Количка

Мъжки дрехи от полар

В тази категория, отделяме специално внимание на мъжките туристически дрехи от полар. Те са практични и удобни. Дрехите от полар могат да се носят през цялата година, като допълнителен слой в по-студените месеци или като външна дреха през хладните, летни вечери. Мъжките ни дрехи от полар са разнообразни по дебелина, стил и цветове.

Производител: Hi-Tec Код: HT11441
Мъжки полар HI-TEC Polaris e изработено с удобна и практична подплата, висока яка и три джоба, защитени с ципове. Ръкавите завършват с еластични дюзи, което прави лесно регулирането им.Техническо описание:Мъжко поларено якеМатериал - 100% полиестер microfleceХастар - полиестер, допринася за час..
73.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT18035
Мъжки полар HI-TEC Damer може да се използва като външна дреха, или като "втори слой". Поларът е лек и удобен и не ограничава свободата на движение.Техническо описание:Мъжко поларено поло, подходящо за "втори слой"Материал - 100% полиестер, 135гр/м2Удобен ципЕластични дюзи в края на ръкавите и долна..
31.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT1019AW
Мъжко яке полар HI-TEC Nader stretch limo е перфектно за планински туризъм, спорт или ежедневие. Висококачественият материал осигурява отлична терморегулация в продължение на много часове. Материята е дишаща, а кройката е свободна и осигурява оптимална свобода на движение. Високата яка предпазва чув..
67.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2219AW
Мъжки поларен панталон MARTES Ralston е лек и удобен, подходящ както за спортни занимания през есента и зимата, така и в ежедневието. Той ще ви осигури пълен топлинен комфорт и максимална свобода на движение. Несъмнените предимства на модела са класическата свободна кройка и тъмен цвят. Мъжки п..
28.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3119AW
Мъжко яке полар Hi-Tec Henis е изработено от мека, приятна на допир материя, която осигурява отлична терморегулация при лоши метеорологични условия. Якето е подходящо за топлите пролетни и есенни дни. Друга възможност е да се облече под топла шуба през студените зимни дни. Високата яка предпазва вра..
64.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0319AW
Мъжки поларен панталон MARTES Karlston е лек и удобен, подходящ както за спортни занимания през есента и зимата, така и в ежедневието. Той ще ви осигури пълен топлинен комфорт и максимална свобода на движение. Несъмнените предимства на модела са класическата свободна кройка и тъмен цвят. Мъжки полар..
31.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL35551
Мъжки полар ELBRUS Cullen iron, е поло подходящо да се носи като самостоятелна връхна дреха или като "втори слой". Материята е мека и топла, поддържа оптимална терморегулация на тялото. Пуловерът е лек и осигурявя свобода на движение. Мъжко поло полар ELBRUS Cullen iron е универсално, функционално и..
42.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2519AW
Мъжки полар Martes Dile е чудесен пуловер, който може да носите, когато сте на екскурзия в планината или през студените зимни дни. Можете да го носите като връхна дреха или да го използвате като среден слой под непромокаемо яке. Пуловерът е топъл, много е приятен на допир и не ограничава д..
33.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11440
Техническо описание: Мъжко поларено якеМатериал - 100% полиестер microfleceХастар - полиестер, допринася за частична ветроустойчивост на якетоДва външни защитени джобаЗащитен основен ципРегулиране в долната част с еластичен шнур и стопериАнатомично съобразена кройка..
73.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2119AW
Мъжки полар MARTES Zane е лек и топъл, изключително приятен при допир с кожата. Създава максимален топлинен комфорт, като може да се използва като външно яке, или като допълнителен втори слой под якето. Еднопосочния цип завършва с протектор за брадичката. Изработен e от 100% полиестер, изключит..
45.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR51707
Поларен панталон MARTES Resoto може да се използва като външна дреха, или като "втори слой". Поларът е лек и удобен и не ограничава свободата на движение.Техническо описание:Мъжки поларен панталон подходящо за "втори слой"Материал - 100% полиестер, 200 гр/м2Цвят - черенМодел - за мъже..
26.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2419AW