Количка

Алпийски инвентар

Скални клинове, планки и спитове (дюбели), са инструменти и приспособления, подходящи за алпийски маршрути. Скалните клинове се закрепят в скални пукнатини и служат за осигуряване при падане или за опорна точка при катерене. Скалните клинове са с прецизно оформени остриета и отвор в най-дебелата част на главата.

Производител: Petzl Код: PZ 5396
Алпийска планка PETZL - задържа карабинера успореден на стената. Използва се за алпинизъм, катерене и височинна работа / работа по алпийски способ.Техническо описание:    Фиксира се с анкерни болтове към основата    Предлага се в два варианта: с отвор 10 мм и 12 ммГаран..
5.00 лв.
Производител: Spartan Код: SP 20015
Котки за лед SPARTAN са подходящи за всякакви модели обувки и ботуши, а не само за туристически. Външният вид е естетичен, напълно приложими и за дами. С тях можете да продължите нормалните си ежедневни дейности и разходки дори и в мразовитите снежни дни на зимните месеци. Много подходящи са за роди..
16.00 лв.
Производител: Vancouver Код: SP 1376
• Материал на конструкцията - алуминий• Материал на покритието - пластмаса• Система за бързо поставяне и сваляне, позволяваща прецизна настройка• Петата се фиксира с найлонова лента, с не-плъзхащо каучуково покритие• Две стомамени котки в долната част - фиксирана и подвижна• Подходящи са за планинск..
152.00 лв.
Производител: Veriga Код: T110012
Тези котки са създадени за безопасност при ходене по лед и сняг в населени места, а също и по пясък и мокра трева. Специална система от шипове гарантира добро сцепление и сигурност върху хлъзгави повърхности и настилки. Еластичността на конструкцията позволява лесната им употреба - нахлузвате върху..
23.00 лв.
Производител: Northland Код: N11214
Градските котки са подходящи за всякакви модели обувки и ботуши, а не само за туристически. Външният вид е естетичен, напълно приложими и за дами. С тях можете да продължите нормалните си ежедневни дейности и разходки дори и в мразовитите снежни дни на зимните месеци. Много подходящи са за роди..
19.50 лв.
Производител: Petzl Код: PZ P06S
Небесна кука PETZL Reglette е инструмент за придвижване или позициониране при изкуствено катерене.Техничесо описание:Позволява закачане към прагчета и ръбчетаТесен отвор и малка контактна площЦвят - черенГаранция - 3 годиниРеференция - P06SТегло -38 грСъстав - кука от стомана, лента от полиестер..
29.00 лв.
Производител: Petzl Код: PZ T03LL 02
Котки PETZL Irvis са котки с 10 зъба  за туризъм и ски-алпинизъм. Леки и компактни котки с 10 зъба, предназначени за ходене по ледници и ски-алпинизъм. Малко тегло благодарение на намалена широчина на предната част. Компактни и удобни за транспортиране. Предлагат се със системи на закрепване LE..
223.00 лв.
Производител: Petzl Код: U01B
GLACIER е новият туристически ледокоп на Petzl. Удобен, лек и техничен, прецизно изработен и с красив дизайн. Пикелът GLACIER се забива добре в твърд сняг благодарение на клюн от висококачествена стомана, който гарантира стабилно забиване и голяма устойчивост на износване. Дръжката е от анодизирана ..
142.50 лв.
Производител: Petzl Код: PZ 6981
Небесна кука PETZL Goutte D’Eau е инструмент за придвижване или позициониране при изкуствено катерене.Техническо описание:Може да се закача към всякакъв издатък или дупка в скалатаЦвят - черенГаранция - 3 годиниРеференция - P06Тегло - 46 гСъстав - кука от стомана, лента от полиестер..
29.00 лв.
Примка с карабинери SIMOND Rocky 11 см
Доставка до 3 дни
Производител: Simond Код: SIM 11752
Примка с карабинери SIMOND Rocky 11 см е подходяща за катерене и алпинизъм.Техническо описание: Примка за катерене и алпинизъмЛеки и ергономични карабинериСистема на затваряне без зъб, позволяваща лесно включване и изключване на карабинерите от въжето и клиноветеКо..
23.00 лв.
Полу-котки FRENDO
Доставка до 3 дни
Производител: Frendo Код: 130129
Полу-котки FRENDO са туристически полу-котки за преходи при зимни условия с две еластични ленти за бързо поставяне върху обувката - без токи и пристягане. 7-те стоманени зъба Ви осигуряват стабилност върху заснежени и заледени повърхности. Компактни, леки, лесни за поставяне, просто ги нахлузвате въ..
44.00 лв.