Количка

Магнезий и торбички

Торбичките за магнезий са полезен аксесоар и са част от алпийската екипировка. При нас ще откриете торбички за магнезий, различни по форма, размери, цветове и стилове. Класическата форма на торбичките за магнезий е цилиндър с подсилено, устойчиво на износване дъно и широк отвор. Някои размери и форми на торбичките за магнезий са предназначени да отговарят на изискванията при определен стил на катерене. Например, по-големите торбички за магнезий са най-подходящи за боулдъринг. В тази категория представяме и следните аксесоари: небесни куки, препарати за почистване на въжета, магнезий. Химическият състав на магнезиевия талк е магнезиев карбонат, който се добива от скали и се смила на фин прах. Магнезиевият талк се среща под формата на фини зърна, гранули или бучки. Той е подходящ не само за алпинисти, но и за спортисти. Следвайте нашите предложения и направете своя правилен избор!

Производител: Petzl Код: PZ P22AS200
Магнезий PETZL Power Crunch е пакет с цип и може многократно да се отваря и затваря; освен това е с твърдо дъно, за да стои прав, без да се обръща.Техническо описание:Пакет с цип и може многократно да се отваря и затваря; освен това е с твърдо дъно, за да стои прав, без да се обръщаМагнезият предста..
14.00 лв.
Магнезий DMM Crushed chalk, 250 г
Доставка 14 дни
Производител: DMM Код: DMM 5255
Магнезий DMM Crushed chalk, 250 г e предназначен за гимнастици, тежкоатлети и катерачи. Разтрошен на малки бучки магнезий. 100% магнезиев карбонат с тегло на опаковката 250 г.Техническо описание: Разтрошен на малки бучки магнезийПодходящ за гимнастици и катерачи100% магнезиев карбонатТегл..
16.00 лв.
Магнезий в кутия PETZL, 100 гр
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 1022
• Раздробен магнезий в кутия • Тегло - 100 г..
13.00 лв.
Производител: Beal Код: 7511
Течен магнезий BEAL Pure Grip в разфасофка от 250мл. Течния магнезий е създаден за да намали запрашаването в залата. Той може да се използва и на открито също. Течен магнезий е с по-дълготраен ефект за спиране на потенето в сравнение с обикновения магнезий.Техническо описание:Течен магнезийКоличеств..
18.50 лв.
Производител: DMM Код: DMM 7384
Торбичка за магнезий DMM Strone е здрава и удобна торбичка за магнезий.Техническо описание: Торбичка за магнезийДжоб с цип за дребни предметиПредлага се в разнообразни цветове..
29.00 лв.
Производител: DMM Код: DMM 12449
Здрава и удобна торбичка за магнезий. • По-голяма от Strone, другата торбичка за магнезий предлагана от DMM • Джоб с цип за дребни предмети • Разнообразни цветове - розов, син, зелен и др...
29.00 лв.
Торбичка за магнезий PETZL Bandi
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ S38
Торбичка за магнезий PETZL Bandi е с класическа кръгла форма и широк отвор, за да влиза цялата ръка. Материята е мека и приятна на пипане и не създава неудобство при носене на раница или когато се опирате с гръб към скалата. Може да се отваря само с една ръка, в случай че сте забравили да я отв..
28.00 лв.
Торбичка за магнезий PETZL Sakapoche
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ S40
Торбичка за магнезий PETZL Sakapoche е вариация с джоб на торбичката Saka. Този джоб е много полезен за съхранение на вашите ключове, пари, мюсли бар, малък челник, малка карта на маршрута и т.н.. Меката материя, от която е направена няма да причини дискомфорт при носене на раница или когато се опир..
44.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)