Количка

Надуваеми постелки и възглавници

Леки, компактни и комфортни, надуваемите постелки и възглавници са подходящи за къмпинг, туризъм, лагеруване или излет сред природата. Разгледайте нашите предложения от надуваеми постелки и възглавници. Направете си Вашия надуваем комплект, като избирате от нашите продукти!

Наличност: Наличен Код: PIN902
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 25, e по-големият близнак на Peak 25, и е подходяща за по-големи фигури. Matrix 25, е изключително лека и компактна, благодарение на използваната конструкция с вертикални кухини и скосяването в долната част. Моделът е трисезонен и не е подходящ за студено, зимно..
72.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Peak 25
Самонадуваема постелка PINGUIN Peak 25, е изключително лека и компактна, благодарение на използваната конструкция с вертикални кухини и скосяването в долната част. Моделът е трисезонен и не е подходящ за студено, зимно време. Силиконовото лого PINGUIN от горната страна на постелката предотвратява пл..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Sherpa 30
За материал на горната част на самонадуваема постелка PINGUIN Sherpa 30, е използван матиран полиестер, който от една страна добавя приятното усещане за велур, но преди всичко увеличава триенето между спалния чувал и постелката. Поради това, няма да изпитате неприятното усещане за плъзгане по постел..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Nomad 50
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 е голяма и максимално удобна, подходяща за всички сезони. Разбира се, постелка с такова тегло се пренася до лагера, къмпинга, или мястото за почивка което сте избрали, с колата. Моделът е фокусиран основно върху удобството, без никакви компромиси - 5 см пл..
100.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Nomad 38
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 38 е подходяща за тези, които могат да си позволят да носят по-голям товар, но желаят да получат максимално възможния комфорт, съчетан с все още разумни обем и тегло. Серията Nomad е по-широка от другите модели на PINGUIN и предоставя достатъчно площ за да можете..
86.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN8-Skyline
Надуваема постелка PINGUIN Skyline L е свръх лека и изключително компактна подложка с интегрирана помпа, изработена от устойчив материал, подходяща за туризъм или къмпинг. Тя е с няколко основни подобрения - споени вътрешни прегради, които окончателно изместиха "студените шевове", което в комбин..
97.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2521SS1
Надуваема постелка HI-TEC Airmat е здрава и изключително лека. Надуваемата подложка е перфектно допълнение към вашето къмпинг оборудване. Изключително лека и компактна, в комплект с торба за пренасяне. Направена е от висококачествен полиамид, устойчив на скъсване и износване. Надуваема постелка HI-T..
81.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Sherpa 38
Самонадуваема постелка PINGUIN Sherpa 38, е предназначена за четирисезонна употреба, благодарение на дебелината на пяната и хоризонталните ѝ кухини, които имат значително по-добра термична устойчивост, от вертикалните. Същевременно, са запазени много добро тегло и компактност. За материал на горната..
83.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Nomad 75
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 75 е най-дебелата постелка на PINGUIN, съответно и най-удобната. Подходяща е за ползване през всички сезони. Разбира се, постелка с такова тегло се пренася до лагера, къмпинга, или мястото за почивка което сте избрали, с колата. Моделът е фокусиран основно ..
122.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN9918SS
Самонадуваема постелка PINGUIN Horn 30, e създадена с акцент към оптимално съотношение качество / цена, като същевременно притежава високо качество и издържливост. Постелката е с твърда полиуретанова пяна без оформяне и перфорация и има стандартна, правоъгълна форма. Материалът на горната част, ..
65.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 12823-D
Самонадуваема постелка PINGUIN Nomad 50 Double, ще осигури на вас и на вашата половинка максимални комфорт и топлинна изолация по време на сън. Подходяща е за ползване през всички сезони. Разбира се, постелка с такова тегло се пренася до лагера, къмпинга, или мястото за почивка което сте и..
179.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN0918SS
Самонадуваема постелка PINGUIN Horn 30, e създадена с акцент към оптимално съотношение качество / цена, като същевременно притежава високо качество и издържливост. Постелката е с твърда полиуретанова пяна без оформяне и перфорация и има стандартна, правоъгълна форма. Материалът на горната част, ..
65.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT40331
Самонадуваема постелка HI-TEC Spartan 30 е предназначена за туристи, алпинисти и къмпингари. Изработена е от полиуретанова пяна, с полиестерно покритие. Полиуретановата пяна е изключително устойчива и здрава и не губи свойствата си след често излагане на слънчева светлина и други фактори на времето...
91.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT40330
Самонадуваема постелка HI-TEC Grosmat направена от висококачествен полиестер и надеждна изолация.Техническо описание:Размери - Д183 х Ш51 х В5 смРазмери в калъфа за съхранение - Ф17 х 51 смТегло - 1.3 кгВъншен материал - полиестер 75DВътрешен материал (изолация) - PVCСветлоотразително лого HI-TECПла..
58.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN5119SS
Самонадуваема постелка PINGUIN Horn 20 Long, e създадена с акцент към оптимално съотношение качество / цена, като същевременно притежава високо качество и издържливост. Постелката е с плътна полиуретанова пяна без оформяне и перфорация и има стандартна, правоъгълна форма, в този случай удължена с 14..
60.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN902-2
Самонадуваема постелка PINGUIN Matrix 38 е лека и компактна, подходяща за студено зимно време, благодарение на комбинацията от по-малки размери, скосяване в долната част и перфорираната конструкция с вертикални и хоризонтални кухини. За конструкцията на тази подложка, е използвана пяна с дво..
83.00 лв.
Наличност: Наличен Код: YSC00148
Самонадуваема възглавница YATE Shaped L e удобна възглавница от разтеглива материя. Възглавницата е изключително лека и може да се свие до компактни размери. Тя е самонадуваема и допълва комфорта, когато сте на път. Не се използва във водата.Техническо описание:Самонадуваема възглавницаРазмери: 43 x..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: 7432
Надуваема постелка PINGUIN Tube е свръх лека и изключително компактна постелка с интегрирана помпа, изработена от устойчив материал, подходяща за туризъм или къмпинг от пролетта до есента. Постелката осигурява перфектна изолация и комфорт, благодарение на висококачествения материал - ламиниран полие..
68.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 67572
Надуваем дюшек с вградена помпа Bestway e висококачествен надуваем матрак с мека и нехлъзгава велурена горна повърхност за максимален комфорт. Поддържащата конструкция е здрава, оребрена и разпределя равномерно напомпания въздух. Дюшекът е чудесен за употреба на закрито и открито. Чрез вентила за бъ..
84.00 лв.