Количка

Къмпинг осветление и фенерчета

Наличност: наличен Код: MAR6018SS
Къмпинг лампа MARTES Camplight black е подходяща за ползване, когато сте на къмпинг. В ежедневието е полезен аксесоар в случаи на: прекъсване на електроснабдяването, ремонти на колата и др.Техническо описание:Преносима къмпинг лампаМатериал: ABS, полипропиленСветодиоди3 светлинни режима: 30% ярка св..
9.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR6118SS
Джобно фенерче MARTES Torchlight е полезен аксесоар необходим на всеки турист. Джобното фенерче е практична вещ, която служи за домашна употреба, когато сте на къмпинг, лов и риболов, екскурзии и дълги преходи на открито. В режим на работа фенерчето излъчва силен, фокусиран лъч светлина и перфектно ..
9.00 лв.
Наличност: наличен Код: 040530
Лампа VANGO Light Disc с халка за закачване по средата и карабинер в комплекта, за да го откачвате и закачвате лесно. Мможете да го носите с вас из къмпинга, да го поставите над масата по време на вечеря пред палатката или да го внесете в спалното помещение.Техническо описание: Мултифункционален..
23.00 лв.
Наличност: наличен Код: CAO 2334
Лампа за четене 9 LED CAO Camping е LED лампа за четене с гъвкав сектор. Работи с 2 батерии CR2032, които са включени в комплекта.Техническо описание:Цвят -бялаДължина - 17 смТегло -21 г..
18.00 лв.