Количка

Мъжки кецове и маратонки

Независимо дали става дума за тренировка или за стил, обърнете внимание на нашата гама от мъжки маратонки и кецове. Те са с удобни гумени подметки и издържан спортно - елегантен дизайн. Цветовете са стилно подбрани. Мъжката ни колекция от маратонки и кецове съчетава функционалност и стил.

Производител: Hi-Tec Код: HT8718SS
Мъжките спортни обувки HI-TEC Camit са модел подходящ за пролетта и лятото, благодарение на комбинацията мрежест текстил и изкуствена кожа. Ако търсите маратонки, моделът CAMIT ще ви хареса. Те са подходящите обувки за летен туризъм или за ежедневно носене. Дебелата подметка осигурява сцепление с вс..
99.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL6618SS
Мъжки маратонки ELBRUS Saratos са много леки и комфортни, подходящи за походи в ниската планина при незимни условия, за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в града. Обувките са изработени от диша..
125.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT8918SS
Мъжки маратонки HI-TEC Ogle гарантират максимален комфорт, по време на всякаква активност - джогинг, скандинавско ходене, разходки сред природата, или фитнес упражнения в парка. Мрежестите панели, поставени в горната част, осигуряват оптимална вентилация и гарантират свежест и удобство, през целия д..
103.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1120SS
Мъжки ниски обувки ELBRUS Milkar WP са много леки и комфортни, подходящи за туристически преходи, за бягане по пресечени терени (trail running), за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в гр..
177.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ2020SS
Мъжки маратонки IQ Icharo са внимателно съобразени с нуждите на дори и най-взискателните спортисти, които искат да постигнат максимума, по време на тренировка. Те осигуряват комфорт и свобода, благодарение на които ще можете да се съсредоточите върху тренировката си. Атрактивния дизайн и свежите цве..
83.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW21024
Спортни обувки AQUAWAVE Soro са леки и комфортни спортни обувки, подходящи за ежедневно носене, за фитнес залата, или за плажа. Обувките предлагат стилен дизайн, изключителна лекота и комфорт.  Техническо описание:Материал на горната част - бързосъхнещ синтетичен материал (неопрен и текстил)..
79.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1520SS
Мъжки ниски обувки ELBRUS Weika, са много леки и комфортни, подходящи за туристически преходи, за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в града. Горната част на обувките, е изработена от плетен текстил ..
114.00 лв.
Производител: IQ Код: IQ0720SS
Мъжки маратонки IQ Kaser ще осигурят комфорт, който ще увеличи ефективността на вашата тренировка. Мъжки спортни обувки IQ KASER са толкова леки, че не натоварват краката ви дори по време на висока интензивност и динамични тренировки. Чувствате се комфортно през цялото време. Дишащата горна част гар..
84.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3620SS
Мъжки маратонки HI-TEC Plastero са леки и много удобни, чудесни са за ежедневна употреба в града. Горната част ефективно предпазва от влага, поради непромокаемия слой на външната материя. Спортните обувки гарантират комфорт дори при дълги разходки и интензивни упражнения. Вътрешността на обувка..
88.00 лв.