Количка

Осигурители и десандьори

Наличност: наличен Код: D001
Десандьор PETZL Antibrulure, е осмица с палец против изгаряне.Техническо описание:Поцинкованата версия на HUIT с палец против изгаряне, за да може да се хваща загретия от дълго или бързо спускане уредКвадратен профил за намаляване усукването на въжето и образуване на възлиКована алуминиева сплав с в..
35.00 лв.
Наличност: наличен Код: MDAF8
Десандьор осмица BEAL Air Force 8 е класически уред за осигуряване и рапел.Техническо описание:Здрав и лесен за употребаФункционира със стандартни единични, двойни и близначни въжетаЯкост: 35 kNРеференция: MDAF8Тегло: 120 г..
27.00 лв.
Наличност: наличен Код: D020AA
Автоматично блокиращият десандьор I’D S е предназначен основно за височинна работа и работа с труден достъп.Снабден е с ергономична ръкохватка, чрез която спускането лесно се контролира. Интегрираната функция анти паника и палецът, блокиращ въжето при грешно поставяне, намаляват опасността от инциде..
434.00 лв.
Наличност: наличен Код: D14
Автоматично блокиращ десандьор-осигурител PETZL Grigri  2 е блокиращо средство за осигуряване. Неговата конструкция позволява лесна и удобна работа с уреда. Новот Григри (GRIGRI 2) функционира еднакво добре при осигуряване на водач и при катерене на установка. Може да се използва с всички ..
156.00 лв.
Наличност: наличен Код: PZ 3046
Осигурител Reverso 4 е много лек универсален осигурител -десандьор (59 гр, с 25 % по-лек в сравнение с  REVERSO 3), технология ARC, даваща възможност за адаптиране на спирачното действие в зависимост от диаметъра и гъвкавостта на използваното въже; функция Reverso (при осигуряване на втория въж..
59.00 лв.
Наличност: наличен Код: PZ 6976
• Дизайна и конфигурацията на преградите улеснява лесната настройка и поставяне на въжето • Компактен и олекотен, RACK позволява на използващия го, да регулира протриването и по време на спускане да се приспособява при промяна на положението си • Броя на  включените прегради може да се пр..
156.00 лв.