Количка

Мъжки бански

Проследете нашата разнообразна колекция от мъжки бански костюми! Намерете най-удобните плувки, най-модерните боксери и най-разнообразните шорти за море, басейн, езеро или океан. Нашите мъжки бански са със стил и на изгодна цена!

Производител: AquaWave Код: AW0518AW
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Tangyz е стилен и комфортен бански боксер, изработен от здрав, устойчив и еластичен материал, който осигурява оптимално движение, лесно се адаптира към всяка фигура, като същевременно не ограничава движенията. В горната част е снабден с ластик и пристягащи вързанки, за о..
31.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0619AW
Мъжки бански AQUAWAVE Bento са комфортни и с атрактивен дизайн. Материята е еластична и приятна на допир. Полиестерът осигурява надеждна защита от вредното въздействие на бактерии и микроорганизми. Дизайнът е семпъл и атрактивен. Мъжки бански AQUAWAVE Bento са функционални, стилни и модерни.Тех..
25.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR4003
Мъжки бански MARTES Sekel е класически бански, изработен от еластична материя, изключително комфортен. Материята е устойчива на скъсване, приятна е на допир и не дразни кожата. Банският е перфектното плувно облекло. Материята е бързосъхнеща, устойчива на хлор. Плувките са с ластик в кръста и се прис..
18.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW16009
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Aquaris е практичен и функционален модел, подходящ за мъже. Плувките са с универсална кройка и са перфектното плувно облекло за басейн. Изработени са от еластична тъкан, те прилягат към тялото като втора кожа, без да ограничават свободата на движение. Вътрешната под..
29.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW21005
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Ferez- отлично решение за спорт и отдих на плажа или близо до басейна. Изработен е от комбинация от качествени синтетични материи. Еластичната материя е дишаща и бързосъхнеща. не ограничава движението. Тя е устойчива на хлорирана вода и слънчеви лъчи. Кройката е класичес..
29.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0718SS
Мъжки бански MARTES Gabir е модел, който гарантира комфорт и пълна свобода по време на плуване. Моделът се отличава с универсална кройка и умело подбрани цветове. Предвиден е шнур в талията, за регулиране на ширината в кръста. Банският костюм е изработен от еластична материя, която се прилепва ..
23.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW6318SS
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Thar са чудесен избор, когато става дума за комфорт и функционалност. Мъжките шорти са подходящи за плуване в морето и басейна. Плувките са със широк плосък колан в кръста. Благодарение на шнура в талията можете лесно да регулирате ширината на банските, така че да пасва ..
40.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW1803IG
Мъжки бански боксер AQUAWAVE Tahoe, класическа кройка и интересно съчетание на цветове в синята гама. Дизайнът на плувките следва последните модни тенденции. Материята е приятна на допир, дразни кожата, устойчива е на хлорирана вода и слънчеви лъчи.Техническо описание:Мъжки бански боксерМатериал: 47..
35.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0719AW
Мъжки бански AQUAWAVE Gaspar са стилни и комфортни мъжки плувни боксери. Използваните висококачествени материали - еластан и полиамид - осигуряват еластичност и устойчивост на материята. Антибактериалните свойства на материята ще ви предпазят от кожни раздразнения. Плувките прилепват перфектно към т..
25.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW0419SS
Мъжки шорти AQUAWAVE Palawan със сигурност ще впечатлят мъжете, които се интересуват от най-новите тенденции. Предвиден е джоб за монети. Шортите са с бандаж. Материята е бързосъхнеща, въпреки допълнителния слой. В допълнение към еластичната талия е предвиден шнур за пристягане. С Мъжки шорти AQUAWA..
31.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW4718SS
Мъжки плувки AQUAWAVE Ruban - перфектни за плуване, плажен волейбол или релакс на плажа. Изработени са от еластична материя, комбинация от полиамид и еластан. Материята е дишаща, бързосъхнеща и не дразни кожата. Мъжки плувки AQUAWAVE Ruban са в модерната гама и са декорирани с логото на производител..
19.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1018SS
Мъжки бански MARTES Leonard е модел, който съчетава класически стил и пълен комфорт при употреба. Еластичната материя и класическата кройка осигуряват пълен комфорт и свобода на движение по време на плуване.  Плувките се притягат със шнур в талията. Материята гарантира устойчивост към хлор и сл..
23.00 лв.