Количка

Тенти и други

Тенти, сенници, комарници, навеси, паравани и други - основното им предназначение е да предпазват от слънце, когато сте на плажа или на пикник сред природата. Обикновено този вид палатки/сенници са достатъчно големи, за да поберат цялото семейство. Предлагаме и тенти с по-малки размери, които могат да поберат двама души. Всичко зависи от вашите изисквания. Другите аксесоари, които са включени в категорията са мрежи против комари.

Нуждаете се от съвет?

Производител: AquaWave Код: AW6118SS
Плажен сенник AQUAWAVE Hood е лек и компактен, тежи само 1.03 кг и е със слънцезащитен фактор UV30. Идеален е  за ползаване от един възрастен човек, или две малки деца. Предпазва от вятър, палещо слънце и внезапен дъжд, като същевременно гарантира малко уединение на плажа. Рамката от фибростъкл..
49.00 лв.
Производител: AquaWave Код: AW16320
Плажен сенник AQUAWAVE Shelter е предназначен за да предпази Вас и Вашите деца от вятъра и силните слънчеви лъчи докато сте на плажа или сред природата. Той е със слънцезащитен фактор -  UV 30 + , с вътрешни размери 210 x 120 x 120 см и тегло само  от 1.1 кг.Техническо описание:Материал - ..
58.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3720SS-2
Плажен сенник HI-TEC Bishelter, е изработен от здрав полиестер, който надеждно предпазва от вредните ефекти на UV лъчите. С този сенник няма да се притеснявате от слънчево изгаряне. Конструкцията е устойчива на счупване и огъване. Формата на сенника гарантира стабилност при силен вятър. Плажен сенни..
38.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT3720SS-1
Плажен сенник HI-TEC Bishelter, е изработен от здрав полиестер, който надеждно предпазва от вредните ефекти на UV лъчите. С този сенник няма да се притеснявате от слънчево изгаряне. Конструкцията е устойчива на счупване и огъване. Формата на сенника гарантира стабилност при силен вятър. Плажен сенни..
38.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR6019SS
Плажен сенник MARTES Sandydome е изработен от здрав полиестер, който надеждно предпазва от вредните ефекти на UV лъчите. С този сенник няма да се притеснявате от слънчево изгаряне. Конструкцията е устойчива на счупване и огъване. Формата на сенника гарантира стабилност при силен вятър. Плажния сенни..
35.00 лв.
Сенник VANGO Adventure Tarp NEW
Доставка до 3 дни
Производител: Vango Код: V040132 new
Сенник VANGO Adventure Tarp NEW е тента-навес с една предна рейка и овална задна част. Предназначена е за удължение на малки и средни палатки над входа. Снабдена е с всички необходими шнурове с обтегачи и клинове. Компактен и лек, подходящ за носене в раница.Техническо описание:Тегло - 1.3 кг.Р..
89.00 лв.
Мрежа против комари TREKMATES Adventure
Доставка до 3 дни
Производител: Trekmates Код: 9395
Мрежа против комари TREKMATES Adventure е единична мрежа против комари и всякакви насекоми, обработена с репелент. С една точка за закачане и всичко необходимо за разпъване в окомплектовката, бързо и лесно осигурявате защита против нежелани ухапвания. Подходяща за горещи  дни и нощи, ако нощува..
39.00 лв.
Мрежа против комари TREKMATES Global
Доставка до 3 дни
Производител: Trekmates Код: 13473
Мрежа против комари TREKMATES Global е двуместна мрежа против комари и всякакви насекоми, обработена с репелент който допълнително помага в борбата с насекомите. С четири точки за закачване и всичко необходимо за разпъване в окомплектовката, бързо и лесно осигурявате защита против нежелани ухапвания..
49.00 лв.
Мрежа против комари TREKMATES Tour
Доставка до 3 дни
Производител: Trekmates Код: T0903125
Мрежа против комари TREKMATES Tour e eдинична мрежа против комари и други хапещи насекоми, обработена с репелент "Vital Protection" - дълготрайна и антибактериална обработка, отблъскваща всякакви насекоми и незадържаща миризми. Предназначена за нощуване на открито на 1 човек - на стелка или на ..
58.00 лв.
Параван VANGO Family
Доставка до 3 дни
Производител: Vango Код: Paravan Family
Параван VANGO Family e oлекотен и надежден параван от 3 части с 4 рейки. Предпазва от вятър и маркира индивидуалното пространство пред палатката, на плажа или къмпинга. Снабден е с прозорец в пълна дължина в горната част, и с опция за закачане към рейки на палатка за по-голяма стабилностл.&nbs..
115.00 лв.
Параван VANGO Windbreak 3
Доставка до 3 дни
Производител: Vango Код: Windbreak 3
Параван VANGO Windbreak 3 e oлекотен и надежден параван от  2 части с 3 стоманени рейки. Предпазва от вятър и маркира индивидуалното пространство пред палатката, на плажа или къмпинга. Водоустойчив, с висок воден стълб - 3000 мм. Изработен от незапалими материи - Fire retardant и отговаря на Ев..
94.00 лв.
Сенник VANGO Tarp 3 x 3
Доставка до 3 дни
Производител: Vango Код: V0401188
Сенник VANGO Tarp 3 x 3 е предназначен както за удължаване на малки и средни палатки, така и за самостоятелна употреба. Навеса е снабден с две стоманени рейки и всички необходими шнурове с обтегачи, които да направят конструкцията сигурна и стабилна при самостоятелно разпъване. Материята е с 3000 мм..
148.00 лв.
Сенник VANGO Trek Tarp
Доставка до 3 дни
Производител: Vango Код: Trek Tarp
Сенник VANGO Trek Tarp е много лек и компактен навес с една алуминиева рейка, специално създаден за всички палат