Количка

Термоси и термо чаши

Термоси и термо чаши - предлагаме ви качествени термоси и термо чаши, които ще запазят горещите напитки дори и при много ниски температури за дълго време топли. Подходящи са за туристически походи и дълги пътувания.

Производител: Yate Код: YSN00023
Канче хромникел YATE 0.35 л е с дръжка и е изработена от неръждаема стомана. Чашата е много популярен аксесоар за туризъм и къмпинг. Неръждаема стомана е устойчива на механични повреди и надрасквания. Също така в него не остава лоша миризма. Канчето е с широка удобна дръжка. Техническо описание:Мате..
7.00 лв.
Термос ELBRUS Saros 700 ml
-23 %
Производител: Elbrus Код: EL 2001
Термос ELBRUS Saros 700 ml е двустенен, с вакуум между стените, изработен от неръждаема стомана.Техническо описание:Двустенен вакуумен термос от неръждаема стоманаПредлага отлична изолация, ниско тегло и гарантирана здравинаПодходящ за горещи и студени напиткиНе съдържа бисфенолИзработен е от 18/8 н..
30.00 лв. 39.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK TE7N
Термос-бутилка Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 8 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на LakenFuturaThermo е причината да не се съ..
31.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK 180010
Термос LAKEN 1 л NEW изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на Laken термоса е причината да не се създава конденз от ..
37.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK TE5
Термос-бутилката Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 8 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на LakenFuturaThermo е причината да не се ..
29.00 лв.
Производител: Laken Код: LAKTE3
Термос-бутилка Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 8 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на LakenFuturaThermo е причината да не се съ..
26.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK 1206L
Алуминиевото канче LAKEN Mug е с вместимост 0.4 л. Това невероятно леко и практично канче е незаменима част от екипировката на всеки турист. Подходящо за кафе, чай, вода и дори алкохол и цитрусови сокове. Удобно за пиене на горещо и студено. Характеристики:   Вместимост - 400 мл ..
12.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL1320AW
Термо бутилка ELBRUS Vacos, 730 мл е чудесна принадлежност, когато сте на път. Благодарение на използваните материали, не абсорбира миризми от течностите, които съхранявате в нея. Двустенната, стоманена конструкция с вакуум, осигурява отлични изолационни свойства. Капачката е с механизъм за бързо от..
27.00 лв.
Производител: Laken Код: LAK 180050A
Tермос LAKEN 0.5 л изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% хромникелова стомана, като от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуумът в двойните стени на термос LAKEN 0.5 л е причината да не се създава конденз от в..
26.00 лв.
Производител: Hi-Tec Код: HT4320SS
Термо чаша с карабинер HI-TEC Kubek Kap е туристическа чаша, създадена  да си пиете топло кафе сред природата и да гледате изгрева. Чашата е направена от неръждаема стомана и е с вместимост 0.300 л. Дръжкта е карабинер, което позволява да закачите чашата си на туристическа раница. Термо ча..
13.00 лв.
Производител: Martes Sport Код: MAR2420AW
Термо чаша MARTES Floyen, 400 мл  - загрейте с топла напитка и подобрете настроението си!В движение, на планинско пътуване, или всеки ден, когато нямате време да се насладите на спокойно сутрешно кафе у дома - това са само някои от многото ситуации, в които термо чаша Floyen ще ви позволи ..
21.00 лв.
Производител: Elbrus Код: EL30001-13
Термо чаша ELBRUS Dakos Seven Summits 400мл е практична чаша, отличаваща се с оригинален дизайн и качествена изработка. Можете да я използвате всеки ден, за да се насладите на топлата си или студена напитка, пътувайки за работа, училище или по време на приятно пътуване сред природата. Двойните ст