Количка

Термоси и термо чаши

Термоси и термо чаши - предлагаме ви качествени термоси и термо чаши, които ще запазят горещите напитки дори и при много ниски температури за дълго време топли. Подходящи са за туристически походи и дълги пътувания.

Наличност: Наличен Код: YSN00023
Канче хромникел YATE 0.35 л е с дръжка и е изработено от неръждаема стомана. Много необходим аксесоар за туризъм и къмпинг. Неръждаемата стомана е устойчива на механични повреди и надрасквания. Не задържа неприятни миризми. Канчето е с широка удобна дръжка. Техническо описание:Материал - неръждаема ..
7.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT4320SS
Термо чаша с карабинер HI-TEC Kubek Kap е туристическа чаша, създадена  да си пиете топло кафе сред природата и да гледате изгрева. Чашата е направена от неръждаема стомана и е с вместимост 0.300 л. Дръжкта е карабинер, което позволява да закачите чашата си на туристическа раница. Термо ча..
13.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK TE5
Термос-бутилката Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на Laken Futura Thermo е причината да не ..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN3
Термос PINGUIN 1 л е изработен от здрава неръждаема стомана, с двустенна вакуумна изолация. Термосът е с вместимост 1000 мл, снабден е с винтова капачка и чаша. Благодарение на специалната стомана, която е предназначена за хранителни цели, термосът не съдържа никел и е анти-алергичен. След 24 часа, ..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL 2001
Термос ELBRUS Saros 700 ml е двустенен, с вакуум между стените, изработен от неръждаема стомана.Техническо описание:Двустенен вакуумен термос от неръждаема стоманаПредлага отлична изолация, ниско тегло и гарантирана здравинаПодходящ за горещи и студени напиткиНе съдържа бисфенолИзработен е от 18/8 н..
39.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2819AW
Термос HI-TEC Teros 800 мл - полезна придобивка за всеки любител на кратки и дълги пътувания. В него можете да съхранявате горещи и студени напитки, без да се безпокоите за промяна на температурата. Термосът се състои от двойни стени, изолирани с вакуум, гарантиращи постоянна температура на нап..
34.80 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2420AW
Термо чаша MARTES Floyen, 400 мл  - загрейте с топла напитка и подобрете настроението си!В движение, на планинско пътуване, или всеки ден, когато нямате време да се насладите на спокойно сутрешно кафе у дома - това са само някои от многото ситуации, в които термо чаша Floyen ще ви позволи ..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT0121AW
Термо чаша HI-TEC Whip е практична чаша, която може да ползвате в ежедневието или когато сте на път. Двойните стени, изолират надеждно и поддържат температурата на напитката в продължение на часове. Анатомичния мундщук и плътно затваряне, гарантират комфорт при ползване. Вътрешните стени са направен..
23.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN638486
Термос PINGUIN 0.8 л е изработен от здрава неръждаема стомана с двустенна вакуумна изолация. Термосът е с вместимост 800 мл, снабден е с винтова капачка и чаша. Благодарение на специалната стомана, която е предназначена за хранителни цели, термосът не съдържа никел и е анти-алергичен. След 24 ч..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT3319AW
Термос HI-TEC Teros 500 мл - полезна придобивка за всеки любител на кратки и дълги пътувания. В него можете да съхранявате горещи и студени напитки, без да се безпокоите за промяна на температурата. Термосът се състои от двойни стени, изолирани с вакуум, гарантиращи постоянна температура на нап..
38.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL30001-13
Термо чаша ELBRUS Dakos Seven Summits 400мл е практична чаша, отличаваща се с оригинален дизайн и качествена изработка. Можете да я използвате всеки ден, за да се насладите на топлата си или студена напитка, пътувайки за работа, училище или по време на приятно пътуване сред природата. Двойните стени..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2120AW
Термос MARTES Tront 1000 мл, класически дизайн, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Чаша топло кафе или чай по време на планински поход е перфектна за старт на деня. Термосът е изработен от неръждаема стомана, оборудван с двойни стени и плътна капачка. Гарантира отлични топлоизолационн..
28.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL30001-12
Термо чаша ELBRUS Dakos Polypodyts 400мл е практична чаша, отличаваща се с оригинален дизайн и качествена изработка. Можете да я използвате всеки ден, за да се насладите на топлата си или студена напитка, пътувайки за работа, училище или по време на приятно пътуване сред природата. Двойните стени и ..
21.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL1320AW
Термо бутилка ELBRUS Vacos, 730 мл е чудесна принадлежност, когато сте на път. Благодарение на използваните материали, не абсорбира миризми от течностите, които съхранявате в нея. Двустенната, стоманена конструкция с вакуум, осигурява отлични изолационни свойства. Капачката е с механизъм за бързо от..
27.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK TE7
Термос-бутилка Laken Futura Thermo изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% чиста неръждаема стомана, както от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуума в двойните стени на Laken Futura Thermo е причината да не се..
31.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR2320AW
Термос MARTES Tront 750 мл, класически дизайн, изработен от висококачествена неръждаема стомана. Чаша топло кафе или чай по време на планински поход е перфектна за старт на деня. Термосът е изработен от неръждаема стомана, оборудван с двойни стени и плътна капачка. Гарантира отлични топлоизолационни..
25.00 лв.
Наличност: Наличен Код: MAR18208IG
Термос MARTES Beros 700 мл. е изработен от здрава неръждаема стомана ,с двустенна вакуумна изолация.  Термосът е с вместимост 700 мл, снабден е с винтова капачка и чаша. Благодарение на специалната стомана, която е предназначена за хранителни цели, термосът не съдържа никел и е анти-алергичен.Т..
34.00 лв.
Наличност: Наличен Код: LAK 180050A
Tермос LAKEN 0.5 л изолира топли напитки до 12 часа и студени напитки до 24 часа. Изработен е от 100% хромникелова стомана, като от вън е покрит с нетоксично прахово покритие за по-голяма стабилност при захват. Вакуумът в двойните стени на термос LAKEN 0.5 л е причината да не се създава конденз от в..
26.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2419AW
Термос HI-TEC Teros 1000 л, полезен аксесоар, който може да ползвате в ежедневието или по време на пътуване. Термосът е функционална вещ. С него може да пренасяте горещи или студени напитки, без да се безпокоите за промяна на температурата. Термосът е практичен и може да се ползва целогодишно. Състо..
54.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 21999
Термо бутилка inSPORTline Laume 0,5 l e перфектна за ежедневие, спорт, туризъм. Термо бутилка inSPORTline Laume 0,5 l е с двойни стени, което гарантира запазване на температурата на напитките. Горещите напитки остават топли до 6 часа. Охладените напитки ще останат студени и освежаващи до 24 час..
21.00 лв.
Показани 1 от 20 | 44 (3 Страници)