Количка

Детски бански

Наличност: наличен Код: AW5119AW
Искате ли да се чувства детето Ви комфортно по време на плуване? Детски бански AQUAWAVE Neagela Jr е точно за Вашето дете! Стилните и приятни цветове (комбинация от синьо и светло варовик) вървят ръка за ръка с комфорта на носене. Използваните влакна CARVICO VITA са устойчиви на хлор и предпазват от..
40.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW1620SS
Детски бански костюм AQUAWAVE Triangulo Kids е спортен бански костюм с открит гръб тип "flyback", който предлага по-голяма свобода на движение, гъвкавост и комфорт при плуване. Банският костюм е предназначен за деца и е подходящ както за тренировки, така и за плуване през свободното ..
22.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW4918SS
Детски бански AQUAWAVE Jeana Jr е цял бански костюм, подходящ за момичета, перфектен за водни забавления в басейна и морето. Меката, подходяща за кожата материя прилепва идеално към момичешкия силует. Кройката е модерна с презрамки, които се кръстосват на гърба, не ограничават ръцете и позволяват св..
35.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW4818SS
Детски бански боксер AQUAWAVE Mar Jr е спортен бански боксер за деца и юноши. Подходящ е както за тренировки и игра в плувния басейн, така и за морето. Техническо описание:Удобен и комфортенПодходящ за деца и юношиСпортен, свеж дизайнОсигурява необходимата свобода на движениеМатериали - 80% найлон, ..
28.00 лв.
Наличност: наличен Код: AW0218AW
Детски бански костюм AQUAWAVE Sea girl е перфектният цял бански костюм, който ще гарантира пълен