Количка

Първа помощ и оцеляване

Наличност: наличен Код: 7647
Магнезиева запалка PINGUIN Firestarter е механична запалка от магнезиева пръчка и стоманена пластина. Магнезиева запалка PINGUIN Firestarter е дълготрайна - може да бъде използвана от 5 000 до 12 000 пъти. Искрите достигат температура от около 3 000 °C Един много голям плюс е, че запалката работи до..
15.00 лв.
Наличност: наличен Код: YM00326
Бивачно фолио YATE Silver е изключително ефективно средство за съхранение на човешката топлина. Представлява много тънко полиетиленово фолио, покрито с алуминиев филм. В резултат на това има способността да отразява над 95% от инфрачервеното (топлинно) излъчване на телата и съответно да предотв..
8.90 лв.
Наличност: наличен Код: 71011
Компас мини с линийка METEOR е навигационен уред за ориентиране чрез определяне посоките на света. Компасът предлага възможност за ориентиране в непозната местност, определяйки азимута. Той има въртящ се скален диск със стрелка, потопен в антифриз. Уредът за навигация е с две скали за изчисляване на..
11.00 лв.
Наличност: наличен Код: YSN00039
Магнезиева запалка YATE, представлява огниво с магнезиева пръчка, която се съхранява в металната дръжка. Запалката създава големи искри и бързо възпламенява газовият котлон, суха трева, или друг запалим материал. Преди първата употреба, е необходимо да изстържете черната боя от пръчката. Техничес..
16.50 лв.
Наличност: наличен Код: 71017
Компас METEOR овален с линия, предназначен за установяване на географските посоки и азимута върху карта; снабден е с въртящ се циферблат, потопен в незамръзваща течност и две графики за преобразуване на разстоянието от мащаба на картата в километри.Техническо описание:Материал - прозрачна пластмасаД..
10.00 лв.