Количка

Първа помощ и оцеляване

Тук ще откриете най-необходимите къмпинг принадлежности за първа помощ и оцеляване като туристически аптечки, основни инструменти, запалки, бивачно фолио, led светлини и други. 

Производител: Frendo Код: 130149
Бивачно фолио FRENDO Survivor Gold / Silver е спасително фолио (животоспасяващо фолио), изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервенот..
11.00 лв.
Производител: Yate Код: YM00192
Бивачно фолио YATE Gold / Silver (животоспасяващо фолио) е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на тел..
11.00 лв.
Производител: Frendo Код: 130185
Компас с огледало FRENDO е подходящ за оцеляване в екстремни ситуации.Техническо описание:2 скали за измерване на карти - 1:25 000- 1:50 000Скала в милиметри и инчовеФосфорисцираща стрелка за употреба при тъмнинаКапак с огледало и ос за наблюдениеМалка лупаПластмасова конструкцияШнур за носене на вр..
17.00 лв.
Производител: Vango Код: 7364
Магнезиева запалка VANGO, за запалване на котлон или огън на открито. Изработена от фрикционна пръчка от магнезиева сплав и стомана. Нейната искра е с температура около 3000°C и прави лесно запалването на огън при всякакво време и на всяка надморска височина. Техническо описание: Магнезиева ..
20.00 лв.
Производител: Tear-Aid Код: 190101
Ремонтна лепенка TEAR-AID Type A е уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки, на практика за всички материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. Не се налага да прекъсвате практикуваното занимание при случай на повр..
24.00 лв.
Производител: Tear-Aid Код: 190102
Ремонтна лепенка TEAR-AID Type B е уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки на ПВЦ и Винилови  материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. След ремонта продължавате да практикувате заниманието си, не се налаг..
24.00 лв.
Производител: CAO Camping Код: CAO 6524
Туристическа аптечка CAO Camping Trek II e практична туристическа аптечка за първа помощ.Техническо описание:Широчина -140 ммДължина - 215 ммЦвят - червена с бял кръстЗатваряне чрез ципВъзможност за закачане на колан или лента от раницатаАптечката съдържа:       &n..
55.00 лв.
Производител: Tashev Код: 0102314
Туристическа аптечка ТАШЕВ - мини e ултра лека, мини аптечка за най-необходимите медикаменти за първа помощ, събрани в подреден и организиран вид.Техническо описание:Височина - 14 смШирина - 5 смДължина - 9,5 смТегло - 40 гМатериал - импрегниран RipStop PAD полиамиден материалЦвят - червенОсобености..
14.00 лв.
Производител: Yate Код: YM00326
Бивачно фолио YATE Silver е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на телата и съответно да предотв..
8.00 лв.
Компас METEOR овален с линия
Временно изчерпан
Производител: Meteor Код: 71017
Компас METEOR овален с линия,  предназначен за установяване на географските посоки и азимута върху карта; снабден е с въртящ се циферблат, потопен в незамръзваща течност и две графики за преобразуване на разстоянието от мащаба на картата в километри.Техническо описание:Материал - прозрачна плас..
10.00 лв.
Компас с линийка и бял диск METEOR
Доставка 14 дни
Производител: Meteor Код: 71009
Компас с линийка и бял диск METEOR, е професионално решение за туристи, почитатели на планинското катерене, къмпинга и разходките сред природата. Скалата позволява да се определи азимутът, а мобилният лимбус да навигира. Това е устройство подходящо за ползване при пътувания до дадена местност или на..
13.00 лв.