Количка

Детско термо бельо

Наличност: Наличен Код: HT8210
Детската термо блуза HI-TEC Herman JR е с материя Cool MAX, която не задържа влага и гарантира отлична терморегулация. Добро решение за ски пистата или за зимната пързалка.Техническо описание:Висококачествена и функционална термо блуза с дълги ръкави, подходяща за студени условияОсигурява идеален ко..
50.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT23102
Термо бельо-компелкт за деца HI-TEC Kano Set Junior е изработено от висококачествения материал COOL COMFORT, който е еластичен, лек и изключително комфортен. COOL COMFORT е "дишащ" и бързосъхнещ материал, запазва тялото ви свежо и сухо, дори и по време на активен спорт, или горещо време. Ползи ..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT1837IG
Термо бельо-комплект за деца Hi-Tech Kamo JRG. Моделът е подходящ за деца, юноши. Материята е приятна на допир. Кройката е съобразена с фигурата на дете или юноша - осигурява необходимата свобода при движение.Техническо описание:Материал - 100% ПолиестерКомфортен и удобен дизайнОсигурява свобода на ..
38.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR0719AW
Термо боне MARTES Azul JR е изключително леко и функционално, осигурява максимален комфорт за лицето, защитава главата и шията от студ и вятър. Подходящо е за ползване при практикуване на зимни спортове и мотоциклетизъм. Предназначено е за активни спортни дейности в студено време, като мож..
10.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT8214
Детския термо клин HI-TEC Hekard JR е по технологията Cool MAX, която одвежда изключително бързо влагата от човешкото тяло и го запазва сухо. В резултат на което то остава топло през студените дни.Техническо описание: Висококачествен и функционален термо клин, подходящ за есенно-зимен..
25.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT1836IG
Термо бельо комплект за деца Hi-Tech Kamo JRB. Моделът е подходящ за деца, юноши. Материята е приятна на допир. Кройката е съобразена с фигурата на дете или юноша, осигурява необходимата свобода при движение и помага за отвеждане на потта от тялото, като го запазва сухо и топло.Техническо описание:М..
38.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT23101
Термо бельо-компелкт за деца HI-TEC Kano Set Junior е изработено от висококачествения материал COOL COMFORT, който е еластичен, лек и изключително комфортен. COOL COMFORT е "дишащ" и бързосъхнещ материал, благодарение на което запазва тялото ви свежо и сухо, дори и по време на активен спорт, или гор..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2720AW
Термо боне за деца MARTES Katla JR ефективно защитава чувствителните зони на лицето вятър, студ и измръзване. Подходяща е за зимен туризъм, спорт на открито в студените дни. Може да се ползва и в комплект с детска ски каска или мото каска за деца. Фината еластична материя прилепва плътно к..
11.50 лв.
Юношеска термо блуза HI-TEC Calipso JR
Разпродажба
Наличност: Наличен Код: HT7756
Юношеска термо блуза HI-TEC Calipso JR е детска термо блуза по безшевна технология. Изработена от материя, която отвежда влагата от потта навън и запазва тялото сухо, като по този начин си запазва температурата в комфортни граници. Висококачествена и функционална термо блуза с дълги ръкави, п..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT5519AW
Детска боне маска HI-TEC Kartala JR е подходяща за велосипедисти, почитатели на мото спорт или ски. Боне маска е универсална и може да се използва за други спортни дейности. Специфичната особеност на маската е, че е изработена от висококачествена материя, която не задържа влага и е приятна на допир...
14.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Детско туристическо термо бельо, подходящо да се носи, когато детето ви кара ски, кънки или шейна. Детското термо бельо е полезно облекло, когато сте на излет, къмпинг или в ежедневието. Термо бельото осигурява добра терморегулация, не дразни кожата и е бързо съхнещо. С нашите подбрани комплекти термо бельо, вашите деца ще се чувстват удобно и ще останат защитени от студа дълго време. Разполагаме с комплекти за момичета и момчета на изгодни цени.