Количка

Детски бански

Направете най-сладкия избор на бански костюми и други видове бански за деца и юноши в YAKO.BG! Следете нашите ежедневни предложения!

Производител: AquaWave Код: AW1620SS
Детски бански костюм AQUAWAVE Triangulo Kids е спортен бански костюм с открит гръб тип "flyback", който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Банският костюм е предназначен за деца и е подходящ както за тренировки, така и за плуване през свободното ..
22.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW4918SS
Детски бански AQUAWAVE Jeana Jr е цял бански костюм, подходящ за момичета, перфектен за водни забавления в басейна и морето. Меката, подходяща за кожата материя прилепва идеално към момичешкия силует. Кройката е модерна с презрамки, които се кръстосват на гърба, не ограничават ръцете и позволяват св..
35.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW5119AW
Искате ли да се чувства детето Ви комфортно по време на плуване? Детски бански AQUAWAVE Neagela Jr е точно за Вашето дете! Стилните и приятни цветове (комбинация от синьо и светло варовик) вървят ръка за ръка с комфорта на носене. Използваните влакна CARVICO VITA са устойчиви на хлор и предпазват от..
40.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW4218SS
Детски бански боксер AQUAWAVE Stripe Jr е стилен, модерен и удобен. Изработен е от висококачествени материали, прилепва добре към тялото и позволява свободни движения, а полиестерната подплата, изсъхва бързо. Подходящ е както за тренировки и игра в плувния басейн, така и за морето.Техническо описани..
19.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0619AW
Детски бански MALISA Jr е с впечатляващ, стилен дизайн. Банският е с ярки цветове и модерна кройка. Материята е еластична и бързосъхнеща. Полиестерът осигурява надеждна защита от вредното въздействие на хлорираната вода и UV лъчи. Детски бански MALISA Jr е функционален и комфортен. С него детето ви ..
33.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0218AW
Детски бански костюм AQUAWAVE Sea girl е перфектният цял бански костюм, който ще гарантира пълен комфорт на Вашето дете, докато сте на плаж край морето или басейн. Бански костюм Sea Girl е предназначен за момичета, които харесват цветни морски мотиви. Големите, цветни риби в ярки цветове контрастира..
37.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW16009
Детски бански костюм AQUAWAVE Juka Jr е спортен бански костюм с открит гръб тип "flyback", който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Банският костюм е предназначен за деца и е подходящ както за тренировки, така и за плуване през свободното време. AQUAWAVE Juka Jr..
39.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0419AW
Детски бански боксер AQUAWAVE Combal Jr, изработени от висококачествен полиестер, изключително функионални и подходящи за басейн. Материята е еластична и бързосъхнеща, не задържа неприятни миризми. Висококачествената материя е устойчива на скъсвне, разтягане и цветовете не избледняват дори и след мн..
21.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW21008
Детски бански боксер AQUAWAVE Rescue Jr е спортен бански боксер за деца и юноши. Подходящ е както за тренировки и игра в плувния басейн, така и за морето. Техническо описание:Удобен и комфортенПодходящ за деца и юношиСпортен, свеж дизайнОсигурява необходимата свобода на движениеЛентов шнур за пристя..
29.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW6818SS
Детски бански AQUAWAVE Trenia JR е перфектният цял бански, подходящ за момичета. Детски бански костюм AQUAWAVE TRENIA JR е удобен, изработен от висококачествени материали. Перфектно прилепва към тялото и не ограничава движението по време на плуване. Трайната, еластична материя е бързосъхнеща, с..
36.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW21010
Детски бански боксер AQUAWAVE Aquaris Jr е спортен бански боксер за деца и юноши. Подходящ е както за тренировки и игра в плувния басейн, така и за морето. Техническо описание:Удобен и комфортенПодходящ за деца и юношиСпортен, свеж дизайнОсигурява необходимата свобода на движениеЛентов шнур за прист..
19.00 лв.