Количка

Шапки и ръкавици

Многообразие от шапки, ръкавици и кърпи за глава. Специално за вас представяме различни стилове летни и зимни шапки, многофункционални кърпи за глава и зимни ръкавици. Нашите аксесоари за облекло обединяват в себе си качество, стил и комфорт!

Производител: Hi-Tec Код: HT11694
Зимни  ръкавици HI-TEC Lady Adriana са дамски зимни ръкавици, подходящи за ски и туризъм. Техническо описание:Мембрана - TecProof ™ 10 000:- водоустойчивост 10 000 мм. H20- паропропускливост 10 000 гр./м2- ветроустойчиваИзолация - полар microfleceАнатомична формаПодсилена дланПодсилени пръст..
45.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1419AW
Дамски ръкавици MARTES Lady Tantis са изработени от полар, който не само затопля, но също така е много удобен за носене. Ръкавиците се пристягат с каишка в китката. Те са подходящи за спорт и отдих, затопляйки ви в планината и в града.Техническо описание: Материал - 100% полиестерМек и топъл ма..
7.50 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1319AW
Зимни ръкавици ELBRUS Remos, мъжки зимни ръкавици, изработени от топъл, дишащ и мек материал. Ръкавиците са плътно прилепнали към ръката и със здрави шевове. Ръкавиците са изплетени от високачествена вълнена прежда в комбинация с акрилни нишки. Ластичния бордюр в областта на китката прикрепя ръкавиц..
25.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11626
Зимни ръкавици HI-TEC Lady Skawa са дамски зимни ръкавици, подходящи за ски и туризъм.Техническо описание:Изолация - Thisnulate™ InsulationВодоустойчиви и ветроустойчивиПодплата - поларАнатомична формаПодсилена длан - неплъзгащо покритиеЗатваряне - Velcoro лентаЕластична зона в областта на киткатаКл..
37.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT50217AW
Дамски зимни ръкавици HI-TEC Lady Galena са предназначени за за ски, сноуборд и туризъм. Ръкавиците са топли, водоустойчиви и удобни и осигурява топлина и комфорт, дори и след дълги часове на студено в планината.Техническо описание:Топла и лека изолацияХастар от топъл и приятен при допир микрофийсПр..
39.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR0719AW
Термо боне MARTES Azul JR е изключително леко и функционално, осигурява максимален комфорт за лицето, защитава главата и шията от студ и вятър. Подходящо е за ползване при практикуване на зимни спортове и мотоциклетизъм. Предназначено е за активни спортни дейности в студено време, като мож..
9.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR42005
Зимна шапка MARTES Salmi Jr е подходящ аксесоар за спортно и ежедневно облекло. Фината еластична тъкан прилепва перфектно към формата на главата. Шапката е подплатена с мека топла материя, която ефективно изолира от студа.Техническо описание:Зимна шапкаМатериал: 100% акрил , 100% полиестер (подплата..
11.50 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1819AW
Зимна шапка MARTES Billat Jr е стилна и топла шапка за деца. Тя е функционална, и