Количка

Първа помощ и оцеляване

Тук ще откриете най-необходимите къмпинг принадлежности за първа помощ и оцеляване като туристически аптечки, основни инструменти, запалки, бивачно фолио, led светлини и други. 

Производител: Frendo Код: 130149
Спасителното фолио (животоспасяващо фолио) е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на телата и съответн..
11.00 лв.
Производител: Yate Код: YM00192
Бивачно фолио YATE Gold / Silver (животоспасяващо фолио) е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на тел..
11.00 лв.
Производител: Frendo Код: 130185
Компас със огледало, подходящ за оцеляване в екстремни ситуации.2 скали за измерване на карти - 1:25 000- 1:50 000Скала в милиметри и инчовеФосфорисцираща стрелка за употреба при тъмнинаКапак с огледало и ос за наблюдениеМалка лупаПластмасова конструкцияШнур за носене на вратРазмери - 120 х 65 х 55 ..
17.00 лв.
Производител: Vango Код: 7364
Магнезиева запалка VANGO, подходяща за запалване на котлон или огън при всякакви атмосферни условия.Техническо описание:Капацитет - 5 000 - 12 000 запалвания в мокро и сухо времеРазвива до 15 000 °CДължина на магнезиевата пръчка - 4,6 смДиаметърът - 0,7 смРазмери на накрайникът - Д 3 х Ш 2 х 1 с..
20.00 лв.
Производител: Tear-Aid Код: 190101
Уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки, на практика за всички материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. Не се налага да прекъсвате практикуваното занимание при случай на повредена екипировка, а ремонтирате вед..
24.00 лв.
Производител: Tear-Aid Код: 190102
Уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки на ПВЦ и Винилови  материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. След ремонта продължавате да практикувате заниманието си, не се налага да спирате, да чакате 24 часа. До..
24.00 лв.
Производител: CAO Camping Код: CAO 6524
Туристическа аптечка CAO Camping Trek II e практична туристическа аптечка за първа помощ.Техническо описание:Широчина -140 ммДължина - 215 ммЦвят - червена с бял кръстЗатваряне чрез ципВъзможност за закачане на колан или лента от раницатаАптечката съдържа:       &n..
55.00 лв.
Производител: Tashev Код: 0102314
Туристическа аптечка ТАШЕВ - мини e ултра лека, мини аптечка за най-необходимите медикаменти за първа помощ, събрани в подреден и организиран вид.Техническо описание:Височина - 14 смШирина - 5 смДължина - 9,5 смТегло - 40 гМатериал - импрегниран RipStop PAD полиамиден материалЦвят - червенОсобености..
14.00 лв.
SAS Survival - как да оцеляваме, I част SAS Survival - как да оцеляваме, I част
Временно изчерпан
Производител: Издателство Вакон Код: SAS 0103
В тази книга ще откриете доказаните умения от най-елитните командоси:Navy SealsArmy RangersDelta ForceGreen BeretsRoyal MarinesFrench Foreign LegionAustralian SASCanadian Special ForcesВ книгата ще намерите съвети и указания относно всички жизненоважни за оцеляването въпроси, като например:Как да на..
16.50 лв.
Бивачно фолио METEOR Silver
Доставка 14 дни
Производител: Meteor Код: 74016
Спасителното фолио METEOR е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на телата и съответно да предотвратяв..
4.00 лв.
Бивачно фолио YATE Silver Бивачно фолио YATE Silver
Временно изчерпан
Производител: Yate Код: YM00326
Бивачно фолио YATE Silver е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на телата и съответно да предотв..
8.00 лв.
Джобен уред за оцеляване METEOR 10 в 1 Джобен уред за оцеляване METEOR 10 в 1
Временно изчерпан
Производител: Meteor Код: 71045
Джобен уред за оцеляване METEOR 10 в 1 е компактен инструмент, който включва пълен набор от инструменти за оцеляване при дълги походи и пътувания.Изключително полезен за тези, които обичат да изследват дивата природа. Инструментът включва фенер, компас, термометър, свирка, огледало, лупа, магнезиева..
21.00 лв.
Компас METEOR овален с линия Компас METEOR овален с линия
Временно изчерпан
Производител: Meteor Код: 71017
Компас METEOR овален с линия,  предназначен за установяване на географските посоки и азимута върху карта; снабден е с въртящ се циферблат, потопен в незамръзваща течност и две графики за преобразуване на разстоянието от мащаба на картата в километри.Техническо описание:Материал - прозрачна плас..
10.00 лв.
Компас с линийка и бял диск METEOR Компас с линийка и бял диск METEOR
Доставка 14 дни
Производител: Meteor Код: 71009
Компас с линийка и бял диск METEOR, е професионално решение за туристи, почитатели на планинското катерене, къмпинга и разходките сред природата. Скалата позволява да се определи азимутът, а мобилният лимбус да навигира. Това е устройство подходящо за ползване при пътувания до дадена местност или на..
13.00 лв.
Магнезиева запалка PINGUIN Firestarter Box Магнезиева запалка PINGUIN Firestarter Box
Доставка 14 дни
Производител: Pinguin Код: 9266
Магнезиева запалка PINGUIN Firestarter Box е механична запалка в удобна кутийка, включваща магнезиева пръчка и стоманена пластина.Техническо описание:Магнезиева запалкаЗапалва котлон или огън при всякакви атмосферни условияВодоустойчива - работи при сняг, дъжд и вятърДълготра..
14.00 лв.
Пакет за оцеляване GERBER Bear Grylls Basic Kit Пакет за оцеляване GERBER Bear Grylls Basic Kit
Временно изчерпан
Производител: Gerber Код: BearCOM
Пакет за оцеляване GERBER Bear Grylls Basic Kit е животоспасяващ комплект в случаи на спешност. Мотото на Basic Kit e: Бъди подготвен. Остани жив.Техническо описание:Комплект инструментиНож Gerber® Mini Paraframe™ KnifeВодонепромокаема чантичкаСвирка с въженцеИнструмент за палене на огънВодоустойчив..
59.00 лв.
Туристическа аптечка CAO Camping Trek I Туристическа аптечка CAO Camping Trek I
Доставка 14 дни
Производител: CAO Camping Код: CAO 6527
Туристическа аптечка CAO Camping Trek I - практична туристическа аптечка за първа помощ.Техническо описание:Широчина 105 мм Дължина    145 ммЦвят: червена с бял кръстЗатваряне чрез ципВъзможност за закачане на колан или лента от раницатаАптечката съдържа:     ..
28.00 лв.
Туристическа аптечка PINGUIN L Туристическа аптечка PINGUIN L
Доставка 14 дни
Производител: Pinguin Код: 11060-L
Туристическа аптечка PINGUIN L, може да се носи на колана или на раницата.Техническо описание:Размери - 22 x 17 x 8 смМоже да се носи на колана или на раницатаУдобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощАптечката не съдържа медикаменти..
23.00 лв.
Туристическа аптечка PINGUIN M Туристическа аптечка PINGUIN M
Доставка 14 дни
Производител: Pinguin Код: 11060-M
Туристическа аптечка PINGUIN M с вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ.Техническо описание:Туристическа аптечкаРазмери - 17 x 13 x 5 смМоже да се носи на колана или на раницатаУдобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощАптечката не с..
19.00 лв.
Туристическа аптечка PINGUIN S Туристическа аптечка PINGUIN S
Доставка 14 дни
Производител: Pinguin Код: 11060-S
Туристическа аптечка PINGUIN S, може да се носи на колан или раница, удобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за първа помощ.Техническо описание:Размери - 14 x 10 x 5 смМоже да се носи на колана или на раницатаУдобни вътрешни джобове за съхранение на основните медикаменти за пъ..
15.00 лв.
Показани 1 от 20 | 21 (2 Страници)
За да подобрим функционалността на нашия сайт, използваме "бисквитки". Научете повече тук