Количка

Кростренажори

Най-доброто от категорията

Кростренажор inSPORTline Hodore ET
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: in 20106
869.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Hodore ET е домашен фитнес уред, с поставка за таблет, за да..
Кростренажор inSPORTline Omahan ET
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: in 20302
1 679.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Omahan ET е ергометър с елегантен дизайн, който се вписва в ..
Кростренажор inSPORTline Madesto
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: IN 13904
999.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Madesto е елиптичен тренажор с ръчно управление, подходящ за..
Кростренажор inSPORTline Kapekor
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: IN 20156
2 599.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Kapekor е революционен, модерно изглеждащ кардио уред със ст..
Кростренажор inSPORTline inCondi ET600i
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: IN 8724
2 619.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET600i е кардио тренажор със смарт дизайн и здрава к..
Кростренажор inSPORTline Cruzz
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: IN 5559
1 139.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Cruzz е модерен кростренажор с различни нива на натоварвания..
Кростренажор inSPORTline Caracas
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: in 4388
2 069.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Caracas е ново поколение тренажор с нов дизайн, голяма гама ..
Кростренажор inSPORTline Avalor ET
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: in 16187
3 920.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Avalor ET е професионален фитнес уред, перфектен за трениров..
Кростренажор inSPORTline Atlanta
0% лихва .
Наличност: Наличен Код: IN 163
2 069.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Atlanta висококачествен дизайн и сензорен екран с подсв..
Кростренажор inSPORTline Petyr ET
.
Наличност: Наличен Код: in 20105
519.00 лв.
Кростренажори inSPORTline Petyr ET е домашен фитнес уред от новата колекция на бранда..
Кростренажор inSPORTline inCondi ET800i
. -12 %
Наличност: Наличен Код: in 19900
спестяваш 439.10 лв.
3 339.90 лв. 3 779.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET800i е ултра модерен кростренажор, който предлага ..
Кростренажор inSPORTline inCondi ET660i II
.
Наличност: Наличен Код: IN 21341
2 699.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET660i II е модерен фитнес уред с разнообразни функц..
Кростренажор inSPORTline inCondi ET2000i
.
Наличност: Наличен Код: in 19901
6 599.00 лв.
Кростренажор inSPORTline inCondi ET2000i е уникален професионален кростренажор със си..
Кростренажор inSPORTline Galicum
.
Наличност: Наличен Код: in 14171
5 119.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Galicum е професионален тренажор с футуристичен неподвластен..
Кростренажор inSPORTline Forsan
.
Наличност: Изчерпан Код: in 16185
4 969.00 лв.
Кростренажорът inSPORTLine Forsan е професионален фитнес уред, подходящ за търговски ..
Кростренажор inSPORTline Combre
.
Наличност: Наличен Код: IN 14169
1 649.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Combre е фитнес уред със здрава конструкция и преден маховик..
Кростренажор inSPORTline Atlanta Black
.
Наличност: Наличен Код: IN 3651
1 299.00 лв.
Кростренажор inSPORTline Atlanta Black е с модерен дизайн в стилно черно. Натоварване..
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)

Кростренажор - предлагаме ви богата гама висококчествени кростренажори. Кростренажорите представляват ски симулатор. Уреда е изключително полезен, тъй като натоварва едновременно цялото тяло и с него можете лесно да изгаряте мазнините, да поддържате добра форма и тонус. Препоръчва се от всички известни треньори и се смята за един от най-добрите кардио уреди.

 

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?

Кростренажорът е един от най-популярните фитнес уреди, използващи се в домашни условия. С него може да се провежда изключително ефективна кардио тренировка по всяко време. Ползите за човешкото здраве и кондиция, генерирани от упражненията с кростренажор, са много и в разнообразни аспекти. В следващите редове ще се постараем да изведем основните сред тези ползи:

Kростренажор 1
Kростренажор - цена
  1. Кростренажор: Укрепване на сърцето и белите дробове – както отбелязахме в самото начало, кростренажорът е идеален за вашата кардио тренировка. Упражненията на него карат сърцето и белите дробове да работят по-усилено с оглед осигуряването на повече кръв и кислород за мускулите. Това укрепва въпросните органи и ги предпазва от редица заболявания в дългосрочен план.
  2. Кростренажор: Изгаряне на мазнини и калории – кростренажорът ще ви свърши отлична работа и ако се опитвате да изгорите излишните мазнини и калории. За половинчасова тренировка с този уред е възможно да изгорите приблизително 400 калории. Във времето ефектът става дори още по-голям при постепенно увеличаване интензивността на провежданите тренировки.
  3. Кростренажор: Развиване на мускулите – много хора използват кростренажора за развиване на мускулите в долната част на своето тяло. Става въпрос най-вече за мускулите на краката, тазобедрените стави и прасците. Тренировките с кростренажор ще стимулират заякването на въпросните мускули, както и повишаването на тяхната издръжливост на различни натоварвания.
  4. Кростренажор: Подобряване на баланса и мобилността – балансът и мобилността са важни не само във фитнеса, но и в нормалното ежедневие. Те помагат на човек при определени ситуации да предотврати загуба на равновесие, падания и сериозни наранявания. Редовните упражнения с кростренажора, при които се осъществяват едновременни движения на ръцете и краката, стимулират по-добрата координация между крайниците и запазване стабилния баланс на човешкото тяло.
  5. Кростренажор: Приятна тренировка – за разлика от редица други прекалено тежки и изтощаващи тренировки, тази с кростренажора определено ще ви се стори приятна. За да се насладите максимално на физическите упражнения, бихте могли да добавите малко музика или пък да си пуснете любимия сериал или ТВ предаване.

Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?

Има няколко фактора, с които трябва да се съобразите при избора на кростренажор. Сред тях са неговият капацитет, теглото на маховика, механизмът за осъществяване контрол на натоварването и т.н. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите фактори:

Kростренажор 2
Kростренажор от Yako.bg
  • капацитет – капацитет на практика означава каква тежест е способен да поеме даден кростренажор. Някои уреди от тази категория са с капацитет едва около 100 кг, докато при други върви към 200 кг и нагоре. Препоръчваме ви да се насочите към кростренажор, чийто капацитет е значително по-голям от моментното ви тегло.
  • тегло на маховика – когато става въпрос за избор на кростренажор, не бива да забравяте и за теглото на маховика като фактор. То определя съпротивлението на колелото срещу ускорение на скоростта. Колкото по-голямо е теглото на маховика, толкова по-значимо съпротивление ще срещнете при опитите си да вдигнете интензивността на своята тренировка. Съветваме ви да се насочите към по-балансирано тегло, което не е нито твърде голямо, нито твърде малко. Кростренажорите с най-тежки маховици могат да направят упражненията прекалено трудни за вас, докато тези с твърде леки такива не дават възможност за провеждане на пълноценна тренировка с ефективни за физическата форма резултати.
  • механизъм за контрол на натоварването – при механичния контрол на натоварването се увеличава трудността на упражненията, свързани със завъртането (регулатор), докато при магнитния или електромагнитния механизъм съпротивлението може да бъде променено директно от конзолата на кростренажора. Последното предоставя повече комфорт на трениращия и му дава възможност да си прави кардио тренировки с автоматична промяна на нивата на съпротива.
  • марка – когато си търсите кростренажор, е хубаво да се насочите към достатъчно реномирана и утвърдена на пазара марка. Марка, за която сте сигурни, че ще ви предостави наистина най-добрите артикули в категорията, позволяващи ви да максимизирате своите тренировърни постиожения и резултати.

Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?  

Екипът на магазини ЯКО има вече 15-годишен опит в търговията със спортни и фитнес стоки. Към физическите си магазини, разположени в градовете София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg, позволяваща на верните ни клиенти да извършват желаните покупки значително по-бързо, лесно и удобно. Вижте няколко основателни причини да закупите кростренажор именно от Yako.bg:

Kростренажор 3
Видове кростренажор

Кростренажор от Yako.bg: Високо качество -  закупувайки кростренажор от Yako.bg, вие си гарантирате получаването на уред от най-високо качество. Ние сме основен вносител за България на продуктите от водещата европейска марка за спортни и фитнес стоки inSPORTline. Бранд, съчетаващ високото качество на своите артикули с цени, които са достъпни за средностатистическия потребител.

Кростренажор от Yako.bg: Разнообразна гама -  в онлайн платформата ни е налице разнообразна гама от кростренажори, удовлетворяваща всякакви изисквания и предпочитания. Филтрите ни за търсене ще ви помогнат да направите разбивка на отделните артикули по контрол на натоварването, ниво на необходима подготовка, капацитет и още редица други критерии.

Кростренажор от Yako.bg: Сервиз -  в състояние сме да осигурим услуги за сервизно обслужване при възникнал проблем или повреда в кростренажора. Солидните гаранции на предлаганите от нас уреди ви позволяват да сте спокойни и сигурни, че направената инвестиция наистина си заслужава.

Кростренажор от Yako.bg: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на кростренажор, екипът на магазини ЯКО е насреща да ви помогне. С радост ще ви насочим към уреда, отговарящ в най-голяма степен на изискванията ви и тренировъчните цели, които сте си поставили.

Кростренажор от Yako.bg: Още фитнес уреди и аксесоари – освен кростренажор, в Yako.bg можете да откриете още редица типове фитнес уреди и аксесоари. Подбрали сме на едно място всичко, от което се нуждае съвременният човек за поддържане на отличната си физическа форма и кондиция.

Кростренажор от Yako.bg – за вашата ефективна, пълноценна и приятна тренировка!  

Какви са ползите от тренировката с кростренажор?
Как да изберете подходящия за вашите нужди кростренажор?
Защо да закупите кростренажор от онлайн платформата Yako.bg?