Количка

Палатки

Палатка- предлагаме Ви голямо разнообразие от палатки подходящи за къмпинг и туризъм с от 2 до 8 места. Палатките са с висок воден стълб, с алуминиеви рейки, еднослойни и многослойни. Палатката е мястото където ще спите и затова трябва да отделите внимание за да изберете правилната за вас. Също така предлагаме сенници и тенти, колчета и рейки за палатки.


Нуждаете се от съвет?

Производител: Vango Код: 9747
Клин за палатка Vango стоманен e малък, лек и наистина лесен за използване.Техническо описание:Колче / клин за палатка от стоманаЗдраво и стабилноРазмери - 230 х 5 ммЦената е за 1 брой..
0.80 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT12642
Палатка HI-TEC Tondo II е лека трекинг палатка за двама човека с предверие. Доброто съотношение цена каество на този модел палатка я прави желана от множество туристи, оценяващи качества, като: 2 входа, 2 вентилационни отвора, мрежа против комари, голямо спално, ниско тегло - 3,11кг, два слоя , малк..
172.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR8119SS
Палатка MARTES Bivak е перфектната двуместна палатка за къмпинг, туризъм, експедиция. Можете свободно да я разпънете в гората, до езерото или в планината. Полиестерният горен слой перфектно предпазва от дъжд дори и в продължение на няколко дни. Конструкцията е стабилна и устойчива на вятър. Палаткат..
83.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3720SS-2
Плажен сенник HI-TEC Bishelter, е изработен от здрав полиестер, който надеждно предпазва от вредните ефекти на UV лъчите. С този сенник няма да се притеснявате от слънчево изгаряне. Конструкцията е устойчива на счупване и огъване. Формата на сенника гарантира стабилност при силен вятър. Плажен сенни..
38.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4520SS
Палатка HI-TEC Solarproof 3 e тип "иглу" и е триместна. Вестибюлът допълнително разширява използваемото пространство и спомага за поддържане на реда: той е чудесен за съхранение на багаж, обувки или готварско оборудване. Материалите, използвани при производството на палатката Solarproof 3, гарантира..
157.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW16320
Плажен сенник AQUAWAVE Shelter е предназначен за да предпази Вас и Вашите деца от вятъра и силните слънчеви лъчи докато сте на плажа или сред природата. Той е със слънцезащитен фактор -  UV 30 + , с вътрешни размери 210 x 120 x 120 см и тегло само  от 1.1 кг.Техническо описание:Материал - ..
58.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3720SS-1
Плажен сенник HI-TEC Bishelter, е изработен от здрав полиестер, който надеждно предпазва от вредните ефекти на UV лъчите. С този сенник няма да се притеснявате от слънчево изгаряне. Конструкцията е устойчива на счупване и огъване. Формата на сенника гарантира стабилност при силен вятър. Плажен сенни..
38.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 7134
Двуместна палатка PINGUIN Horizon е просторна палатка с голямо преддверие, осигуряващо необходимия комфорт за ползващите я, като в същото време са запазени основните предимства на малките палатки - лесно и бързо построяване.Техническо описание:Двуслойна палаткаМеста - 2-3Входове - 2Вентилационни отв..
218.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 5727
Двуместна палатка PINGUIN Gemini 150 Extreme е най-успешният екстремен модел палатка с два входа и преддверия, с добре изпитана конструкция с напречна рейка в горната част. Тя осигурява достатъчно пространство и комфорт за потребителите, тъй като всеки от тях си има собствен вход. Устойчивостта на н..
445.00 лв.
Производител: Pinguin Код: Base Camp
Семейна палатка PINGUIN Base camp е семейна палатка с две спални помещения. Вратата към двете спални можеда се използва като навес ако се изпъне и подкрепи с коловете (в компекта). Носещата конструкция е изключително устойчива благодарение на четирите рейки, пресичащи се в пет точки, което прави пал..
590.00 лв.