Количка

Карабинери

Карабинери - предлагаме ви богата гама качествени карабинери, майони и примки експрес. Подходящи са за професионалисти и любители на катеренето.

Производител: Beal Код: MCLBO
Карабинер BEAL BE ONE е създаден специално, за да щади въжето при многократни падания на спортни маршрути. Зоната, в която трие въжето е разширена, за да поеме по-добре „преплесканото“ въже в момента на падане и да се избегне странично триене на въжето в карабинера. Въжето върви свободно и се износв..
17.00 лв.
Производител: Petzl Код: 568-S
Карабинер Fixe Adur е изработен от висококачествена стомана с ръчно завиваща се муфа на винт. Използва се за закачане на макара и други устройства.Технически характеристики:Материал: неръждаема стоманаТегло: 150гр.Якост по голямата ос: 23 kN..
10.00 лв.
Производител: Petzl Код: M60A B
Карабинер PETZL Djinn е подходящ за спортно катерене, както за начинаещи, така и за професионалисти. Големият отвор на ключалката улеснява използването на карабинера. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути.  Kлючалката е с..
16.00 лв.
Производител: Petzl Код: M60A S
Карабинер PETZL Djinn е подходящ за спортно катерене, както за начинаещи, така и за професионалисти. Големият отвор на ключалката улеснява употребата карабинера. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути.  Kлючалката е със си..
16.00 лв.
Карабинер PETZL Spirit 2, крив
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ M53 B
Карабинерът Petzl Spirit 2 е подходящ за спортно катерене. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути. Предлага се в два варианта:SPIRIT с права ключалка -  улесняваща закачането и откачането в и ..
16.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LINK
Доставка до 3 дни
Производител: Beal Код: MCLBLN
Карабинер с муфа BEAL BE LINK е подходящ за карабинер в края на осигурителен ремък или за някои осигурителни устройства. Този асиметричен карабинер е идеален, ако се използва с осигурителни уреди (например Grigri), понеже уредът стои в правилно положение в края на карабинера. Предназначение - в..
17.00 лв.
Производител: Beal Код: MCLBOs
Карабинер с муфа BEAL BE ONE SCREW е разработен специално, за да се използва при осигуряване с протриващи устройства и единично въже. Идеята на този карабинер е максимално да се ограничи износването на въжето при спусане на рапели или катерене на установка, както и да се улесни подаването на въ..
19.00 лв.
Производител: Peguet Код: MRDZ10.0
Майон с високи якостни качества при натоварване по всички оси. Ако се затегне с ключ, може да се използва почти като постоянна точка на закрепване Технически параметри: Голяма ос 45 kN  Малка ос 10 kN ..
14.00 лв.
Производител: Peguet Код: MRRDZIC100_CE
Използва се при всички сбруи с конструкция, изискваща обединяване на две точки на окачване Високи якостни качества по всички оси Ако се затегне с ключ, може да се използва почти като постоянна точка на закрепване Технически параметри: Голяма ос 25 kN  ..
24.00 лв.
Карабинер  BEAL BE LINK TRIMATIC
Доставка до 3 дни
Производител: Beal Код: MCLBLN3
Карабинер с муфа BEAL BE LINK TRIMATIC е с асиметрична форма и е подходящ за използване в края на осигурителния ремък или за закрепване към осигурителни устройства.Техническа спецификация: Система на затваряне SCREW-LOCK Якост по голямата ос ..
22.00 лв.
Карабинер PETZL Owall
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ M41
Предназначен за изкуствено катерене и алпийски изкачвания. Идеален за закачане към клеми и други подобни осигуровки. Благодарение на системата на затваряне Keylock карабинерът не се закача за осигурителните точки или въжето.• Референция - M41• Стандарт - CE EN 12275 B• Тегло - 68 гр.• Състав - ..
19.00 лв.
Карабинер PETZL Spirit 2, прав
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ M53 S
Карабинерът Petzl Spirit 2 е подходящ за спортно катерене. Н-образната форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене на дълги спортни маршрути. Предлага се в два варианта:SPIRIT с права ключалка -  улесняваща закачането и откачането в и ..
16.00 лв.
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK
Доставка до 3 дни
Производител: Beal Код: MCLBL
Карабинер с муфа BEAL BE LOCK е голям карабинер с ръчно завиваща се муфа тип HMS. Особено подходящ при работа с двойно въже (за направа на стреме или протриващ възел). Поради голямата контактна площ на карабинера с въжето се работи лесно, дори когато е мокро. Предназначение - осигуряване на пло..
19.00 лв.