Количка

Портмонета и несесери

Портмонета, калъфи, аптечки и несесери за всеки стил и случай. С нашият асортимент от аксесоари Ви гарантираме, че ще изглеждате модерни и личните ви вещи и пари ще бъдат съхранени на сигурно място.

Производител: Tashev Код: T0102100
Портмоне за врат ТАШЕВ Style  - най-сигурното място за документи и пари извън раницата или другия ви багаж е на врата, в портмоне ТАШЕВ. Вместо джобовете ви да са пълни с документи и пари и когато съблечете горната дреха да рискувате да ги загубите, носете всичко ценно и важно за пътуването ви ..
20.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT15012-MGB
Портмоне HI-TEC Maxel е класическо текстилно спортно с два основни джоба единият от който е с цип. Джоб за монети и органайзер за кредитни карти и документи. Удобен и компактен размер от 85 x 125 мм. в сгънато положение. Портмоне HI-TEC Maxel се предлага и в други атрактивни цветове.Техническ..
11.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT15012
Портмоне HI-TEC Maxel е класическо текстилно спортно с два основни джоба единият от който е с цип. Джоб за монети и органайзер за кредитни карти и документи. Удобен и компактен размер от 85 x 125 мм. в сгънато положение. Портмоне HI-TEC Maxel се предлага и в други атрактивни цветове.Техническо опис..
11.00 лв.
Производител: Pinguin Код: P1106-L
"Невидима" чантичка за кръста подходяща за път, с джобове за пари и документи. Изработена от олекотен материал. Един основен джоб По-малък преден джоб с две допълнителни прегради Защитени ципове Размери - 31 x 10 см. Цвят - черен, зелен..
17.00 лв.
Производител: Tashev Код: T9364
Портмоне ТАШЕВ Compact е класическо без излишни екстри. Изработено от Cordura®. Конструирано с отделения за банкноти, кредитни карти, едно прозрачно за карта за пътуване, джоб с велкро за монетите.Предлага всичко необходимо, без излишни екстри - отделения за банкноти, 2 за кредитни карти, едно ..
18.79 лв.
Производител: Pinguin Код: P1106-S
Чантичка за кръста PINGUIN Security Pocket S e подходящ аксесоар, когато сте на път. Чантичката е с джобове за пари и документи. Изработена от висококачествени материали. Чантичката е лека иудобна за носене.Техническо описание: Един основен джобПо-малък преден джоб с две допълнителни преградиЗащите..
13.00 лв.
Производител: Pinguin Код: P13458
Чантичка за врат PINGUIN Neck security L е подходящ аксесоар, когато сте на път. Проектирана е с джобове за съхранение на пари и документи.Техническо описание:Едно основно отделениеСгъваем органайзер, който се отваря и затваря с цип; съдържа:- портмоне с цип- две големи отделения- три малки отделени..
26.00 лв.
Производител: Tashev Код: T6539
Техническо описание:Комфортен unisex портфейл с три секции и външен джоб с капак за монети.Предлага отлична организация на кредитни карти, визитки, карти за пътуване и лични документи и пари, благодарение на многото вътрешни отделения, вкл. едно прозрачно, едно с цип и 2 малки за сим карти, купони з..
24.84 лв.
Производител: Pinguin Код: P12294
Чантичка за врат PINGUIN Security Pocket S e подходяща за ползване по време на път. Отличава се с джобове за пари и документи. Изработена от олекотен материал. Чантичка за врат PINGUIN Security Pocket S се свързва с  атрактивното определение "невидима".Техническо описание:Три отделенияЗатв..
16.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 11057-2
Портмоне PINGUIN New, един основен джоб, органайзер за документи.Техническо описание:Един основен джобОрганайзер за документиВъншен джоб за монети с ципПодсилени ръбовеЗатваряне - с Velcro лентаРазмери сгънат - 12 x 9 смРазмери разгънат - 12 х 27 смТегло - 0,020 кг..
19.50 лв.
Производител: Pinguin Код: WASHBAG S
Несесер PINGUIN Washbag S, е сгъваем, подходящ за съхранение и подреждане на тоалетни принадлежности.Техническо описание:Сгъваем туристически несесер с подвижно огледалоРазмери - 22.5 x 17 x 48.5 смЦвят - петрол, черенМатериал: 100% полиестер HICORВъзможнаст за закачанеДжоб с цип по протежение на це..
30.00 лв.
Производител: Pinguin Код: 11065
Сгъваем туристически несесер с подвижно огледало. • Размери - 32.5 x 17.5 x 53.5 см. • Цвят - петрол, черен  ..
30.00 лв.
Производител: Tashev Код: Т0102309
Йога калъф ТАШЕВ Lotus е със стандартен размер и регулируема лента за носене през рамо, изработен изцяло от CORDURA®, много здрав и функционален. Затваря се с шнур и DURAFLEX® стопер. Джобчето с цип YKK® е достатъчно голямо да побере мобилен телефон, карта за йога, документи, ключове и други най-нео..
28.00 лв.