Количка

Принадлежности

Предлагаме ви качествено къмпинг оборудване, пособия и мебели - запалки, компаси, комплект за готвене, резервоари, душове и други туристически и къмпинг аксесоари и принадлежности.

Какви туристически принадлежности ще откриете в Yako.bg?

В категория Принадлежности влизат голям брой атрибути, подходящи за туризъм или къмпингуване. Ролята на туристическите принадлежност е да осигури комфорт и удобство при лагеруване, както и да улесни пребиваването на открито. В текста по-долу ще се запознаем с различните туристически принадлежности предлагани от спортни магазини и ще разберете защо закупуването на такива от платформата Yako.bg е най-доброто решение за вас.

Туристически принадлежности - газови котлони и съдове: Предлагаме широка гама котлони, газови бутилки, съдове, запалки и сух спирт. С тях може да приготвяте топлата си храна във вашия къмпинг. Те са изработени от неръждаема стомана или алуминий, предназначени са за повече от един човек. Разполагат с удобни дръжки и торбички за съхранение. Изключително надеждни, дори и при много ниски температури.

Туристически котлон
Туристически котлон

Туристически принадлежности – къмпинг мебели и хамаци: Голямото разнообразие в тази група ще ви помогне да изберете най-подходящите мебели, предназначени за отдих сред природата, като маси, столове, цели кухни, надуваеми кресла и шезлонги, едноместни и двуместни хамаци, възглавници – всичко, от което имате нужда за невероятно изкарване сред природата. В тази група влизат туристически принадлежности, които ни предостават удобство и комфорт.

Къмпинг стол
Къмпинг стол

Туристически принадлежности – ножове, прибори и комплекти за оцеляване: Принадлежности, без които оцеляването в дивата природа е немислимо. Сгъваеми или не, ножовете и приборите за хранене ви дават лекота в приготвянето на храна, а комплектите за първа помощ ви осигуряват максимум защита и сигурност в пребиваването на открито. Всичко това, заедно с голямото разнообразие на компаси и уреди за оцеляване ще допринесат за вашето спокойствие при разходка сред природата. В тази група влизат туристически принадлежности от първа необходимост.

Туристически принадлежности – отоплители и уормъри: Това са отоплители за крака, пръсти и ръце. Без такива туристически принадлежности не бива да се предприемат преходи в студено време, били те и леки. Те са много важна част от вашата туристическа екипировка.

Микрофибърна кърпа
Микрофибърна кърпа

Туристически принадлежности – бързосъхнещи кърпи: Те са изключително важна част от вашата екипировка. Те са изработени от висококачествен микрофибър, който попива добре влагата и изсъхва удивително бързо, а знаем че тези качества са много важни при престоя на открито. Затова такива туристически принадлежности са особено нужни не само при туризъм, но и са подходящи и за ежедневна употреба.

Защо да закупите туристически принадлежности от платформата Yako.bg?

Вече 15 години екипът спортни и туристически магазини ЯКО е дистрибутор на туристически принадлежности и екипировка, призната с качествата си в световен мащаб. Разполагаме и с физически магазини в Русе, Варна, Пловдив и София. Ето още няколко причини за пазаруване от онлайн платформата Yako.bg.

Високо качество от Yako.bg: пазарувайки от нас вие си гарантирате купуването на туристически принадлежности от най-високо качество. Ние сме ексклузивен вносител на марките Pinguin, Yate, Meteor, Elbrus, Hi-tec и др. Марки, широко използвани в туризма.

Необикновено богат асортимент в Yako.bg: Както по-горе стана ясно туристическите принадлежности, предлагани от нас са в особено голям обем. Вие имате избор между принадлежности за отдих, оцеляване, готвене, ориентиране и др.

Съвет от професионалист в Yako.bg: Нашите експерти в областта на туризма с радост ще ви консултират за желаните от вас туристически принадлежности, както онлайн, така и по телефон.

Други уреди в Yako.bg: можете да намерите богат асортимент от различни спортни уреди и други принадлежности за подсилване на вашето тяло, дух и здраве.

Наличност: наличен Код: OH7837
Т.нар. Уормъри придобиват все по-голяма популярност сред практикуващите дейности в студено време или при екстремни условия. Активират се веднага след отваряне на опаковката, при контакт с въздуха. Поддържат комфортна температура за дълго време. Продукт на италианската компания ONLY ONE® Corporation,..
3.60 лв.
Наличност: наличен Код: 7632
Всесезонна газ в бутилка PINGUIN 220 гр на PINGUIN се състои от  Propan / N-Butan / Izo-Butan, което я прави подходяща за използване през четирите сезона. Газовата бутилка е предназначена за много ниски температури, за употреба при зимни условия.   Техническо описание: Тегло - 3..
4.50 лв.