Количка

Раници и Сакове

Туристически раници - предлагаме ви туристически раници от 20 до 120 литра, еднокамерни и двукамерни. Подходящи са за туризъм, планински преходи, градско и ежедневно ползване. Туристическата раница е една важна част от екипировката на всеки турист и планинар. Предлагаме ви също така и спортни раници, подходящи за всеки ден, за града и за туризъм. Чанти за кръста, за през рамо, аксесоари за тях и портмонета. 

Факторите, които трябва да вземете предвид при избор на раници

Раниците са принадлежности, които са ни нужни за широк спектър от дейности. В тях можем да слагаме багажа си, когато излизаме на поход, на къмпинг с приятели или пък на тренировка в най-близкия фитнес. Към настоящия момент на пазара се предлага изключително богата и разнообразна гама от раници, която успешно би удовлетворила всякакви потребителски цели и приложения. В следващите редове ще изведем основните фактори, които трябва да вземете предвид при избиране на удачни за вашите нужди раници:

Раници 1
Раници - цена
  1. Предназначение – първото, с което трябва да се съобразите, е предвиденото предназначение за съответните раници. Ако такава ви е нужна главно за посещение на фитнеса или спортната зала, ви препоръчваме да се насочите към специализираните спортни раници. Те са с обем от 20 до 35 литра – достатъчен, за да се поберат вода, енергийни напитки, екип и всички други принадлежности за стандартната тренировка, и в същото време гарантиращ лекота и безпроблемно пренасяне. За планински походи, алпинизъм и продължителни пътувания обаче вършат работа единствено туристическите раници с обем от 50 – 85 литра и нагоре.
  2. Среда и условия – добре е да сте наясно в каква среда и условия обикновено ще използвате закупените раници. Раниците, предназначени за фитнеса, спортната зала и като цяло помещенията на закрито не са подложени на влиянието на странични фактори, които биха могли да доведат до тяхното увреждане. Не така обаче стоят нещата с туристическите раници, използващи се на открито и в условията на дъжд, вятър и още редица атмосферни условия. По отношение на тази категория трябва да се залага на раници, направени от качествени и устойчиви материали. Като примери за такива бихме могли да посочим кордура, тъканите тип рипстоп и др. Катарами и стопери е добре да са студо и UV устойчиви примерно Duraflex а циповете здрави и надеждни - YKK
  3. Структура и дизайн – структурата и дизайнът на самите раници също са важни фактори при извършване на покупка. При раници за алпинизъм например е хубаво да са налице повече прегради и приспособления за поместване на всички елементи от екипировката. Що се отнася до дизайна, едва ли ще имате особен проблем да откриете раници, отговарящи в максимална степен на вашето облекло и стил.
  4. Допълнителни екстри – има някои допълнителни екстри, които са способни значително да улеснят за вас процеса по употреба на съответните раници. Сред най-популярните такива е кръстния колан. Той се използва при по-тежки раници с голямо количество багаж за равномерно разпределение на тежестта по целия гръб и избягване прекомерното натоварване на някои зони.

Какво може да ви предложи Yako.bg в категория „Раници“?

От есента на 2005 година насам екипът на магазини ЯКО се занимава с търговия на спортни и туристически стоки. За по-голямо улеснение на верните ни клиенти, към нашите физически магазини в София, Пловдив, Варна и Русе, добавихме и онлайн платформата Yako.bg. Ето какво може да ви предложи тя по отношение на категория „Раници“:

Раници 2
Раници от Yako.bg

Спортни раници – предлагаме ви спортни раници, с които можете да правите редовните си посещения във фитнеса или спортната зала. Те са изключително удобни за носене, ще поберат необходимите вещи и ще бъдат идеалното допълнение към елегантното ви спортно облекло.

Туристически раници -  в Yako.bg е налице разнообразна гама от туристически раници, еднокамерни и двукамерни. Отличен избор както за туризъм и планински преходи, така и за градско и ежедневно използване.

Чанти, сакове и калъфи – освен раници, бихме могли да ви предоставим чанти, сакове и калъфи. Всичко необходимо за правилното съхранение на вашия багаж по време на къмпинг или преход ще откриете в онлайн платформата ни.

Портмонета и несесери – портмонетата и несесерите са подходящи за съхранение на личните ви вещи при излизания по всякакви поводи. При нас ще имате възможност да си изберете портмоне или несесер с точната структура, за да могат парите и другите ви ценни неща да се намират на наистина сигурно място.

Аксесоари за раници – при нас са налице също така редица аксесоари за раници и чанти. Сред най-търсените от потребителите са водоустойчивите покривала за раници, лентите за раници, катарамите, ластиците със стопери, водните резервоари и т.н. 

Хладилни чанти – в зависимост от нещата, които ще носите по време на вашия поход или къмпинг, е възможно да са ви необходими хладилни чанти и охладители. В онлайн платформата Yako.bg ще откриете качествени такива на напълно достъпни за вас цени.

Защо да закупите раници от Yako.bg?  

Раници от Yako.bg: Разнообразна гама – както сами се убедихте в предишната точка, екипът на магазини ЯКО е способен да ви предложи наистина всичко необходимо от категория „Раници“. Независимо какъв тип раници или аксесоари за тях си търсите, онлайн платформата Yako.bg е точното място за вас.

Раници 3
Спортни раници

Раници от Yako.bg: Всякакви ценови класове – стараем се да предлагаме продукти, отговарящи в максимална степен на тенденциите на пазара, както и на финансовите възможности на средностатистическия потребител. При нас ще откриете раници от всякакви ценови класове, за да можете да съобразите избора си както със своите изисквания по отношение на качеството, така и със средствата, които сте готови да отделите за подобна покупка.

Раници от Yako.bg: Професионална консултация – можем да ви помогнем и ако имате нужда от консултация или повече информация за отделните типове и модели раници. Свържете се с нас по телефон, имейл, чрез онлайн формата ни за контакт или пък направо посетете някой от физическите ни магазини. Служителите ни ще ви изслушат и ще отговорят ясно и изчерпателно на всичките ви въпроси.

Раници от Yako.bg: Още туристически и спортни стоки -  в Yako.bg ще откриете още редица туристически и спортни стоки. От уреди за фитнес и тренировка през палатки и спални чували за къмпинг до подходящи дрехи и екипи. Подбрали сме на едно място цялата колекция от стоки и артикули, необходима на активния съвременен човек, обичащ физическата активност и прекарването на време на открито.

Раници от Yako.bg – за вашия комфорт и пълноценната наслада на яките моменти в живота!

Факторите, които трябва да вземете предвид при избор на раници
Какво може да ви предложи Yako.bg в категория „Раници“?
Защо да закупите раници от Yako.bg?

Производител: inSPORTline Код: in 14541
Мешка inSPORTline Galaktik  е малка, лека и стилна раница. Имате ли нужда от чанта за вашето училище и / или тренировка? Често пътувате  за отдих или да отивате на еднодневни екскурзии? Или просто търсите добре изглеждаща чанта? Тази раничка е модерен аксесоар, допълващ облеклото ви. ..
3.00 лв.
Производител: Duraflex Код: T2308-20
Техническо описание:ACETAL by DURAFLEX®Регулатори за лента 20 мм - 2 брояЦвят - тъмно сиво..
3.50 лв.
Производител: Tashev Код: T2306
Токи DURAFLEX по избор:Токи за лента 40 мм - 2 броя в пакетчеТоки за лента 25 мм - 4 броя в пакетчеТоки за лента 20 мм - 4 броя в пакетчеМатериал - Acetal by DURAFLEX®Цвят - антрацит..
3.00 лв.
Производител: Tashev Код: T2307
Различни модели катарами DURAFLEX по избор:Техническо описание:Катарама за лента 40 мм - 1 брой в пакетчеКатарами за лента 25 мм - 2 броя в пакетчеКатарами за лента 20 мм - 2 броя в пакетчеКатарама със свирка за сигнализиране 20 мм - 1 брой в пакетче..
5.50 лв.
Производител: inSPORTline Код: in 14543-3
Раницата inSPORTline Sportsy е малка, лека и стилна раница. Имате ли нужда от чанта за вашето училище и / или тренировка? Често пътувате  за отдих или да отивате на еднодневни екскурзии? Или просто търсите добре изглеждаща чанта? Тази раничка е модерен аксесоар, допълващ облеклото ви. Пристяга ..
4.00 лв.