Количка

Осигурители и десандьори

Наличност: Наличен Код: MDAF8
Десандьор осмица BEAL Air Force 8 е класически уред за осигуряване и рапел.Техническо описание:Здрав и лесен за употребаФункционира със стандартни единични, двойни и близначни въжетаЯкост: 35 kNРеференция: MDAF8Тегло: 120 г..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: D14
Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri  2 е блокиращо средство за осигуряване. Неговата конструкция позволява лесна и удобна работа с уреда. Новот Григри (GRIGRI 2) функционира еднакво добре при осигуряване на водач и при катерене на установка. Може да се използва с всички ..
156.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 3046
Осигурител Reverso 4 е много лек универсален осигурител -десандьор (59 гр, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възможност за адаптиране на спирачното действие в зависимост от диаметъра и гъвкавостта на използваното въже; функция Reverso (при осигуряване на втория въж..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 6976
• Дизайна и конфигурацията на преградите улеснява лесната настройка и поставяне на въжето • Компактен и олекотен, RACK позволява на използващия го, да регулира протриването и по време на спускане да се приспособява при промяна на положението си • Броя на  включените прегради може да се пр..
156.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PZ 1591
• Този  десандьор е олекотен, компактен и не усуква въжето по време на спускането • Изключително лесен за употреба - степентта на спускане се контролира от промяната на захвата  в свободния край на въжето • Проектиран, е да бъде удобен за спускания в тесни участъци • Пружиниращата..
117.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: BD 620045
Протриващо съоръжение BLACK DIAMOND ATC е леко, компактно и надеждно. Формата му е специално проектирана да не усуква въжето. С него се борави изключително лесно. Направен е от материал, който изстива бързо след рапел. Подходящо за единични и двойни въжета.Техническо описание:Тегло - 50 гСъвмес..
34.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: PZ D19 LI
Осигурител PETZL Verso с конструкция даваща възможност за адаптиране на спирачното действие според вида на въжето. VERSO е опростена версия на REVERSO³ предназначена за катерачи, които желаят на намалят теглото и обема на инвентара.Техническо описание:Супер лека конструкция - 26 % по-лек от Rev..
37.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: D001
Десандьор PETZL Antibrulure, е осмица с палец против изгаряне.Техническо описание:Поцинкованата версия на HUIT с палец против изгаряне, за да може да се хваща загретия от дълго или бързо спускане уредКвадратен профил за намаляване усукването на въжето и образуване на възлиКована алуминиева сплав с в..
35.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: PZ 930
Десандьор осмица PETZL Huit  e универсално протриващо устройство за осигуряване и рапел. Тя няма механична система, която да създава предпоставка за дефектиране. Триенето на въжето през уреда определя степента на спирачното действие. Скоростта се регулира чрез по-силно или по-слабо опъване на с..
27.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: PZ 3045
Десандьор PETZL Stop, е предназначен за спелеология с блокиране, контролирано с ръка. Използва се с полу-статични въжета с диаметър от 8,5 до 11 мм. Позволява добър контрол на скоростта на спускане и улеснява маневрите върху въжето. Ергономичната ръкохватка е удобна за хващане и с десандьора се ..
245.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: PZ 1029
• Този десандьор предлага множество начини за спиране и може да бъде поставен на въжето, без до се откача от седалката •  Проектиран, е за употреба с технически похвати за каньонинг •  Три различни спиращи позиции за  определяне на движението, преди започване на спускането •&..
65.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: D020AA
Автоматично блокиращият десандьор I’D S е предназначен основно за височинна работа и работа с труден достъп.Снабден е с ергономична ръкохватка, чрез която спускането лесно се контролира. Интегрираната функция анти паника и палецът, блокиращ въжето при грешно поставяне, намаляват опасността от инциде..
434.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: D020BA
Автоматично блокиращ десандьор PETZL I'D L, с функция анти-паника, подходящ за спасителни акции.Характеристика:Предназначен за спасителни акции: липсва ключалка за отварянеМногофункционална ръкохватка, позволяваща според ситуацията:- да се освободи въжето и да се контролира спускането чрез задържане..
411.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: D021AA00
Блокиращия десандьор RIG на Petzl е компактен автоматично блокиращ десандьор, предназначен за специалисти, работещи с въжен достъп. Спускането лесно се контролира чрез ергономична ръкохватка. Система AUTO-LOCK позволява лесно позициониране към работното място, без да се налага ръкохватката да се зак..
288.00 лв.
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)

Осигурители и десандьори - предлагаме ви богата гама качествени осигурители, десандьори, щих пластини и други рапелни съоръжения. Подходящи са за професионалисти и любители на катеренето.