Количка

Аксесоари за раници

Нашата гама от аксесоари за раници и чанти е доста разнообразна. При нас ще отриете водоустойчиви покривала за раници, ленти за раници, катарами, ластици със стопери, водни резервоари, ленти за раници в комплект с катарами.

Производител: Meteor Код: m76152
Воден резервоар METEOR Camelbag basic 1 л е универсален резервоар за напитки за раници, пригодени за тази хидратираща система. Водният резервоар позволява да се задоволи жаждата и спокойно може да замести чупливата бутилка в раницата. Идеално решение за бягане, колоездене и туризъм. Висококачествени..
20.00 лв.
Производител: Pinguin Код: PIN347258
Воден резервоар PINGUIN TopFill 2 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването му в..
29.00 лв.
Воден резервоар PINGUIN TopFill 3 l
Временно изчерпан
Производител: Pinguin Код: PIN347357
Воден резервоар PINGUIN TopFill 3 l е изработен от антибактериален, медицински изпитан материал, който се използва в здравеопазването.  Резервоарът е с горен капак за лесно почистване. Въртяща катарама за поставяне на маркуча към лента на раница, гарантира удобство ползването и насочването..
30.00 лв.
Производител: Trekmates Код: 090312
Воден резервоар TREKMATES 3 л е изработен от антибактериален материал. Неговата уникална формула гарантира нулеви вкус и мирис на пластмаса - медицински тестван. Водният резервоар позволява да се задоволи жаждата и спокойно може да замести чупливата бутилка в раницата. Идеално решение за бягане..
38.00 лв.
Карабинер NORTHLAND с термометър
Доставка до 3 дни
Производител: Northland Код: 9934
Карабинер NORTHLAND с термометър е алуминиев карабинер с термометър. Карабинер NORTHLAND е подходящ за закачане на раница, може да се използва и като ключодържател.Техническо описание:Скалата е по ФаренхайтГолемина - 7смТегло - 16 гВнимание: карабинерът не е предназначен за катерене!..
5.00 лв.
Производител: Tashev Код: T2307
Различни модели катарами DURAFLEX по избор:Техническо описание:Катарама за лента 40 мм - 1 брой в пакетчеКатарами за лента 25 мм - 2 броя в пакетчеКатарами за лента 20 мм - 2 броя в пакетчеКатарама със свирка за сигнализиране 20 мм - 1 брой в пакетче..
4.50 лв.
Производител: Elbrus Код: EL51706
Катинар ELBRUS Poan Lock се ползва за заключване на шкафчета или пътнически багаж. Катинар ELBRUS Poan Lock ще осигури багажа ви по време на вашето пътуване. Инструментът e полезен заключване на шкафове с ценни документи. Катинарът се отключва и заключва със шифър и е перфектно решение за тези, коит..
11.00 лв.
Производител: Tashev Код: T3680
Ластик със стопер ТАШЕВ е аксесоар за прикрепяне на по-лек багаж на капака на раницата - шалте, яке и др.Техническо описание:Объл ластик 3 ммМатериал: полиамидДължина: 120 смСтопер: DURAFLEX® ..
2.80 лв.
Производител: Tashev Код: T2269
• Аксесоар за прикрепяне на багаж извън раницата - на държачите на дъното и на халките на капака • Лента с катарама 20 мм. - 2 бр...
7.50 лв.
Производител: Tashev Код: T3982
Подвижни джобове ТАШЕВ Всички знаем, че мястото в раницата никога не стига. Лесен и евтин начин да решите проблема с мястото в раницата е да добавите допълнителни джобове към страничните компресонни ленти. Техническо описание:Обем - 2 х 4 л.Материал - PolyesterДвата джоба се ..
32.00 лв.
Производител: Duraflex Код: T2308-20
Техническо описание:ACETAL by DURAFLEX®Регулатори за лента 20 мм - 2 брояЦвят - тъмно сиво..
3.50 лв.