Количка

Зимни шапки

При нас ще намерите качествени зимни шапки, които чудесно ще допълнят зимното ви облекло. Разполагаме с разнообразни по цвят плетени шапки, шапки тип "ушанка" и спортен стил зимни шапки. Доверете се на нашия избор и изберете вашия модел!

Производител: Martes Sport Код: MAR0719AW
Термо боне MARTES Azul JR е изключително леко и функционално, осигурява максимален комфорт за лицето, защитава главата и шията от студ и вятър. Подходящо е за ползване при практикуване на зимни спортове и мотоциклетизъм. Предназначено е за активни спортни дейности в студено време, като мож..
9.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR42005
Зимна шапка MARTES Salmi Jr е подходящ аксесоар за спортно и ежедневно облекло. Фината еластична тъкан прилепва перфектно към формата на главата. Шапката е подплатена с мека топла материя, която ефективно изолира от студа.Техническо описание:Зимна шапкаМатериал: 100% акрил , 100% полиестер (подплата..
11.50 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR1819AW
Зимна шапка MARTES Billat Jr е стилна и топла шапка за деца. Тя е функционална, изработена с две лица. Чудесен аксесоар, който ще предпази децата ви от студа както в ежедневните разходки из града, така и през уикендите на открито. Техническо описание:Материал - 100% АкрилДвулицеваЕластичен мате..
11.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT11701
Зимна шапка за деца HI-TEC Pit Junior е подходяща за студените, зимни месеци. Успешно предпазва главата от вятър и студ, благодарение на топлата, поларена подплата. Оригиналният дизайн добавя чар на модела. Има универсален размер, подходящ за юноши.Техническо описание: Зимна детска шапка с поларена..
12.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT5019AW-1
Дамска шапка HI-TEC Lady Hilma ефективно защитава главата и ушите от замръзване и вятър. Изплетена е от висококачествен акрил. Материята е еластична, мека, осигурява отлична терморегулация и не дразни скалпа. Дамска шапка HI-TEC Lady Hilma е с атрактивен дизайн.Техническо описание:Зимна шапка за жен..
16.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: EL0720AW
Дамска зимна шапка ELBRUS Takumi Wo s ефективно защитава главата и ушите от студ и вятър. Изплетена е от висококачествен акрил. Материята е еластична, мека, осигурява отлична терморегулация и не дразни скалпа. Дамска зимна шапка ELBRUS Takumi Wo s е с атрактивен дизайн.Техническо описание:..
14.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT0519AW
Боне маска HI-TEC Mazama е подходяща за велосипедисти, почитатели на мото спорт или ски. Боне маска е универсална и може да се използва за други спортни дейности. Специфичната особеност на маската е, че е изработена от висококачествена материя, която не задържа влага и е приятна на допир. Плоск..
16.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT18232IG
Зимна шапка HI-TEC Lady Masset е дамска шапка с помпон и модерен скандинавски дизайн, която ще допълни красиво вашето зимно облекло. Шапката е изплетена от плътна прежда и приляга перфектно към формата на главата, без да предизвиква неприятно усещане. Меката подплата подобрява топлоизолацията и допр..
22.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1804IG
Зимна шапка ELBRUS Viby Wos, е не само ефектна, но и много топла. Изработена е от два слоя, което ще ви осигури отлична топлоизолация, удобство и комфорт при носене. За изработката на модела, са използвани най-модерните фолклорни мотиви, което го прави изключително атрактивен.Техническо описани..
22.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT22225-3
Детска шапка HI-TEC Lavi JR е мека, топла, зимна шапка с помпона. Шапката е плетена и подплатена с мек флийс. Плетивото е съчетание на стилни цветове и дизайн.Детска шапка HI-TEC Lavi JR приляга плътно към главата и зоната на ушите. Детска шапка HI-TEC Lavi JR е красив аксесоар, който допълва зимнот..
13.00 лв.