Количка

Зимни ръкавици

Зимни ръкавици - предлагаме ви качествени ръкавици подходящи за спорт, сноуборд, ски, туризъм и за свободното време. Нашите ръкавици за зимата са ветро и водо устойчиви, като по този начин осигуряват топлота и комфорт.

Производител: Hi-Tec Код: HT11694
Зимни  ръкавици HI-TEC Lady Adriana са дамски зимни ръкавици, подходящи за ски и туризъм. Техническо описание:Мембрана - TecProof ™ 10 000:- водоустойчивост 10 000 мм. H20- паропропускливост 10 000 гр./м2- ветроустойчиваИзолация - полар microfleceАнатомична формаПодсилена дланПодсилени пръст..
45.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1419AW
Дамски ръкавици MARTES Lady Tantis са изработени от полар, който не само затопля, но също така е много удобен за носене. Ръкавиците се пристягат с каишка в китката. Те са подходящи за спорт и отдих, затопляйки ви в планината и в града.Техническо описание: Материал - 100% полиестерМек и топъл ма..
7.50 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1319AW
Зимни ръкавици ELBRUS Remos, мъжки зимни ръкавици, изработени от топъл, дишащ и мек материал. Ръкавиците са плътно прилепнали към ръката и със здрави шевове. Ръкавиците са изплетени от високачествена вълнена прежда в комбинация с акрилни нишки. Ластичния бордюр в областта на китката прикрепя ръкавиц..
25.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11626
Зимни ръкавици HI-TEC Lady Skawa са дамски зимни ръкавици, подходящи за ски и туризъм.Техническо описание:Изолация - Thisnulate™ InsulationВодоустойчиви и ветроустойчивиПодплата - поларАнатомична формаПодсилена длан - неплъзгащо покритиеЗатваряне - Velcoro лентаЕластична зона в областта на киткатаКл..
37.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT50217AW
Дамски зимни ръкавици HI-TEC Lady Galena са предназначени за за ски, сноуборд и туризъм. Ръкавиците са топли, водоустойчиви и удобни и осигурява топлина и комфорт, дори и след дълги часове на студено в планината.Техническо описание:Топла и лека изолацияХастар от топъл и приятен при допир микрофийсПр..
39.00 лв.
Производител: Lasting Код: RUK-9090
Зимни ръкавици LASTING RUK, стилни, топли и комфортни. Изработени са от висококачестена мериносова вълна. Високото съдържание на естествена вълна гарантира отлично затопляне на ръцете и свободно дишане на кожата. Висококачествената прежда и изработката гарантират перфектен външен вид на ръкавиц..
39.00 лв.
Производител: F-lite Код: 2866
Зимни ръкавици FUSE Mittens с откачащи се пръсти за студените дни и с възможност за ползване като ръкавици без пръсти. Дишащи ветроустойчиви и Техническо описание: Висококачествени ветроустойчиви ръкавици от Fleece с 1 пръст (само за палеца), които се превръщат в ръкавици без пръсти посре..
22.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT50117AW
Дамски зимни ръкавици HI-TEC Lady Galena са предназначени за за ски, сноуборд и туризъм. Ръкавиците са топли, водоустойчиви и удобни и осигурява топлина и комфорт, дори и след дълги часове на студено в планината.Техническо описание:Топла и лека изолацияХастар от топъл и приятен при допир микро..
39.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11419AW
Дамски зимни ръкавици HI-TEC Lady Huni  са подходящи за активна зимна ваканция, ски и туризъм.  Ръкавиците са изработени с мека подплата, която осигурява пълен топлинен комфорт, дори и през най-студените зимни дни. Синтетичния материал, от който са изработени зимните ръкавици е силно еласт..
59.00 лв.
Производител: F-lite Код: 5618
Ръкавици FUSE Windbreaker са висококачествени меки и топли ръкавици от два слоя Fleece с вградена ветроустойчива мембрана, която спира вятъра и същевременно пропуска изпаренията на тялото навън. И по време на изпотяване при активен спорт материята на ръкавиците остава комфортна на допир и прия..
26.00 лв.