Количка

Детско термо бельо

Наличност: наличен Код: HT8210
Детската термо блуза HI-TEC Herman JR е с материя Cool MAX, която не задържа влага и гарантира отлична терморегулация. Добро решение за ски пистата или за зимната пързалка.Техническо описание:Висококачествена и функционална термо блуза с дълги ръкави, подходяща за студени условияОсигурява идеален ко..
50.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT23102
Термо бельо-компелкт за деца HI-TEC Kano Set Junior е изработено от висококачествения материал COOL COMFORT, който е еластичен, лек и изключително комфортен. COOL COMFORT е "дишащ" и бързосъхнещ материал, запазва тялото ви свежо и сухо, дори и по време на активен спорт, или горещо време. Ползи ..
37.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT1837IG
Термо бельо-комплект за деца Hi-Tech Kamo JRG. Моделът е подходящ за деца, юноши. Материята е приятна на допир. Кройката е съобразена с фигурата на дете или юноша - осигурява необходимата свобода при движение.Техническо описание:Материал - 100% ПолиестерКомфортен и удобен дизайнОсигурява свобода на ..
38.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT8214
Детския термо клин HI-TEC Hekard JR е по технологията Cool MAX, която одвежда изключително бързо влагата от човешкото тяло и го запазва сухо. В резултат на което то остава топло през студените дни.Техническо описание: Висококачествен и функционален термо клин, подходящ за есенно-зимен..
25.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT1836IG
Термо бельо комплект за деца Hi-Tech Kamo JRB. Моделът е подходящ за деца, юноши. Материята е приятна на допир. Кройката е съобразена с фигурата на дете или юноша, осигурява необходимата свобода при движение и помага за отвеждане на потта от тялото, като го запазва сухо и топло.Техническо описание:М..
38.00 лв.