Количка

Седалки за катерене

Наличност: наличен Код: BHA
Седалка за катерене BEAL Aero-Team IV е предназначена за въжени градини, учебна работа с групи възрастни и деца и туризъм по трудни терени. Покрива всички размери от XS до XL. Техническо описание: Омекотяващи подплънки на кръста и бедрата2 инвентарникаАвтоматично бл..
71.00 лв.
Наличност: наличен Код: 7280
Седалка за катерене BEAL Aero Classic II е седалка за катерене с класическа система на закопчаване, възможност за регулиране на бедрените ленти. Идентична конструкция с AERO-MOUNTAIN, но има регулиране на бедрените ленти с катарами. Тази седалка ще се хареса на катерачите класици.Техническо описание..
95.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: Beal HI
Седалка за спортно катерене BEAL INSTINCT е лека и компактна катерачна седалка, без катарами на бедрените ленти. Катерачната седалка е много удобна, благодарение на технология Web-Core, която гарантира много добро разпределение на тежестта върху кръста и бедрата.   Техническо описание: ..
93.00 лв.
Наличност: Доставка 10 дни Код: tripple
Седалка за катерене STUBAI Triple - катерачна седалка е не само удобна и комфортна, но и много лека. Ергономичната й форма и дишащия материал, от който е направена гарантираt високо ниво на удобство. С катaрамите може бързо и лесно да приспособите седалката си според дебелината на дрехите. Подходяща..
95.00 лв.
Наличност: Доставка до 3 дни Код: PZ 9645
Седалка за катерене PETZL Simba за деца на възраст от 5 до 10 години и тегло до 40 кг. Ханшът на малките деца не е достатъчно добре оформен, за да може да се задържи добре една седалка; следователно за гарантиране на безопасността се налага използване на предпазен колан за цялото тяло.Техническо опи..
98.00 лв.