Количка

Седалки за катерене

Седалки за катерене -  проследете нашата гама от седалки за катерене, която обхваща всички видове - от катерене по стени до алпинизъм. Имаме конкретни дамски седалки за катерене, които са с фиксирани  крака, както и напълно регулируеми модели. Подходящи са за професионалисти и любители на катеренето.

Производител: Stubai Код: tripple
Седалка за катерене STUBAI Triple - катерачна седалка е не само удобна и комфортна, но и много лека. Ергономичната й форма и дишащия материал, от който е направена гарантираt високо ниво на удобство. С катaрамите може бързо и лесно да приспособите седалката си според дебелината на дрехите. Подходяща..
95.00 лв.
Производител: Beal Код: BHA
Седалка за катерене BEAL Aero-Team IV е предназначена за въжени градини, учебна работа с групи възрастни и деца и туризъм по трудни терени. Покрива всички размери от XS до XL. Техническо описание: Омекотяващи подплънки на кръста и бедрата2 инвентарникаАвтоматично бл..
68.00 лв.
Производител: Beal Код: 7280
Седалка за катерене BEAL Aero Classic II е седалка за катерене с класическа система на закопчаване, възможност за регулиране на бедрените ленти. Идентична конструкция с AERO-MOUNTAIN, но има регулиране на бедрените ленти с катарами. Тази седалка ще се хареса на катерачите класици.Техническо описание..
97.00 лв.
Седалка за спортно катерене BEAL INSTINCT
Доставка до 3 дни
Производител: Beal Код: Beal HI
Седалка за спортно катерене BEAL INSTINCT е лека и компактна катерачна седалка, без катарами на бедрените ленти. Катерачната седалка е много удобна, благодарение на технология Web-Core, която гарантира много добро разпределение на тежестта върху кръста и бедрата.   Техническо описание: ..
93.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Simba
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 9645
Седалка за катерене PETZL Simba за деца на възраст от 5 до 10 години и тегло до 40 кг. Ханшът на малките деца не е достатъчно добре оформен, за да може да се задържи добре една седалка; следователно за гарантиране на безопасността се налага използване на предпазен колан за цялото тяло.Техническо опи..
80.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Sama
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ C21
Седалка за катерене PETZL Sama е идеална за спортно катерене. Конструкцията EndoFrame е направена така, че тежестта върху кръста и бедрата се разпределя идеално и комфорта е максимален. Еластичните бедрени ленти се нагласят добре по крака и предоставят пълна свобода на движенията. С катарамата ..
109.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Luna
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: C035AA0
Седалка за катерене PETZL Luna е дамска седалка с регулируеми бедрени ленти. Много подходяща е за алпинизъм и ледено катерене. Конструкцията EndoFrame разпределя идеално тежестта върху кръста и бедрата допринася за максимален комфорт. С катарамите DoubleBack Light кръстният колан и бедрените ленти с..
149.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Corax Размер 2
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ C51 2
Седалка за катерене PETZL Corax Размер 2 е изключително универсална седалка: удобна, лесно се облича, предназначена е за широк кръг хора, практикуващи катерене, алпинизъм или via ferrata. Тази седалка се предлага в две разцветки и в два размера, за да се адаптира към хора с всякаква структура н..
99.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Corax Размер 1
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ C51 1
Седалка за катерене PETZL Corax Размер 1 е изключително универсална седалка: удобна, лесно се поставя, предназначена е за широк кръг хора, практикуващи катерене, алпинизъм или via ferrata. Тази седалка се предлага в две разцветки и в два размера, за да се адаптира към хора с всякакви фигури.Тех..
99.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Calidris
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ 9685
Широките бедрени ленти и кръстен колан на CALIDRIS предлагат максимален комфорт, добра поддръжка на тялото и вентилация, необходими при дългите изкуствени маршрути и други дейности изискващи продължително висене (премиерни маршрути, екипиране и почистване на маршрути и др.). Доброто съотношение тегл..
134.00 лв.
Седалка за катерене PETZL Adjama
Доставка до 3 дни
Производител: Petzl Код: PZ C22
Седалката с регулируеми бедрени ленти ADJAMA на Petzl е много подходяща за алпинизъм и ледено катерене. Конструкцията EndoFrame разпределя идеално тежестта върху кръста и бедрата допринася за максимален комфорт. С катарамите DoubleBack Light кръстният колан и бедрените ленти се регулират бързо и лес..
131.00 лв.
Седалка за катерене MAMMUT Rock Rental
Доставка 14 дни
Производител: Mammut Код: 11970
Идеалната седалка за тежка експлоатация и интензивни тренировки. Изработена с комфортна кройка от изключително здрави материали, тази седалка ще служи вярно години наред в катерачната зала или на скалите. Четирите „бързи" катарами гарантират максимална безопасност и лесна регулация на размера. Пр..
115.00 лв.