Количка

Предвид ситуацията и многото забрани, свързани с COVID19 са възможни забавяния в сроковете на доставка. Моля да ни извините.

Карабинер с муфа BEAL BE SAFE

Карабинера с муфа BEAL BE SAFE е с HMS форма и е идеално пригоден за работа с вашето осигурително устройство. Може да се използва, както за осигуряване с едно въже, така и с 2 въжета. Карабинер с муфа е проектиран така, че да сведе до минимум заставането на въжетата едно върху друго при евентуално падане. В широкия си край Карабинер с муфа BEAL BE SAFE е с достатъчно място за две въжета едно до друго без те да опират в страничните ранема. По този начин се избягва нежелано триене и гинериране на топлина, когато въжето/въжетата са натоварени или при падане на водача.

Предназначение - идеален за протриващи устройства и рапел.

Техническа спецификация :

Система на затваряне

SCREW-LOCK

Якост по голямата ос

28 kN

Якост по малката ос

8 kN

Якост с отворена ключалка

8 kN

Отвор

20 mm

Система - Keylock

Гаранция от BEAL - 3г

Сертификати - EN 12275 H, EN 362 B (Одобрен от UIAA)

Тегло - 66гр

Състав - алуминиева сплав

Характеристики
Материал Алуминий
Подходящ за Мъже; Жени
Продукт Карабинер
Спорт Къмпинг
Тегло 0.070
Цвят Син
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Спецификация: Плъзгащи се пластини дават възможност за затваряне и отваряне на отворите за вентилация според метеорологичните условия: при топл..
117.00 лв.
Осигурител Reverso 4 е много лек универсален осигурител -десандьор (59 гр, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възмож..
59.00 лв.
Ножчето PETZL SPATHA е неразделен спътник на катерача или работещия на височина. Острието е със специален профил, за да се режат лесно въжета, шнурове..
53.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK е голям карабинер с ръчно завиваща се муфа тип HMS. Особено подходящ при работа с двойно въже (за направа на стреме или ..
24.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LINK е подходящ за карабинер в края на осигурителен ремък или за някои осигурителни устройства. Този асиметричен карабинер е ..
21.00 лв.
Популярни от категорията
Карабинер PETZL Spirit 2, прав Карабинер PETZL Spirit 2, крив Карабинер с муфа BEAL BE SAFE Карабинер с муфа BEAL BE ONE SCREW Карабинер с муфа BEAL O`Light Tri-Matic
Карабинер PETZL Spirit 2, прав Карабинер PETZL Spirit 2, крив Карабинер с муфа BEAL BE SAFE Карабинер с муфа BEAL BE ONE SCREW Карабинер с муфа BEAL O`Light Tri-Matic
PZ M53 S PZ M53 B BMCLBS MCLBOs MCLOL3
Цена 16.00 лв. 16.00 лв. 19.00 лв. 20.00 лв. 21.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени Мъже; Жени
Продукт Карабинер Карабинер Карабинер Карабинер Карабинер
Спорт Алпинизъм Алпинизъм Къмпинг Къмпинг Къмпинг
Тегло 0.039 0.039 0.070 0.052 0.082
Цвят Едноцветен Жълт Син Сив Сив; Жълт