Количка

Осветление

Запознайте се с нашата фантастична гама от артикули за къмпинг осветление - челни лампи, LED светлини, газови лампи, фенерчета, аксесоари и резервни части за поддръжка. Обърнете внимание и разгледайте продуктите ни. Изберете тези, които са най-подходящи за нуждите ви.

Наличност: Наличен Код: YSE00035
Челник YATE Panter е олекотен челник, подходящ за бягане, туризъм, колоездене, риболов и др. дейности, при които се нуждаете от надеждна и силна светлина. Техническо описание:Мощен 3W диод, 2x бели диода, 2x червени диодаЗхранване - 3 x AAA (не са включени)3 режима на светлина - пълна мощност (..
25.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR6018SS
Къмпинг лампа MARTES Camplight black е подходяща за ползване, когато сте на къмпинг. В ежедневието е полезен аксесоар в случаи на: прекъсване на електроснабдяването, ремонти на колата и др.Техническо описание:Преносима къмпинг лампаМатериал: ABS, полипропиленСветодиоди3 светлинни режима: 30% ярка св..
9.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00033
Челник YATE Panter 3W Cree+2LED, компактен и лек, с отлични експлоатационни характеристики. Челникът е подходящ за джогинг, бягане, туризъм, колоездене, риболов, перфектен за ползване в ежедневието, когато имате нужда от достатъчно светлина. Изработен е от пластмаса, устойчива на влага.Техническо оп..
25.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00042
Челник YATE Caracal e снабден с новото поколение светодиодни ленти (COB), които осветяват широката зона пред челника. Той е подходящ за ходене и бягане, тъй като осветява не само зоната пред вас, но и обкръжаващата ви среда, така че да не губите периферното виждане. Модерен дизайн, лек и водоустойчи..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR0820SS
Челник MARTES Proxima е перфектният продукт за любителите на къмпинг и планинските експедиции. Челна лампа MARTES Proxima е подходящ за всяка ситуация, при която е необходима силна светлина. Лентата е с регулируема дължина спрямо обиколката на главата. Челникът е перфектна алтернатива на класич..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL6818SS
Челник ELBRUS Jackalight Grey Camo print,  е практичен аксесоар подходящ за ползване в ежедневието, когато сте на експедиция, лагер, вечерно обучение, катерене или къмпинг. Дизайнът е семпъл. Регулируемата лента ви позволява да регулирате прецизно, така че да не се върти или да се изплъзне по в..
17.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR6118SS
Джобно фенерче MARTES Torchlight е полезен аксесоар необходим на всеки турист. Джобното фенерче е практична вещ, която служи за домашна употреба, когато сте на къмпинг, лов и риболов, екскурзии и дълги преходи на открито. В режим на работа фенерчето излъчва силен, фокусиран лъч светлина и перфектно ..
9.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 17636
Челник inSPORTline Promety е практичен, подходяща за различни спортове и занимания на открито. Може да го използвате по време на бягане, колоездене, туризъм, но също така и при нощните  разходки с домашния ви любимец. Еластичната лента около главата може да се регулира така, че челнат..
22.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL7018SS
Челник ELBRUS Jodalight, подходящ а за ползване, когато сте на къмпинг, туризъм, алпинизъм, спортно ориентиране или ежедневие.Техническо описание:Тегло: 85 гМатериал: ABS, полиестерОтговаря на изискванията на EN 55015: 2013, EN 61547: 2009Светлини: бели (Led Cree XP-G3), червениБатерия: 1 200 mAh LИ..
49.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00047
Челник YATE Vega, е универсална челна лампа, подходяща за широк спектър от дейности на открито. Можете да го използвате за туризъм, бягане, колоездене, къмпинг, риболов, или за разходка с домашния любимец. Челникът е оборудван с три източника на светлина - мощен 3W XPE светодиод (140 лумена). два че..
28.99 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00049
Челник YATE Vega AKU, е универсална челна лампа с акумулаторна батерия, подходяща за широк спектър от дейности на открито. Можете да го използвате за туризъм, бягане, колоездене, къмпинг, риболов, или за разходка с домашния любимец. Челникът е оборудван с три източника на светлина - мощен 3W XPE све..
42.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4020SS
Челна лампа HI-TEC Centauri е практичен аксесоар подходящ за ползване в ежедневието, когато сте на експедиция, лагер, вечерно обучение, катерене или къмпинг. Дизайнът е семпъл. Челникът може да се настрои спрямо обиколката на главата, посредством лента, като в същото време не притиска кожата.&n..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00046
Челник YATE Vega, е универсална челна лампа, подходяща за широк спектър от дейности на открито. Можете да го използвате за туризъм, бягане, колоездене, къмпинг, риболов, или за разходка с домашния любимец. Челникът е оборудван с три източника на светлина - мощен 3W XPE светодиод (140 лумена). два че..
28.99 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00052
Челник YATE Proxima е лека челна лампа, подходяща за туризъм, къмпинг и ежедневна употреба. LED диодите осигуряват много добра яркост, като същевременно са много икономични за батериите. Челникът, е оборудван с пет бели и четири червени светодиода. Червената светлина не привлича нощните насекоми, по..
19.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 12911
Челник с възможност за фокусиране на светлинния лъч. Характеризира се с висок интензитет на светлината и дълъг живот (до 50000 часа), ниска консумация на енергия в сравнение с лампа с нажежаема жичка при една и съща мощност. Zoom Control: приближаване (zoom) се извършва чрез издърпване или натискане..
36.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 040530
Лампа VANGO Light Disc с халка за закачване по средата и карабинер в комплекта, за да го откачвате и закачвате лесно. Мможете да го носите с вас из къмпинга, да го поставите над масата по време на вечеря пред палатката или да го внесете в спалното помещение.Техническо описание: Мултифункционален..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSE00050
Челник YATE Maia, е лека челна лампа, подходяща за бягане и ежедневна употреба. Благодарение на използването само на една батерия АА, челникът е много малък и лек. Оборудван е с два източника на светлина - мощен 3W LG светодиод (140 лумена) и два SMD LED светодиода, които са достатъчни при ходене и ..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: M23779
Челник METEOR Ultra, регулируема, еластична лента, 3 режима на действие.Техническо описание:1бр. Cree LED 3W за далечно разстояние2бр. LED за близко разстояниеРежими - силен, икономичен, мигащ5 степени за регулиране наклона на рамотоРегулируема, еластична лента Батерии - 3 AAA (в комплекта)..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: TM0903146
Лек, водоустойчив портативен спортен челник. Подходящ за къмпинг, туризъм, алпинизъм, спортно ориентиране и т.н. С тънка и олекотена ластична лента със стопер, позволяваща бързото и лесно регулиране. Три бели и мощни и в същото време икономични светодиода (Nichia LED), работещи с 2 батерии А..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PRIM 4279
Челник PRIMUS PrimeLite Eye Colour - шведският специалист Primus внася цвят в тъмния зимен ден чрез практичния PrimeLite Eye и неговите шест модерни цвята. В допълнение, този челник е толкова малък и лек (60 г), че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. Новите светодиоди от вис..
40.00 лв.
Показани 1 от 20 | 59 (3 Страници)