Количка

Дамски спортни обувки

Наличност: наличен Код: HT4719SS
Дамски обувки HI-TEC Beston Wos, изработени от висококачествени материали, подходящи за туризъм. С тези обувки ще се чувствате комфортно и ще стъпвате стабилно. Подметката е съчетание на EVA Phylon и висококачествен каучук. Моделът разполага с панели, подсилващи горните части и областта на пръстите ..
143.00 лв.
Наличност: наличен Код: EL0120SS
Дамски ниски обувки DEBAR са предназначени за любителски туризъм по маршрути с умерена трудност. Те ви осигуряват усещане за максимум комфорт, защото са леки и не натоварват краката. Дишащата мрежеста мембрана осигурява циркулация на въздуха, изпарява влагата и предотвр..
132.00 лв.
Наличност: наличен Код: EL0519SS
Дамски маратонки ELBRUS Aleco Wo s са подходящи за туризъм или ежедневие. Обувките са дишащи, подплатени с мрежест текстил. В чувствителните зони около глезена и при пръстите са подсилени със синтетика. Маратонките се пристягат с връзки. Подметката е здрава и гарантира комфорт на ходилото. Дамс..
105.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT3420SS
Дамски спортни обувки HI-TEC Gozin Wos, са много леки и комфортни, подходящи за походи в ниската планина при незимни условия, за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в града. Дамски спортни обувки HI-TE..
126.00 лв.