Количка

Осигурители и десандьори

Осигурители и десандьори - предлагаме ви богата гама качествени осигурители, десандьори, щих пластини и други рапелни съоръжения. Подходящи са за професионалисти и любители на катеренето.

Производител: Petzl Код: PZ 3046
Осигурител Reverso 4 е много лек универсален осигурител -десандьор (59 гр, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възможност за адаптиране на спирачното действие в зависимост от диаметъра и гъвкавостта на използваното въже; функция Reverso (при осигуряване на втория въж..
55.00 лв.
Производител: Beal Код: MDAF8
Десандьор осмица BEAL Air Force 8, е класически уред за осигуряване и рапел.Техническо описание:Здрав и лесен за употребаФункционира със стандартни единични, двойни и близначни въжетаЯкост: 35 kNРеференция: MDAF8Тегло: 120 gесандьор осмицаКласически уред за осигуряване и рапел. Здрав и лесен за упот..
23.00 лв.
Производител: Petzl Код: D14
Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri  2 е блокиращо средство за осигуряване. Неговата конструкция позволява лесна и удобна работа с уреда. Новот Григри (GRIGRI 2) функционира еднакво добре при осигуряване на водач и при катерене на установка. Може да се използва с всички ..
134.00 лв.
Производител: Petzl Код: PZ 6976
• Дизайна и конфигурацията на преградите улеснява лесната настройка и поставяне на въжето • Компактен и олекотен, RACK позволява на използващия го, да регулира протриването и по време на спускане да се приспособява при промяна на положението си • Броя на  включените прегради може да се пр..
127.00 лв.
Производител: Petzl Код: PZ 1591
• Този  десандьор е олекотен, компактен и не усуква въжето по време на спускането • Изключително лесен за употреба - степентта на спускане се контролира от промяната на захвата  в свободния край на въжето • Проектиран, е да бъде удобен за спускания в тесни участъци • Пружиниращата..
95.00 лв.
Протриващо съоръжение BLACK DIAMOND ATC
Доставка 14 дни
Производител: Black Diamond Код: BD 620045
Протриващо съоръжение BLACK DIAMOND ATC е леко, компактно и надеждно. Формата му е специално проектирана да не усуква въжето. С него се борави изключително лесно. Направен е от материал, който изстива бързо след рапел. Подходящо за единични и двойни въжета.Техническо описание:Тегло - 50 гСъвмес..
34.00 лв.
Осигурител PETZL Verso
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ D19 LI
Осигурител PETZL Verso с конструкция даваща възможност за адаптиране на спирачното действие според вида на въжето. VERSO е опростена версия на REVERSO³ предназначена за катерачи, които желаят на намалят теглото и обема на инвентара.Техническо описание:Супер лека конструкция - 26 % по-лек от Rev..
37.00 лв.
Десандьор осмица PETZL Huit
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 930
Десандьор осмица PETZL Huit  e универсално протриващо устройство за осигуряване и рапел. Тя няма механична система, която да създава предпоставка за дефектиране. Триенето на въжето през уреда определя степента на спирачното действие. Скоростта се регулира чрез по-силно или по-слабо опъване на с..
20.93 лв.
Десандьор PETZL Stop
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 3045
• Едно от най-популярните устройства за пещерни спускания, предлагащо изключителен контрол и гъвкавост, улесняващо маневрите чрез стоп-функцията си • Стоп-функцията позволява да се спре лесно, като се запази позицията върху въжето • Устройството може бързо да се постави, или махне от въжето, без д..
176.00 лв.
Десандьор PETZL Pirana
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 1029
• Този десандьор предлага множество начини за спиране и може да бъде поставен на въжето, без до се откача от седалката •  Проектиран, е за употреба с технически похвати за каньонинг •  Три различни спиращи позиции за  определяне на движението, преди започване на спускането •&..
51.00 лв.
Автоматично блокиращ десандьор PETZL I D
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 193
• Обезопасителното захващане при грешка, ограничава риска от злополука, дължаща се на неправилно поставяне на десандьора •  Анти-паник функция : ако използващия устройството дръпне прекалено силно ръкохватката, зъбците заключват въжето • Заключваща позиция на ръкохватката, за позициониран..
333.00 лв.
Автоматично блокиращ  десандьор PETZL Rig
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: D021AA00
Блокиращия десандьор RIG на Petzl е компактен автоматично блокиращ десандьор, предназначен за специалисти, работещи с въжен достъп. Спускането лесно се контролира чрез ергономична ръкохватка. Система AUTO-LOCK позволява лесно позициониране към работното място, без да се налага ръкохватката да се зак..
264.50 лв.
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)