Количка

Ниски мъжки обувки

Този вид мъжки обувки се отличават с ниска и средна височина в областта на глезена. Моделите ни са изработени от качествени материали: набук, кожа, текстил, каучук. Тези здрави, ниски, мъжки обувки могат да са ценен подарък за вашия баща, съпруг или син!

Производител: Elbrus Код: EL1420SS
Мъжки ниски обувки ELBRUS Gezli са мъжки трекинг обувки под глезена, предназначени за пролетно-летен сезон. Удобни и универсални - те са идеални както за туризъм, така и за ежедневие. Горната част е устойчив и бързосъхнещ материал. Анатомичната подметка гарантира отлично сцепление и стабилност ..
114.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL5019SS
Мъжки обувки ELBRUS Debar са изработени от висококачествени материали, които се характеризират с висока издръжливост и устойчивост на механични повреди. Дишащата материя подобрява циркулацията на въздуха в топлите дни и ще ви осигури абсолютен комфорт при употреба. Краката не се уморяват при интензи..
127.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL40011
Мъжки обувки ELBRUS Branick, са чудесни за ежедневна употреба в града и по време на ваканционни пътувания. Горната част от синтетичен материал ефективно изолира от студа и в същото време е лека и мека, поради което обувките са много удобни. Деликатната мрежеста подплата абсорбира излишната влага от ..
71.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1220SS
Мъжки ниски обувки ELBRUS Rimley Wp, универсални, модерни, подходящи при излет, на туризъм или в ежедневието. Изработени от лек, дишащ софтшел материал, който е непромокаем и дишащ. Обувкитете няма да претоварят краката ви, осигурявайки отлична защита на ходилата от дъжд, прах и остри камъни. В..
115.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT8718SS
Мъжките спортни обувки HI-TEC Camit са модел подходящ за пролетта и лятото, благодарение на комбинацията мрежест текстил и изкуствена кожа. Ако търсите маратонки, моделът CAMIT ще ви хареса. Те са подходящите обувки за летен туризъм или за ежедневно носене. Дебелата подметка осигурява сцепление с вс..
99.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL6618SS
Мъжки маратонки ELBRUS Saratos са много леки и комфортни, подходящи за походи в ниската планина при незимни условия, за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в града. Обувките са изработени от диша..
125.00 лв.
Производител: Elbrus Код: HT3420AW
Мъжки спортни обувки Hi-Tec Bowis - предназначени за мъжете, които търсят здрави и удобни градски обувки с модерен, спортен дизайн. Мъжки обувки от естествена кожа със защитен гумиран борд на пръстите на краката и петата. Петата е усилена за да фиксира и защити глезена от изкълчвания.Техническо ..
132.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL26002
Мъжки спортни обувки ELBRUS Kody са предназначени за мъжете, които търсят удобни, универсални обувки в спортен стил. Моделът е подходящ както за ежедневно ползване в града, така и за леки разходки сред природата. Горната част е изработена от велурена кожа, носът е защитен с гумен протектор, а петата..
111.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1120SS
Мъжки ниски обувки ELBRUS Milkar WP са много леки и комфортни, подходящи за туристически преходи, за бягане по пресечени терени (trail running), за продължително ходене по време на пътешествия и ваканции и за разходки сред природата. Предпочитани от активни хора за ежедневни обувки в гр..
177.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL0218SS
Мъжки обувки ELBRUS Delen WP са подходящи за всички мъже, които търсят комфортна, универсална и стилна обувка. Съвременният дизайн и умело подбраните цветове, дефинират обувките като подходящи за ползване в градски условия. Обувките се пристягат с връзки. Изработени са от висококачествени материали,..
162.00 лв.