Количка

Бутилки и манерки

Олекотени алуминиеви бутилки и манерки за напитки. Разгледайте нашата гама от олекотени бутилки и манерки за напитки изберете тази, която да отговаря на вашите потребности. Нашите топ бутилки са на водещи европейски брандове като Laken, Pinguin, Elbrus, Trekmates, Hi-Tec и Vango. С нашите бутилки и манерки вашата напитка ще запази оптимална температура.

Наличност: наличен Код: LAK 72
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.75 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Aлуминиева бутилка LAKEN Futura 0.75 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я..
10.00 лв.
Наличност: наличен Код: LAK 73
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 1 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Алуминиева бутилка LAKEN Futura 1 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я прави идеа..
11.00 лв.
Наличност: наличен Код: PIN1
Стоманена бутилка 0.8L PINGUIN S е едностенна бутилка от неръждаема стомана, с обем 800 мл и винтова капачка. Изработена е от стомана за хранителни цели, съдържаща 16-18% хром и 10-14% никел. Бутилката е  изключително здрава и силно устойчива на корозия.  Съвместима е с повечето държачи за..
11.00 лв.
Наличност: наличен Код: PIN2
Стоманена бутилка 0.8L PINGUIN S е едностенна бутилка от неръждаема стомана, с обем 1000 мл и винтова капачка. Изработена е от стомана за хранителни цели, съдържаща 16-18% хром и 10-14% никел. Бутилката е  изключително здрава и силно устойчива на корозия.  Съвместима е с повечето д..
13.99 лв.
Наличност: наличен Код: LAK 71
Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.6 л е изработена от 99.7% чист алуминий, което я прави много лека. Тази невероятно лека алуминиева бутилка е покрита с нетоксично прахово покритие. Алуминиева бутилка LAKEN Futura 0.6 л е напълно рециклируема. Капачката затваря бутилката херметически, което я прави ..
9.00 лв.
Наличност: наличен Код: HT5118SS-1
Бидон шейкър Shako 450мл, изключително удобна спортна бутилка, с която ще можете да приготвите любимия си витаминозен или протеинов коктейл за няколко минути. Шейкърът се затваря плътно с капаче, което предотвратява разливането на течността. Шейкърът е с ергономична конструкция и удобен мундщук, кое..
11.00 лв.
Наличност: наличен Код: IQ5118SS
Бутилка IQ Danto 650 мл е полезен аксесоар, посредством който ще регулирате водния си баланс, докато практикувате любимия си спорт. Хидратацията по време на тренировка или друга физическа дейност е от изключителна важност за вътрешния комфорт на спортуващия. Бутилка IQ DANTO 650 ml е изработена от з..
8.00 лв.
Наличност: наличен Код: PIN3820SS
Спортна бутилка PINGUIN Tritan Sport 1 л е лека, прозрачна и изключително здрава. Бутилката впечатлява с първокласен дизайн и практичен държач за закачане. Практичната капачка с отвор за пиене, осигурява комфорт при ползване и сигурна защита от протичане. Капачката и цедката са изработени от..
17.00 лв.
Наличност: наличен Код: MAR0118SS
Шейкър MARTES Mixer 600 мл е практичен и универсален продукт за миксиране на хранителни вещества и добавки. Shaker MIXER е с ергономична форма. Той може да бъде част от багажа Ви, когато сте на фитнес или някаква друга спортна дейност. Той е удобен за ползване, а шейковете, приготвени в него, са без..
9.00 лв.
Наличност: наличен Код: Tritan flask 1l
Тритан манерка PINGUIN Tritan flask 1 л е лека и здрава, не съдържа BPA и е чудесен заместител на обикновените пластмасови бутилки, тъй като е подходяща за многократна употреба.  Дизайнът е в стила на манерките в американската армия.Техническо описание:Материал - тританМожете да я пълните ..
14.00 лв.
Наличност: наличен Код: PIN9044
Бутилка PINGUIN Tritan fat 1л e спортна бутилка с отлични характеристики. Тя е практичен аксесоар, подходяща за ежедневието. В нея ще може да съхранявате любимата си напитка или вода. Благодарение на широкото гърло може да смесвате любими сокове и да си приготвяте плодови коктейли. Бутилка PINGUIN T..
13.50 лв.
Наличност: наличен Код: LAK 2111
Манерка LAKEN 1 л с неопренов калъф. Удобна лента за носене през рамо. Калъфа може да се сваля, което позволява изпирането му. Най-добре е това да става на ръка при температура на водата 30 Cº. Свалянето на изолационния калъф на манерката LAKEN 1 л става с помоща на ципа от задната страна.Характерис..
16.00 лв.
Наличност: наличен Код: EL1220AW
Бутилка ELBRUS Swig, 0.7 л ще ви позволи бързо и ефективно да хидратирате тялото си, по време на физическа активност. Ергономичната форма на мундщука улеснява достъпа до напитката, особено при колоездене, или бягане. Системата ANTI-LEAK предпазва плътно течността от случайно разливане. Бутилка ELBRU..
19.00 лв.
Наличност: наличен Код: PIN3720SS
Спортна бутилка PINGUIN Tritan Sport 0.65 л е лека, прозрачна и изключително здрава. Бутилката впечатлява с първокласен дизайн и практичен държач за закачане. Практичната капачка с отвор за пиене, осигурява комфорт при ползване и сигурна защита от протичане. Капачката и цедката са изработени от не..
14.00 лв.