HI-TEC Lady Nilma е изключител..
29.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL5519SS
Дамска тениска ELBRUS Abrada Wos е стилна тениска, подходяща за физически активни жени. Спортното облекло трябва да притежава 2 характеристики - комфорт при носене и способността за отстраняване на влагата от повърхността на кожата. Кройката е удобна и подчертава женствената фигура. Материята е прия..
20.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT02751
Тениска HI-TEC Lady Blanca е изработена от висококачествената дишаща материя PLAY DRY. Play Dry e водеща технология за управление на влагата. Технологията отвежда влагата далече от кожата, като я транспортира към външния слой, откъдето тя се изпарява във въздуха.  В резултат на това, кожата Ви ..
41.00 лв.