Количка

Кростренажори

Наличност: Наличен Код: in 20105
Кростренажори inSPORTline Petyr ET е домашен фитнес уред от новата колекция на бранда. с ръчно управление на натоварването и магнитна спирачна система ще ви помогне ефективно да укрепите цялото тяло, без да се налага да регулирате нищо сложно. Задавате осемте нива на натоварване с копчето за уп..
469.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 20106
Кростренажор inSPORTline Hodore ET е домашен фитнес уред, с поставка за таблет, за да се забавлявате, докато тренирате. ръчно регулиране на съпротивлението и опростен дисплей, така че няма да има разсейване по време на вашата тренировка. 8 -те нива на съпротива са повече от достатъчни. Магнитна..
869.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13904
Кростренажор inSPORTline Madesto е елиптичен тренажор с ръчно управление, подходящ за домашна употреба. Със сигурност, ще оцените лесната операция с уреда, ясния дисплей и комфортните ръкохватки. Бордовете за стъпване с размери 32 x 24 см, магнитната спирачна система и вградения държач за таблет, пр..
979.00 лв.
Наличност: Временно изчерпан Код: E350
Кростренажор SPORTOP inCondi ET800i е ултра модерен кардио уред, който е с регулируема дължина на педала, уникален дизайн, спестяващ място и революционно използване на приложенията. Основната част на рамката е във вертикално положение, заемайки минимално пространство. Можете дори да регулирате дължи..
2 545.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 20302
Кростренажор inSPORTline Omahan ET е ергометър с елегантен дизайн, който се вписва в домашния интериор и е перфектен за редовни домашни тренировки. Конструкцията е здрава и може да понесе товароносимост 150 кг. Маховикът е 9 кг и гарантира безшумно действие на уреда. Кростренажорът е с разширен набо..
1 679.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 20156
Кростренажор inSPORTline Kapekor е революционен, модерно изглеждащ кардио уред със стабилна конструкция. Двата маховика осигуряват комфортна тренировка. Магнитната спирачна система гарантира безшумно действие, което ви позволява да спортувате по всяко време на деня. На лесният за четене дисплей може..
2 469.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19900
Кростренажор inSPORTline inCondi ET800i е ултра мощен кростренажор, който предлага регулируема дължина на стъпалото, уникален дизайн, спестяващ място и революционно използване на приложенията. Основната част на рамката е във вертикално положение, заемайки минимално пространство. Можете дори да регул..
2 899.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 21341
Кростренажор inSPORTline inCondi ET660i II е модерен фитнес уред с разнообразни функции и възможности. Ръчното регулиране на наклона предлага още четири нива, което ви позволява да въртите педалите и да ангажирате допълнителни мускулни групи. Магнитната спирачна система позволява още 16 нива на нато..
2 579.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 8720
Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i е с 7 кг маховик и класическа магнитна спирачна система и електронен контрол на натоварването за по плавно регулиране. Кростренажор inSPORTline inCondi ET60i използва AC адаптер,  включен в комплекта . Регулируема ергономична седалка и кормило с промя..
1 399.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 8724
Кростренажор inSPORTline inCondi ET600i е кардио тренажор с модерен дизайн и стабилна конструкция. Разстоянието между педалите е 20см, а дължната на стъпката е 40см. Високата ефективност на упражненията се осигурява от 8-килограмов маховик, разположен в задната част на уреда. Спирачната система е ма..
1 909.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 13903
Кростренажор InSPORTline inCondi ET50 е фитнес уред удачен за домашно ползване. Неговата здрава конструкция допуска максималното тегло на трениращия да е 150 кг.  Магнитната спирачна система осигурява по-дълъг живот и тиха работа. Кростренажор inCondi ET50 е с ясен дисплей, което улеснява четен..
1 259.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 8726
Кростренажор inSPORTline inCondi ET500i, здрава рамка, електронен контрол на натоварването, безшумно действие.Техническо описание:Стабилна конструкцияМагнитна спирачна система9 кг маховикЕлектронен контрол на натоварванетоРемъчно задвижвана система, която осигурява тиха и плавна работа16 - градусово..
1 589.00 лв.
Наличност: Разпродаден Код: in 16506
Кростренажор inSPORTline inCondi ET30m II е ръчно контролиран фитнес уред, който може да бъде свързан с таблет или смартфон. Кростренажорът е с 4-килограмов маховик, 8 ръчно регулируеми режима на натоварване и магнитен спирачен механизъм, които осигуряват гладко и безшумно действие на кардио ур..
612.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 19901
Кростренажор inSPORTline inCondi ET2000i е уникален професионален кростренажор със система за регулиране на дължината на стъпалото. Предлага 5 нива, вариращи от 41 до 66 cm. Така можете да настроите стъпката не само към височината на потребителя, но и да симулирате ходене, джогинг или бягане. Мощния..
6 599.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 14170
Кростренажор inSPORTline Gemini E200 е стилен тренажор, предназначен за търговска употреба. Напълно електронното управление и здравата конструкция са само някои от предимствата му. Gemini E200 е с много ясен дисплей, който осигурява 12 предварително зададени програми, разделени в зависимост о..
4 109.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 14171
Кростренажор inSPORTline Galicum е професионален тренажор с футуристичен неподвластен на времето дизайн. Едно от основните му предимства е местоположението на маховика, който за разлика от други кростренажори се намира пред трениращия. Здравата конструкция в свеж цвят има атрактивни характеристики к..
5 119.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 5559
Кростренажор inSPORTline Cruzz е модерен кростренажор с различни нива на натоварвания и разширен набор от функции. Уредът разполага с ясен LCD дисплей, който позволява контрол върху тренировката и наблюдаване на някои показатели - изгорени калории, време, скорост, изминато разстояние, пулс и други. ..
1 139.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: IN 14169
Кростренажор inSPORTline Combre е фитнес уред със здрава конструкция и преден маховик. Разстоянието между педалите му е по-малко в сравнение с моделите със заден маховик. Предният маховик осигурява по-лесна и по-комфортна тренировка за тези потребители, които предпочитат разстоянието между педалите ..
1 279.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 4388
Кростренажор inSPORTline Caracas е ново поколение тренажор с нов дизайн, голяма гама от функции и висококачествен компютър. Кростренажор inSPORTline Caracas разполага с HRC програма. Тази програма, позволява непрекъснато адаптиране на програмата към моментното състояние на трениращия в зависимост от..
1 459.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: in 16187
Кростренажор inSPORTline Avalor ET е професионален фитнес уред, перфектен за тренировка на цялото тяло. Здравата му конструкция с товароносимост 150 кг и магнитната спирачна система осигуряват дълъг експлоатационен живот. Дължината на стъпката - 52 см, разстояниеto между стъпалата- 24 см и маховикъ..
3 299.00 лв.
Показани 1 от 20 | 23 (2 Страници)

Кростренажор - предлагаме ви богата гама висококчествени кростренажори. Кростренажорите представляват ски симулатор. Уреда е изключително полезен, тъй като натоварва едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините, да поддържате добра форма и тонус. Препоръчва се от всички известни треньори и се смята за един от най-добрите кардио уреди.

 

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?

Кростренажорът е един от най-популярните фитнес уреди, използващи се в домашни условия. С него може да се провежда изключително ефективна кардио тренировка по всяко време. Ползите за човешкото здраве и кондиция, генерирани от упражненията с кростренажор, са много и в разнообразни аспекти. В следващите редове ще се постараем да изведем основните сред тези ползи:

Kростренажор 1
Kростренажор - цена
  1. Кростренажор: Укрепване на сърцето и белите дробове – както отбелязахме в самото начало, кростренажорът е идеален за вашата кардио тренировка. Упражненията на него карат сърцето и белите дробове да работят по-усилено с оглед осигуряването на повече кръв и кислород за мускулите. Това укрепва въпросните органи и ги предпазва от редица заболявания в дългосрочен план.
  2. Кростренажор: Изгаряне на мазнини и калории – кростренажорът ще ви свърши отлична работа и ако се опитвате да изгорите излишните мазнини и калории. За половинчасова тренировка с този уред е възможно да изгорите приблизително 400 калории. Във времето ефектът става дори още по-голям при постепенно увеличаване интензивността на провежданите тренировки.
  3. Кростренажор: Развиване на мускулите – много хора използват кростренажора за развиване на мускулите в долната част на своето тяло. Става въпрос най-вече за мускулите на краката, тазобедрените стави и прасците. Тренировките с кростренажор ще стимулират заякването на въпросните мускули, както и повишаването на тяхната издръжливост на различни натоварвания.
  4. Кростренажор: Подобряване на баланса и мобилността – балансът и мобилността са важни не само във фитнеса, но и в нормалното ежедневие. Те помагат на човек при определени ситуации да предотврати загуба на равновесие, падания и сериозни наранявания. Редовните упражнения с кростренажора, при които се осъществяват едновременни движения на ръцете и краката, стимулират по-добрата координация между крайниците и запазване стабилния баланс на човешкото тяло.
  5. Кростренажор: Приятна тренировка – за разлика от редица други прекалено тежки и изтощаващи тренировки, тази с кростренажора определено ще ви се стори приятна. За да се насладите максимално на физическите упражнения, бихте могли да добавите малко музика или пък да си пуснете любимия сериал или ТВ предаване.

Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?

Има няколко фактора, с които трябва да се съобразите при избора на кростренажор. Сред тях са неговият капацитет, теглото на маховика, механизмът за осъществяване контрол на натоварването и т.н. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите фактори:

Kростренажор 2
Kростренажор от Yako.bg
  • капацитет – капацитет на практика означава каква тежест е способен да поеме даден кростренажор. Някои уреди от тази категория са с капацитет едва около 100 кг, докато при други върви към 200 кг и нагоре. Препоръчваме ви да се насочите към кростренажор, чийто капацитет е значително по-голям от моментното ви тегло.
  • тегло на маховика – когато става въпрос за избор на кростренажор, не бива да забравяте и за теглото на маховика като фактор. То определя съпротивлението на колелото срещу ускорение на скоростта. Колкото по-голямо е теглото на маховика, толкова по-значимо съпротивление ще срещнете при опитите си да вдигнете интензивността на своята тренировка. Съветваме ви да се насочите към по-балансирано тегло, което не е нито твърде голямо, нито твърде малко. Кростренажорите с най-тежки маховици могат да направят упражненията прекалено трудни за вас, докато тези с твърде леки такива не дават възможност за провеждане на пълноценна тренировка с ефективни за физическата форма резултати.
  • механизъм за контрол на натоварването – при механичния контрол на натоварването се увеличава трудността на упражненията, свързани със завъртането (регулатор), докато при магнитния или електромагнитния механизъм съпротивлението може да бъде променено директно от конзолата на кростренажора. Последното предоставя повече комфорт на трениращия и му дава възможност да си прави кардио тренировки с автоматична промяна на нивата на съпротива.
  • марка – когато си търсите кростренажор, е хубаво да се насочите към достатъчно реномирана и утвърдена на пазара марка. Марка, за която сте сигурни, че ще ви предостави наистина най-добрите артикули в категорията, позволяващи ви да максимизирате своите тренировърни постиожения и резултати.

Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?  

Екипът на магазини ЯКО има вече 15-годишен опит в търговията със спортни и фитнес стоки. Към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg, позволяваща на верните ни клиенти да извършват желаните покупки значително по-бързо, лесно и удобно. Вижте няколко основателни причини да закупите кростренажор именно от Yako.bg:

Kростренажор 3
Видове кростренажор

Кростренажор от Yako.bg: Високо качество -  закупувайки кростренажор от Yako.bg, вие си гарантирате получаването на уред от най-високо качество. Ние сме основен вносител за България на продуктите от водещата европейска марка за спортни и фитнес стоки inSPORTline. Бранд, съчетаващ високото качество на своите артикули с цени, които са достъпни за средностатистическия потребител.

Кростренажор от Yako.bg: Разнообразна гама -  в онлайн платформата ни е налице разнообразна гама от кростренажори, удовлетворяваща всякакви изисквания и предпочитания. Филтрите ни за търсене ще ви помогнат да направите разбивка на отделните артикули по контрол на натоварването, ниво на необходима подготовка, капацитет и още редица други критерии.

Кростренажор от Yako.bg: Сервиз -  в състояние сме да осигурим услуги за сервизно обслужване при възникнал проблем или повреда в кростренажора. Солидните гаранции на предлаганите от нас уреди ви позволяват да сте спокойни и сигурни, че направената инвестиция наистина си заслужава.

Кростренажор от Yako.bg: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на кростренажор, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. С радост ще ви насочим към уреда, отговарящ в най-голяма степен на изискванията ви и тренировъчните цели, които сте си поставили.

Кростренажор от Yako.bg: Още фитнес уреди и аксесоари – освен кростренажор, в Yako.bg можете да откриете още редица типове фитнес уреди и аксесоари. Подбрали сме на едно място всичко, от което се нуждае съвременният човек за поддържане на отличната си физическа форма и кондиция.

Кростренажор от Yako.bg – за вашата ефективна, пълноценна и приятна тренировка!  

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?
Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?
Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?