Количка

Мъжки сандали

Най-доброто от категорията

Наличност: Наличен Код: MAR30421SS
39.00 лв.
Мъжки спортни сандали MARTES Mercheto, са леки и комфортни, с две регулиращи ленти. П..
41 42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: AW3620SS
15.00 лв.
Мъжки чехли AQUAWAVE Nahin ще Ви осигурят максимум комфорт по време престоя на плаж и..
41 42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: MAR20116-blue
13.00 лв.
Мъжки джапанки MARTES Arona са леки и удобни мъжки джапанки, подходящи  за почив..
41 42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: EL2121SS
77.00 лв.
Мъжки сандали ELBRUS Keniser със затворени пръсти са чудесен избор за леки преходи ил..
42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: MAR30521SS
39.00 лв.
Мъжки спортни сандали MARTES Mercheto, са леки и комфортни, с две регулиращи ленти. П..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: EL1820SS1
67.00 лв.
Мъжки сандали ELBRUS Ecoler са стилни сандали, подходящи за туризъм, устойчиви при уп..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: EL1620SS
59.00 лв.
Мъжки сандали ELBRUS Wideres, са удобни и модерни спортни сандали. Идеални са за полз..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: HT4420SS
68.00 лв.
Мъжки сандали HI-TEC Lubiser, ще се харесат на всеки почитател на летните екскурзии и..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: HT30521SS
42.00 лв.
Мъжки спортни сандали MARTES Hanary са леки и комфортни, с три регулиращи ленти. Подм..
41 42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: MAR4318SS
15.00 лв.
Мъжки аква обувки MARTES Redeo са подходящи за различни водни спортове и каменис..
41 42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: HT30621SS
42.00 лв.
Мъжки спортни сандали MARTES Hanary са леки и комфортни, с три регулиращи ленти. Подм..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: EL5219SS
67.00 лв.
Мъжки сандали ELBRUS Merios са удобни и модерни спортни сандали. Идеални са за ползва..
42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: MAR0921SS
57.90 лв.
Мъжки сандали MARTES Makany,  са подходящи за носене в пресечени терени, в града..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: EL21026
59.00 лв.
Сандали ELBRUS Myrios са подходящи за носене в пресечени терени, в града, в суха и мо..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: MAR2620SS
15.00 лв.
Мъжки кроксове MARTES Jardim, функционални, удобни, точен избор за горещите летни дни..
43 44 45
Наличност: Наличен Код: HT21013
44.00 лв.
Мъжки сандали HI-TEC Cersis, са подходящи за носене в пресечени терени, в града, в су..
41 42 43 44 45 46
Наличност: Наличен Код: EL7218SS
59.00 лв.
Мъжки сандали ELBRUS Myrios са удобни и модерни спортни сандали. Идеални са за п..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: MAR7018SS
15.00 лв.
Мъжки кроксове MARTES Jardim са леки и удобни и ще осигурят естествена вентилация на ..
44 45 46
Наличност: Наличен Код: HT3320SS
66.00 лв.
Мъжки сандали HI-TEC Tiore са предложение за мъже, които обичат летните разходки..
42 43 44 45
Наличност: Наличен Код: MAR6418SS
39.00 лв.
Мъжки спортни сандали MARTES Delso са леки и комфортни, с три регулиращи ленти. ..
41 42 44 45 46
Показани 1 от 20 | 25 (2 Страници)

Разгледайте нашата колекция от мъжки сандали. С тях ще се чувствате комфортно и ще изглеждате стилни. Мъжките ни сандали са перфектния избор за лятна обувка. Представители сме на популярни европейски брандове. Сандалите ни са изработени от леки, устойчиви материали. Мъжките ни сандали са удобни и са идеални за ползване в ежедневието, когато сте на плажа или на лятна екскурзия. Не пропускайте нашия асортимент от модерни и стилни мъжки сандали!

 

За какви поводи най-често се използват мъжките сандали?

В днешно време много хора залагат на сандалите, особено когато настъпят по-топлите месеци от годината. Качествените и надеждни мъжките сандали носят чувство за удобство и комфорт, давайки повече свобода на крака при придвижване. За какви поводи най-често се използват мъжките сандали? Всъщност те могат да имат доста различни приложения – за ежедневието, за спортни дейности, както и за туризъм. В следващите редове ще обърнем внимание на споменатите приложения:

Мъжки сандали 1
Мъжки Сандали - цена
  1. За ежедневието – мъжките сандали са доста добър избор за ежедневно носене през лятото. За разлика от традиционните маратонки, те ще предпазят краката ви от запарване и запотяване. Оттам ще избегнете и риска от появата на дразнения, мехури и други неприятни симптоми.
  2. За спортни дейности – на пазара се предлагат редица модели спортни мъжки сандали, идеални за практикуване на планински походи. Те ще намалят напрежението върху вашите крака и ще ви позволят да си направите пълноценна тренировка за здравето и физическата форма.
  3. За туризъм – туризмът също е сфера, в която мъжките сандали са доста желани и предпочитани артикули. Те ще ви свършат отлична работа например в рамките на вашата морската ваканция. Можете да носите сандалите си както докато сте на плажа, така и по време на разходките си по улиците на съответното населено място или курорт.

Кои фактори да вземете под внимание при избора на подходящите за вашите нужди мъжки сандали?

Няколко са основните фактори, които трябва да вземете под внимание, ако искате да изберете най-подходящите за вашите нужди мъжки сандали. Сред тях са удобството и стилът, устойчивостта и сигурността. Ето малко повече за всеки един от тези фактори, свързани със закупуването на мъжки сандали:

Мъжки сандали 2
Мъжки сандали от Yako.bg
  • удобство – разбира се, няма как да не започнем от удобството. Когато закупувате дадени мъжки сандали, винаги го правите с цел да си гарантирате максимални дози комфорт за краката, нали? Важен момент в тази посока е поръчването на правилния номер мъжки сандали. В повечето случаи ще ви бъде напълно достатъчно да проверите кой номер обувки носите по принцип, тъй като производителите обикновено следват същата номерация и при мъжките сандали.
  • стил - при закупуване на мъжки сандали за ежедневието или ваканцията, едва ли ще мислите чак толкова за фактори като стил и елегантност. И все пак нищо не ви пречи да се опитате поне да ги съчетаете с обичайното си облекло. На пазара в момента могат да се открият мъжки сандали в разнообразни цветове и дизайни, в зависимост от личните вкусове и предпочитания.
  • устойчивост – препоръчваме ви да търсите мъжки сандали, които са направени от качествени и издръжливи материали. Доста съществена характеристика е устойчивостта на износване, тъй като именно тази устойчивост ще ви позволи да носите новите си мъжки сандали за дълъг период от време и да не ви се налага да ги сменяте в близко бъдеще.
  • сигурност – и не на последно място, закупените мъжки сандали е нужно да ви носят сигурност. Това зависи много и от терените, по които се движите. Ако става въпрос за по-тежки терени или пък такива с наличието на камъчета или тръни, бихме ви препоръчали да заложите на мъжки сандали със затворени пръсти. Така ще си спестите излишни драскотини или наранявания по вашите крака.

Защо да закупите мъжки сандали от магазини ЯКО?

От 2005 година насам екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия с туристическа и спортна екипировка. Разполагаме с физически магазини в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, както и с онлайн платформата Yako.bg, в която клиентите могат да правят своите поръчки бързо и лесно. Вижте няколко основателни причини да заложите именно на магазини ЯКО, когато си търсите мъжки сандали:

Мъжки сандали 3
Мъжки сандали - марки

Мъжки сандали от магазини ЯКО: Голямо разнообразие – ние от магазини ЯКО предлагаме богата и разнообразна гама от мъжки сандали. Разбира се, имаме изключително интересни модели също така за жени и деца. Физическите ни магазини, както и онлайн платформата ни са идеалните места за закупуване на надеждни и удобни мъжки сандали, с които ще можете да си правите приятни разходки навън.

Мъжки сандали от магазини ЯКО: Спортни и ежедневни – при нас ще откриете подходящи мъжки сандали за всички типове приложения, за които смятате да ги използвате. Разполагаме с леки и удобни мъжки сандали, идеални за използване при разходки на чист въздух в ежедневието или пък по време на мечтаната ваканция на морето. От друга страна, от магазини ЯКО бихме могли да си вземете също така спортни мъжки сандали, които ще ви позволят безпроблемното придвижване в планински или други по-трудни терени при надеждна защита на краката.

Мъжки сандали от магазини ЯКО: Отлично съотношение между качество и цена - в магазини ЯКО ще откриете възможно най-доброто съотношение между качество и цена по отношение на предлаганите мъжки сандали. Почти всички модели мъжки сандали в нашия каталог принадлежат към средния ценови клас и са достъпни за широк кръг от потребители. В същото време те се отличават с чудесно качество и устойчивост на износване – характеристики, които ви гарантират, че ще ги използвате за дълго време.

Мъжки сандали от магазини ЯКО: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация при избора на мъжки сандали, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. Можете да се свържете с нашите служители по телефон, имейл, чрез онлайн формата за контакт или пък директно да посетите физическите ни магазини. Задайте своите въпроси и ние ще ви дадем необходимата информация, насочвайки ви към удачни модели мъжки сандали, които ще отговорят в максимална степен на нуждите и изискванията ви.

Мъжки сандали от магазини ЯКО: Още типове спортни и туристически стоки - екипът на магазини ЯКО се старае да подбира на едно място всички типове спортни и туристически стоки, необходими на съвременния активен човек. Започвайки от дрехи, преминавайки през палатки и спални чували, и стигайки до принадлежности за практикуване на най-различни спортове. При нас ще откриете качествените продукти, които ви трябват, за да бъдете физически активни и да прекарвате пълноценно времето си навън.

Мъжки сандали от магазини ЯКО – за вашия комфорт и приятни моменти!

 

За какви поводи най-често се използват мъжките сандали?
Кои фактори да вземете под внимание при избора на подходящите за вашите нужди мъжки сандали?
Защо да закупите мъжки сандали от магазини ЯКО?