Количка

Кърпи за глава

Кърпи за глава или мултифункционални шалове, подходящи за туризъм, колоездене или ежедневие. Предимството им е, че са безшевни, дишащи, не задържат влага и същевременно осигуряват защита от вятър и студ. Мултифункционалните шалове са много практичен и модерен аксесоар. Разгледайте нашите превъзходни модели кърпи за глава!

Производител: Hi-Tec Код: HT2120AW-2
Шал-кърпа HI-TEC Temi е БЪФ предназначен за хора, практикуващи много видове спорт и туризъм. Изработена е от лек и бързосъхнещ полиестер, който се отличава с висока здравина. Кърпата има широко приложение - предпазва от прах, слънце, вятър, студ и сняг. Можете да я използвате като:  шапка,..
8.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT5919AW
Шал- кърпа HI-TEC Ritem е многофункционален, двустранен, безшевен и еластичен шал. Той осигурява надеждна защита от слънце или студ. Изработен е от деликатна, лека и бързосъхнеща материя. Шалът е с две лица. Едната страна е висококачествен полиестерен микрофибър, а подплатата е мек микрофлийс. Предп..
11.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT5819AW
Шал- кърпа HI-TEC Ritem е многофункционален, двустранен, безшевен и еластичен шал. Той осигурява надеждна защита от слънце или студ. Изработен е от деликатна, лека и бързосъхнеща материя. Шалът е с две лица. Едната страна е висококачествен полиестерен микрофибър, а подплатата е мек микрофлийс. Предп..
11.50 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1809IG
Кърпа за лице ELBRUS Monsa Dotty е с изключително атрактивен дизайн и весели цветове. Тя съчетава естетика с функционалност и е перфектна за зимните спортове - ски, сноуборд и зимен туризъм. Кърпата защитава дихателните пътища, врата и чувствителните части на лицето от студа. Кърпата е много лека и ..
28.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1808IG
Кърпа за лице ELBRUS Monsa Yellow cristal е с изключително атрактивен дизайн и весели цветове. Тя съчетава естетика с функционалност и е перфектна за зимните спортове - ски, сноуборд и зимен туризъм. Кърпата защитава дихателните пътища, врата и чувствителните части на лицето от студа. Кърпата е мног..
28.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2120AW-7
Шал-кърпа HI-TEC Temi - БЪФ ще Ви предпази от прах, слънце, вятър, студ и сняг. Можете да я използвате като кърпа за глава, шал, лента, ластик за коса, забрадка и много други. Бъфа е направена от безшевен, бързосъхнещ и еластичен полиестер, който също така се отличава и с голяма здравина. Така ще мо..
8.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2120AW-3
Шал-кърпа HI-TEC Temi или така наречения БЪФ представлява многофункционална кърпа, направена от бързосъхнещ полиестер. Материалът също така се отличава с голяма издръжливост, еластичен е и по този начин идеално приляга по главата ви без да създава напрежение. Можете да я използвате като кърпа за гла..
8.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2120AW-9
Шал кърпа HI-TEC Temi е многофункционален безшевен и еластичен шал. Той осигурява надеждна защита от слънце или студ. Изработен е от деликатна, лека и бързосъхнеща материя. Предпазва надеждно от слънце, вятър, студ, сняг и прах. Шал кърпа HI-TEC Temi може да се носи като: шапка, лента за глава,..
8.50 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT2120AW-4
Шал-кърпа HI-TEC Temi е многофункционален спортен и туристически атрибут. Използва се като кърпа за глава, шал, маска за лице, ластик за коса и др. Материалът, от който е изработен е направен от полиестерни микрофибри и е много лек и еластичен, така шалът-кърпа пасва идеално по главата ви без да ви ..
8.50 лв.
Производител: W-Tec Код: IN 18215
Мулти-функционален шал W-TEC, осигурява отлична терморегулация и предпазва чувствителните зони от вятър, студ и сняг. Материята е мека и приятна на допир, осигуряваща максимален комфорт при изполване. Този практичен аксесоар е лесен за съхранение и е подходящо за всички видове дейности на открито, в..
17.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL33063
Кърпа за лице ELBRUS Monsa Peaks е с изключително атрактивен дизайн и весели цветове. Тя съчетава естетика с функционалност и е перфектна за зимните спортове - ски, сноуборд и зимен туризъм. Кърпата защитава дихателните пътища, врата и чувствителните части на лицето от студа. Кърпата е много лека и ..
28.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1807IG
Кърпа за лице ELBRUS Monsa Indiana е с изключително атрактивен дизайн и весели цветове. Тя съчетава естетика с функционалност и е перфектна за зимните спортове - ски, сноуборд и зимен туризъм. Кърпата защитава дихателните пътища, врата и чувствителните части на лицето от студа. Кърпата е много лека ..
28.00 лв.