Количка

Термоси и бутилки

Туристически и байк бутилки, изолиращи калъфи, термос за напитки и храни.

Наличност: Наличен Код: PIN1
Стоманена бутилка 0.8L PINGUIN S е едностенна бутилка от неръждаема стомана, с обем 800 мл и винтова капачка. Изработена е от стомана за хранителни цели, съдържаща 16-18% хром и 10-14% никел. Бутилката е  изключително здрава и силно устойчива на корозия.  Съвместима е с повечето държачи за..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK 72
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.75 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Aлуминиева бутилка LAKEN Futura 0.75 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я..
10.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK 73
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 1 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Алуминиева бутилка LAKEN Futura 1 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я прави идеа..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN2
Стоманена бутилка 0.8L PINGUIN S е едностенна бутилка от неръждаема стомана, с обем 1000 мл и винтова капачка. Изработена е от стомана за хранителни цели, съдържаща 16-18% хром и 10-14% никел. Бутилката е  изключително здрава и силно устойчива на корозия.  Съвместима е с повечето д..
13.99 лв.
Наличност: Наличен Код: YSN00023
Канче хромникел YATE 0.35 л е с дръжка и е изработено от неръждаема стомана. Много необходим аксесоар за туризъм и къмпинг. Неръждаемата стомана е устойчива на механични повреди и надрасквания. Не задържа неприятни миризми. Канчето е с широка удобна дръжка. Техническо описание:Материал - неръждаема ..
7.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4320SS
Термо чаша с карабинер HI-TEC Kubek Kap е туристическа чаша, създадена  да си пиете топло кафе сред природата и да гледате изгрева. Чашата е направена от неръждаема стомана и е с вместимост 0.300 л. Дръжкта е карабинер, което позволява да закачите чашата си на туристическа раница. Термо ча..
13.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK TE5
Термос-бутилката Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на Laken Futura Thermo е причината да не ..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK 71
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.6 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.6 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я прави ..
9.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN3
Термос PINGUIN 1 л е изработен от здрава неръждаема стомана, с двустенна вакуумна изолация. Термосът е с вместимост 1000 мл, снабден е с винтова капачка и чаша. Благодарение на специалната стомана, която е предназначена за хранителни цели, термосът не съдържа никел и е анти-алергичен. След 24 часа, ..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN903
Тритан бутилка PINGUIN Slim е прозрачна бутилка с широко гърло, изработена от устойчив, тританов материал.Техническo oписание: Обем - 0.65 лТегло - 0.117 кгМатериал на бутилката - тританМатериал на капачката - PPСкала за следене на количеството течностВинтова капачка, с връзка към бутилкатаШироко..
9.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL 2001
Термос ELBRUS Saros 700 ml е двустенен, с вакуум между стените, изработен от неръждаема стомана.Техническо описание:Двустенен вакуумен термос от неръждаема стоманаПредлага отлична изолация, ниско тегло и гарантирана здравинаПодходящ за горещи и студени напиткиНе съдържа бисфенолИзработен е от 18/8 н..
39.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN9044
Бутилка PINGUIN Tritan fat 1л e спортна бутилка с отлични характеристики. Тя е практичен аксесоар, подходяща за ежедневието. В нея ще може да съхранявате любимата си напитка или вода. Благодарение на широкото гърло може да смесвате любими сокове и да си приготвяте плодови коктейли. Бутилка PINGUIN T..
13.50 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2819AW
Термос HI-TEC Teros 800 мл - полезна придобивка за всеки любител на кратки и дълги пътувания. В него можете да съхранявате горещи и студени напитки, без да се безпокоите за промяна на температурата. Термосът се състои от двойни стени, изолирани с вакуум, гарантиращи постоянна температура на нап..
34.80 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2420AW
Термо чаша MARTES Floyen, 400 мл  - загрейте с топла напитка и подобрете настроението си!В движение, на планинско пътуване, или всеки ден, когато нямате време да се насладите на спокойно сутрешно кафе у дома - това са само някои от многото ситуации, в които термо чаша Floyen ще ви позволи ..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN3620SS
Спортна бутилка PINGUIN Tritan Slim 1l  впечатлява с функционалния си дизайн. Бутилката гарантира комфорт при ползване и не е нужно да се притеснявате, че ще ви се намокрят дрехите. Капачката и цедката са изработени от нетоксичен полипропилен без BPA (използва се при производство на бебешки шиш..
10.00 лв.
Наличност: Наличен Код: Tritan flask 1l
Тритан манерка PINGUIN Tritan flask 1 л е лека и здрава, не съдържа BPA и е чудесен заместител на обикновените пластмасови бутилки, тъй като е подходяща за многократна употреба.  Дизайнът е в стила на манерките в американската армия.Техническо описание:Материал - тританМожете да я пълните ..
14.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN9046
Тритан манерка PINGUIN 0.75 л е лека и здрава, не съдържа BPA и е чудесен заместител на обикновените пластмасови бутилки, тъй като е подходяща за многократна употреба.  Дизайнът е в стила на манерките в американската армия.Техническо описание:Материал - тританМожете да я пълните с гореща водам ..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT0121AW
Термо чаша HI-TEC Whip е практична чаша, която може да ползвате в ежедневието или когато сте на път. Двойните стени, изолират надеждно и поддържат температурата на напитката в продължение на часове. Анатомичния мундщук и плътно затваряне, гарантират комфорт при ползване. Вътрешните стени са направен..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN638486
Термос PINGUIN 0.8 л е изработен от здрава неръждаема стомана с двустенна вакуумна изолация. Термосът е с вместимост 800 мл, снабден е с винтова капачка и чаша. Благодарение на специалната стомана, която е предназначена за хранителни цели, термосът не съдържа никел и е анти-алергичен. След 24 ч..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT3319AW
Термос HI-TEC Teros 500 мл - полезна придобивка за всеки любител на кратки и дълги пътувания. В него можете да съхранявате горещи и студени напитки, без да се безпокоите за промяна на температурата. Термосът се състои от двойни стени, изолирани с вакуум, гарантиращи постоянна температура на нап..
38.00 лв.
Показани 1 от 20 | 93 (5 Страници)