Количка

Алпийско оборудване

Алпийско оборудване - предлагаме ви богата гама качествено алпийско оборудване - седалки за катерене, десандьори, еспадрили, самохвати, карабинери, челни лампи, въжета и още! Подходящо е за използване от начинаещи и напреднали алпинисти. Осигурете си безопасно катерене с нашето висококачествено алпийско оборудване!

Наличност: Наличен Код: CST105
Въже BEAL Antipodes 11.5 мм е въже за катерене с перфектни технически показания. Въже BEAL Antipodes 11.5 мм e еталон за въже за височинна работа.Техническо описание:Референция - CST105Стандарт - CE EN 1891Сила на скъсване - 2700 daNТегло - 65 гТехнически параметри: Мод..
4.30 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 20015
Котки за лед SPARTAN са подходящи за всякакви модели обувки и ботуши, а не само за туристически. Външният вид е естетичен, напълно приложими и за дами. С тях можете да продължите нормалните си ежедневни дейности и разходки дори и в мразовитите снежни дни на зимните месеци. Много подходящи са за роди..
16.00 лв.
S/M M/L L/XL
Наличност: Наличен Код: BMCLBS
Карабинера с муфа BEAL BE SAFE е с HMS форма и е идеално пригоден за работа с вашето осигурително устройство. Може да се използва, както за осигуряване с едно въже, така и с 2 въжета. Карабинер с муфа е проектиран така, че да сведе до минимум заставането на въжетата едно върху друго при евентуално п..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M60A B
Карабинер PETZL Djinn е подходящ за спортно катерене, както за начинаещи, така и за професионалисти. Големият отвор на ключалката улеснява използването на карабинера. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути.  Kлючалката е с..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: N112141
Градските котки са подходящи за всякакви модели обувки и ботуши, а не само за туристически. Външният вид е естетичен, напълно приложими и за дами. С тях можете да продължите нормалните си ежедневни дейности и разходки дори и в мразовитите снежни дни на зимните месеци. Много подходящи са за роди..
19.50 лв.
L
Наличност: Наличен Код: MCLBL
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK е голям карабинер с ръчно завиваща се муфа тип HMS. Особено подходящ при работа с двойно въже (за направа на стреме или протриващ възел). Поради голямата контактна площ на карабинера с въжето се работи лесно, дори когато е мокро. Предназначение - осигуряване на пло..
24.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M60A S
Карабинер PETZL Djinn е подходящ за спортно катерене, както за начинаещи, така и за професионалисти. Големият отвор на ключалката улеснява употребата карабинера. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути.  Kлючалката е със си..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MCLBO
Карабинер BEAL BE ONE е създаден специално, за да щади въжето при многократни падания на спортни маршрути. Зоната, в която трие въжето е разширена, за да поеме по-добре „преплесканото“ въже в момента на падане и да се избегне странично триене на въжето в карабинера. Въжето върви свободно и се износв..
18.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 4395
Водещ самохват PETZL Ascension, е предназначен за изкачване по въже. Отлятата ергономична ръкохватка, предоставя удобно и стабилно хващане с една или с две ръце. Водещия самохват ASCENSION е с широк отвор в долната част, за да се включват лесно два карабинера – на ремъка и на педала.● Ефикасен ..
108.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ M60AD 12
Примка с карабинери PETZL DJINN AXESS 12см е сигурно и надеждно решение за тези, които започват да катерят на скали. Тя се състои от една шита примка експрес и два карабинера DJINN: единият карабинер е с права ключалка за закачане към клина, другият е с крива ключалка за включване на въжето. Ключалк..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: BMCLBL3
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK 3 MATIC, е голям карабинер тип HMS с автоматична триактова муфа и широк отвор, удобен за закачане на няколко елемента към него. Голямата работна площ и формата HMS улесняват работата с възли стреме и полустреме.Техническо описание:Затваря се с автоматична муфа с три дви..
32.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MDAF8
Десандьор осмица BEAL Air Force 8 е класически уред за осигуряване и рапел.Техническо описание:Здрав и лесен за употребаФункционира със стандартни единични, двойни и близначни въжетаЯкост: 35 kNРеференция: MDAF8Тегло: 120 г..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: D14
Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri  2 е блокиращо средство за осигуряване. Неговата конструкция позволява лесна и удобна работа с уреда. Новот Григри (GRIGRI 2) функционира еднакво добре при осигуряване на водач и при катерене на установка. Може да се използва с всички ..
156.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 3074
Компактен универсален самохватУниверсален самохват PETZL Basic е със сравнително малък размер, което го прави изключително удобен за хващане с ръка. Широк долен отвор позволява лесно включване на карабинери на осигурителен ремък и педал.Техническо описание:● Компактен самохват, изключително удобен з..
98.00 лв.
Наличност: Наличен Код: BHA
Седалка за катерене BEAL Aero-Team IV е предназначена за въжени градини, учебна работа с групи възрастни и деца и туризъм по трудни терени. Покрива всички размери от XS до XL. Техническо описание: Омекотяващи подплънки на кръста и бедрата2 инвентарникаАвтоматично бл..
71.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 7280
Седалка за катерене BEAL Aero Classic II е седалка за катерене с класическа система на закопчаване, възможност за регулиране на бедрените ленти. Идентична конструкция с AERO-MOUNTAIN, но има регулиране на бедрените ленти с катарами. Тази седалка ще се хареса на катерачите класици.Техническо описание..
95.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ M60AD 17
Примка с карабинери DJINN AXESS на Petzl е сигурно и надеждно решение за тези, които започват да катерят на скали. Тя се състои от една шита примка експрес и два карабинера DJINN: единият карабинер е с права ключалка за закачане към клина, другият е с крива ключалка за включване на въжето. Ключалкат..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 3046
Осигурител Reverso 4 е много лек универсален осигурител -десандьор (59 гр, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възможност за адаптиране на спирачното действие в зависимост от диаметъра и гъвкавостта на използваното въже; функция Reverso (при осигуряване на втория въж..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ P06S
Небесна кука PETZL Reglette е инструмент за придвижване или позициониране при изкуствено катерене.Техничесо описание:Позволява закачане към прагчета и ръбчетаТесен отвор и малка контактна площЦвят - черенГаранция - 3 годиниРеференция - P06SТегло -38 грСъстав - кука от стомана, лента от полиестер..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 6981
Небесна кука PETZL Goutte D’Eau е инструмент за придвижване или позициониране при изкуствено катерене.Техническо описание:Може да се закача към всякакъв издатък или дупка в скалатаЦвят - черенГаранция - 3 годиниРеференция - P06Тегло - 46 гСъстав - кука от стомана, лента от полиестер..
29.00 лв.
Показани 1 от 20 | 87 (5 Страници)