Количка

Високи мъжки обувки

На вашето внимание представяме пълна гама от различни по стил, цветовеи размери високи мъжки обувки. Високите мъжки обувки са водоустойчиви, дишащи и комфортни. Моделите ни са с издръжливи каучукови подметки, които осигуряват добро сцепление върху трудни терени. Подарете си чифт от нашите практични мъжки високи обувки и няма да съжалявате!

 

 

 

За категорията „Туристически обувки“

В категория „Туристически обувки“ влизат широка гама от високи и ниски туристически обувки. Това са обувки, подходящи за ежедневна разходка в градски условия, както и за туристически преходи. Тяхната задача е да осигурят на крака необходимите дози удобство и комфорт, като същевременно му предоставят надеждна защита срещу основните фактори на външната среда. В следващите редове ще разгледаме елементите, които трябва да бъдат взети предвид при избора на конкретни туристически обувки. В допълнение, ще научите защо закупуването на туристически обувки от онлайн платформата Yako.bg е най-доброто решение за вас на пазара.

Туристически обувки 1
Tуристически обувки - цена

Ниски или високи туристически обувки?  

Това е първият въпрос, който си задават редица потребители при търсене на удачни за своите нужди туристически обувки. За да ви помогнем да вземете решение, по-надолу ще изведем особеностите и отличителните характеристики на тези два типа туристически обувки:

Ниски туристически обувки – тяхното основно предимство е, че са леки и дават голяма свобода на крака при придвижване. Подходящ избор за ежедневни разходки в градска среда, както и за придвижване по сравнително равни терени. Използването им обаче би могло да бъде проблемно при нужда от преминаване през локви и малки поточета, както и от преодоляване на различни препятствия (камъчета, неравности и т.н.).

Високи туристически обувки – високите туристически обувки са по-тежки и е възможно да ви създадат определен дискомфорт при ходене за дълъг период от време. Те обаче вършат отлична работа по отношение на неравни терени с множество камъчета, особено ако подметките им са с добавени пластини за защита на крака. Високите туристически обувки също така носят допълнителна опора за глезените. Опора, благодарение на която се намалява рискът от получаване на неприятна травма при подхлъзване и други непредвидени обстоятелства.

Туристически обувки – подметка

Най-популярният тип подметка за туристически обувки в днешно време е тази на италианския производител Vibram. Подметките Vibram са доста устойчиви във времето, като по средата имат проектирани канали, благодарение на които се постига по-добро сцепление. Може би единственият недостатък на туристически обувки с подметки Vibram е лесното им хлъзгане при мокри терени.

Туристически обувки – видове мембрани

По отношение на мембраните за туристически обувки има няколко производители, чиито продукти се открояват пред останалите. Сред тях са брандовете GORE-TEX и eVent. Нека да видим какви са предимствата и недостатъците на мембраните от тези марки:

Туристически обувки 2
Tуристически обувки от Yako.bg
  • GORE-TEX – мембраните с марката GORE-TEX осигуряват висока степен на водоустойчивост и същевременно правят съответните туристически обувки „дишащи“. Способни са да запазят функционалността и добрия вид на обувката за дълъг период от време. За да изпълняват успешно функциите си обаче, мембраните GORE-TEX се нуждаят от редовно почистване и правилна поддръжка.
  • eVent – мембраната на eVent е съставена от милиони малки пори, които осигуряват максимална степен на проветривост. При тази технология потта се отвежда веднага навън и съответните туристически обувки остават напълно сухи. Мембраната гарантира надеждна защита на крака от намокряне, независимо от атмосферните условия, които са налице наоколо.

Туристически обувки - марки   

Хубаво е да вземете под внимание и марката, към чийто каталог принадлежат набелязаните от вас туристически обувки. Препоръчваме ви да заложите на брандове с добро име в бранша, които са доказали, че не правят компромиси с качеството на своите продукти, както и с удовлетвореността на потребителите. Като примери за такива марки по отношение на категория „Туристически обувки“ бихме могли да посочим Hi-Tec, Elbrus,IGUANA и др.

Защо да закупите туристически обувки от Yako.bg?     

Вече 15 години екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на туристически и спортни стоки. Период от време, за който сме си спечелили множество лоялни клиенти и почитатели. Именно заради тях към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg за максимално бързо и лесно пазаруване. Ето няколко основателни причини да закупите необходимите ви туристически обувки от Yako.bg:

Туристически обувки 3
Tуристически обувки - марки

Туристически обувки от Yako.bg: Високо качество – залагайки наYako.bg, вие си гарантирате туристически обувки с отлично качество. Ние работим с реномирани в световен мащаб производители в тази сфера, доказали, че могат да правят надеждни, сигурни и комфортни туристически обувки. Туристически обувки, които ще отговорят в пълна степен на нуждите и изискванията ви при разходки и туристически преходи.

Туристически обувки от Yako.bg: Разнообразна гама – при нас е налице изключително разнообразна гама от високи и ниски туристически обувки. Това ви дава възможност да си изберете наистина най-подходящите такива, в зависимост от личните си разбирания за комфорт и дейностите, които смятате да практикувате.

Туристически обувки от Yako.bg: Достъпни цени – винаги се стараем да предлагаме цени, които са адекватни за българския пазар и за финансовите възможности на средностатистическия потребител у нас. Уверено можем да кажем, че за качеството, гарантирано от наличните в онлайн платформата ни туристически обувки, цените са възможно най-добрите и достъпни такива на пазара.

Туристически обувки от Yako.bg: Професионална консултация – богатият опит в сферата ни позволява да сме наясно с различните типове и модели туристически обувки, с техните особености и отличителни характеристики. Така че не се колебайте да се свържете с екипа ни, ако имате нужда от професионална консултация във връзка с избора. Можете да зададете въпросите си по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт на сайта ни, както и да дойдете на място във физическите ни магазини.

Туристически обувки от Yako.bg: Още стоки – освен туристически обувки, от Yako.bg можете да закупите още редица стоки и аксесоари за вашите дейности на открито. Започвайки от подходящи дрехи и екипировка, преминавайки през палатки и спални чували, и стигайки до карти и осветление. Постарали сме се да подберем на едно място всичко необходимо за съвременния човек, обичащ да бъде физически активен и да прекарва време сред природата. 

Туристически обувки от Yako.bg – насладете се максимално на яките моменти в живота!     

За категорията „Туристически обувки“
Ниски или високи туристически обувки?
Туристически обувки – подметка
Туристически обувки – видове мембрани
Туристически обувки - марки
Защо да закупите туристически обувки от Yako.bg?

Производител: Hi-Tec Код: HT15019
Високи обувки HI-TEC Norri Mid WP са здрави, леки и комфортни мъжки обвуки за туризъм с водоустойчива, дишаща мембрана.Техническо описание: Водоустойчива, естествена кожаНепромокаема, дишаща мембрана DRI-TEC с подлепени шевовеОмекотяваща CMEVA междинна подметка, с активни флекс зониУстойчиви на и..
139.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0819AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Delen Mid WP са перфектни за ходене по туристически маршрути и осигуряват максимален комфорт. Горната им част е изработена от естествена кожа, подсилена със синтетични панели, осигурява усещане за комфорт и висока трайност на обувките. Задната част е издигната около г..
198.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1018AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Gabby Mid WP, модерен дизайн, контрастни цветове. В колекцията на марката "Елбрус" този модел заслужава внимание. Изработени са от висококачествена еко кожа в комбинация с текстил и удобна каучукова подметка. Комфортът се допълва от междинната подметка. Подметката осигуряв..
129.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1218AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Gerari Mid са модерни и стилни, подходящи за леки преходи в планината или разходки в градски условия. Изработени са от кожа (Action leather), изключително издръжлива на скъсване. Обувките са проектирани с мека подложка в областта на глезена, която стабилизира и изолира кра..
137.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0519AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Kalem Mid са предложение за всички мъже, които търсят комфортни универсални обувки в модерен стил. Обувките са изключително функционални и са подходящи за ползване в ежедневието или за излети през уикенда. Обувките се пристягат с връзки. Изработени са от кожа - еко кожа с ..
164.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0419AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Lasano Mid WP, интересен дизайн, висококачествени материали, подходящи за или ежедневие. Издръжлива горна част от естествена кожа (кожа) - Nubuck, еко кожа, текстил. Вътре в обувката подплатата и стелката е от текстилен материал. Подметката е изработена от висококачествен ..
140.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0719AW
Мъжки високи обувки ELBRUS Maash Mid WP са удобни мъжки обувки над глезена на реномиран производител ELBRUS. Обувките са с модерен дизайн, подходящи за трекинг туризъм, лов, риболов или ежедневие. Изработени са от висококачествени водоустойчиви материали осигуряващи надеждна защита от дъжд или сняг...
120.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL5519AW
ELBRUS Mandoza MID WP са здрави, леки и комфортни обувки за туризъм с водоустойчива, дишаща мембрана. Моделът притежава отличните качества на класическата, кожена обувка, в съчетание с водоустойчива и дишаща мембрана. Междинната пдометка от EVA PHYLON гарантира максималния комфорт при продължит..
211.40 лв.