Количка

Мъжки дрехи от пух

Изключително леки, топли, удобни и модерни мъжки якета и елеци, с пълнеж от гъши пух. Моделите ,които представяме са функционални и с високо качество. Изберете и няма да останете разочаровани!

Производител: Hi-Tec Код: HT1830IG
Мъжко пухено яке HI-TEC Flen, е леко мъжко яке с изолация от гъши пух, който притежава отлични изолационни свойства и компресия. Кройката е комфортна и дава свобода на движенията. Ватираният дизайн прави така, че топлоизолацията да се разпредели равномерно, а отделните камери не се разместват. Стран..
157.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0118AW
Мъжко яке ELBRUS Forsol е леко яке за мъже с изолация от синтетичен пух. Кройката е комфортна и дава свобода на движенията. Ватираният дизайн е с цел топлоизолацията да се разпредели равномерно, а отделните камери да не се разместват. Страничните джобове са с цип. Може спокойно да съхранявате д..
159.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT1831IG
Мъжко пухено яке HI-TEC Flen е леко мъжко яке с изолация от гъши пух, който притежава отлични изолационни свойства и компресия. Кройката е комфортна и дава свобода на движенията. Ватираният дизайн прави така, че топлоизолацията да се разпредели равномерно, а отделните камери не се разместват. С..
157.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11313
Мъжко яке Hi-Tec Fresno е функционално, модерно и стилно пухено яке. Качулката гарантира комфорт и защита на главата. В случаите, когато не е необходима, може да се сваля. Якето има висока яка, която осигурява защита и комфорт. В джобовете може да съхранявате лични вещи или да стоплите ръцете си. Пу..
185.00 лв.
Производител: Мило Код: O1020
Пухеното яке Алпина + е подходящо, както за ниските температури в планината, така и за ежедневна употреба през студените дни в градски условия. Изключително леко, с висока степен на компресиране – компресационната му торбичка е с радиус 15 см и височина 24 см – дреха, която можете да носите ..
400.00 лв.
Производител: Мило Код: O1170
Пухеното яке Алпина Лайт е подходящо, както за ниските температури в планината, така и за ежедневна употреба през студените дни в градски условия. Изключително леко, с висока степен на компресиране – компресационната му торбичка е с радиус 15 см и височина 24 см – дреха, която можете да носите винаг..
338.00 лв.
Пухено яке МИЛО Himalaya
Доставка до 3 дни
Производител: Мило Код: О101
Моделът е подходящ за ниски температури и екстремни условия; изработен е по т.нар. технология”топъл шев”, т.е. за да се раздели  якето на отделни камери за пух, между  плата от лицевата страна  и плата от вътрешната страна е пришита лента, която ги държи на разстояние, като по този на..
479.00 лв.
Пухено яке МИЛО Alpina
Доставка до 3 дни
Производител: Мило Код: 5647
Пухено яке МИЛО Alpina е подходящо, както за ниските температури в планината, така и за ежедневна употреба през студените дни в градски условия. Якето има качулка за дъжд, която се прибира в яката. Изработена е от външния плат Pertex Endurancе, армирана мембрана с 1 000 мм воден стълб. Двата външ..
338.00 лв.
Пухен панталон МИЛО Alpina
Доставка до 3 дни
Производител: Мило Код: O114
Пухен панталон МИЛО Alpina е предназначен за да осигури комфорт при отрицателни температури. Заема много малко място в багажа, като се компресира. А когато ви е нужен, осигурява максимална топлина. Външната страна на крачолите са с дълъг непромокаем цип, което олеснява обличането и събличането н..
340.00 лв.
Пухен елек МИЛО Alpina plus
Доставка до 3 дни
Производител: Мило Код: O1100
Пухен елек МИЛО Alpina plus е подходящ както за ниски температури и екстремни условия, така и за ежедневна употреба в града и планината. Характерното за пухен елек  АЛПИНА+ , е че е изключително лек (340 грама за размер L) и компресионната му торба е много малка (диам.12 см/вис.19 см), т.е. дре..
185.00 лв.
Мъжко пухено яке МИЛО Cityzen
Доставка до 3 дни
Производител: Мило Код: 1375
Техническо описание:Външен плат - SPORTSMAN (водоустойчив)Гъши пух - 80 / 20Два странични външни джобаВътрешен джобЦипове - YKKКачулка в якатаОткачащи се ръкавиДопълнителен маншет на ръкавите – тип ръкавица..
345.00 лв.