Количка

Каски за алпинизъм

Разгледайте нашите предложения каски, подходящи както за алпинизъм, така и за скално катерене и работа на височина. Тук ще намерите висококачествени и издръжливи каски на марката PETZL. Каските ни са с високо качество. Те са вътрешно подплатени, с елегантен дизайн и ниско тегло. Корпусът е с вентилационни отвори, за да сте сигурни, че главата ви ще може да диша и няма да усещате дискомфорт. Независимо дали става дума за скално катерене, спелеология, планинарство или катерене на закрито, ще откриете каската, която търсите, точно тук!

Производител: Beal Код: KM.R
Каска BEAL Mercury е хибридна каска, изработена от ABS за външната част и полистирол за вътрешната. Тя е микро-регулируема, благодарение на прецизният регулиращ диск, а подбрадната катарама е с магнитно закопчаване. Каската е с голям обем, оптимизиращ комфорта и защитата. Към каската са интегрирани ..
65.00 лв.
Производител: Petzl Код: PZ 9717-1
Спецификация: Плъзгащи се пластини дават възможност за затваряне и отваряне на отворите за вентилация според метеорологичните условия: при топло време отворите могат да стоят отворени, при студено – да се затварятУдобни меки абсорбиращи вътрешни уплътнения, които могат да се свалят и да се ..
117.00 лв.
Производител: Petzl Код: PZ 9717-2
Каска за алпинизъм PETZL Elios е много универсална, подходяща за катерене, ледено катерене, алпинизъм, каньонинг, спелеология и via ferrata.Високи якостни качества, гарантира ефикасна защита срещу удари благодарение на корпус от ABS и дъно от полистирен. Системата за регулиране позволява лесно ..
117.00 лв.
Спелео каска PETZL Spelios
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ E75
Каска SPELIOS на Petzl e с фиксирано осветление с два източника на светлина: халоген / 14 светодиода, 3 регулируеми режима на работа. Подховяща за спелеология. Решението "две в едно" SPELIOS се състои от универсална каска с твърд външен корпус и вътрешност от полистирен и водоустойчива челна ламп..
293.00 лв.
Каска за рафтинг / алпинизъм PETZL Meteor III +
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 8286
Каска за рафтинг / алпинизъм PETZL Meteor III + с тегло само 235 грама, каската METEOR III + е еталон по отношение на лекота и комфорт. Това е и една от каските с най-добра вентилация. Новаторската система за регулиране дава възможност на всеки катерач да регулира каската според глава..
130.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Vertex ST
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ A10S
• Текстилни ленти от шест части, които прилепват по формата на главата и подобряват удобството; абсорбирането на ударите става чрез деформация на корпуса • Система за регулиране CenterFit осигурява центриране на каската върху главата и оптимално закрепване • Странични отвори за монтаж на защитни с..
126.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Vertex Best
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ A10B
Каската VERTEX BEST на Petzl е специално разработена, за да съответства на изискванията и условията при работа на височина, осигурявайки надеждна защита на главата. • Текстилни ленти от шест части, които прилепват по формата на главата и подобряват удобството; абсорбирането на ударите става чре..
129.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Elios, Червен
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 9717-3
Каската ELIOS е много универсална, подходяща за катерене, ледено катерене, алпинизъм, каньонинг, спелеология и via ferrata. Високи якостни качества, гарантира ефикасна защита срещу удари благодарение на корпус от ABS и дъно от полистирен. Системата за регулиране позволява лесно адаптиране на касата..
117.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Elios, Оранжев
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 9717-5
Каската ELIOS е много универсална, подходяща за катерене, ледено катерене, алпинизъм, каньонинг, спелеология и via ferrata.Високи якостни качества, гарантира ефикасна защита срещу удари благодарение на корпус от ABS и дъно от полистирен. Системата за регулиране позволява лесно адаптиране на кас..
117.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Elios, Бял
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 9717-4
Каската ELIOS е много универсална, подходяща за катерене, ледено катерене, алпинизъм, каньонинг, спелеология и via ferrata. Високи якостни качества, гарантира ефикасна защита срещу удари благодарение на корпус от ABS и дъно от полистирен. Системата за регулиране позволява лесно адаптиране на касата..
117.00 лв.
Каска за алпинизъм PETZL Elios Club, Бял
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: A42AW C1
Каска PETZL Elios Club е подходяща за групи и клубове. Предлага ефективна защита от удари. Корпусът е направен от ABS и вътрешност от експандиран полистирол. Каска PETZL Elios Club е напълно регулируема и се адаптира към всяка форма на главата.Техническо описание:Предназначена за клубна употреб..
84.00 лв.
Дамска каска за алпинизъм PETZL Elia
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ A48
Kаската ELIA е измислена и разработена специално, за да отговори на специфичните нужди на жените. Нейната новаторска система на обръча около главата OMEGA (патент Petzl) гарантира комфорт и позволява безпроблемно поставяне и сваляне на каската. Това изключително устройство е съчетано с нов механизъм..
93.00 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)