Количка

Туристически щеки

Щеки - предлагаме ви качествени туристически щекитрекинг и сгъваеми щеки подходящи както за зимни така и за летни преходи. Направете вашият туристически преход по-лек и приятен. Нашите туристически щеки са олекотени и здрави, сгъваеми, с вградени амортисьори за абсорбация на ударите.

Наличност: Наличен Код: HT901621AW
Туристически щеки HI-TEC Lapland, са тройно сгъваеми и са изработени от лека, алуминиева сплав. Благодарение на винтовия механизъм, дължината ѝм може да се регулира бързо и лесно, във всеки един момент. В сгънато състояние, щеките са компактни и заемат минимално пространство. Ръкохватките са изработ..
48.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1195
Резервни чашки за туристически щеки WORKER  - комплект от два чифта универсални перца за туристически щеки с различен диаметър, подходящи за заснежени терени. Предотвратяват потъването на щеките в дълбок сняг и по този начин спестяват енергията ви. Техническо описание: Сменяеми чашки..
6.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13418MIRA
Туристическа щека inSPORTline Mirador е тройно сгъваема и е изработена от лека, алуминиева сплав 6161.  Благодарение на бързия и сигурен механизъм за заключване, дължината ѝ (63-115 см) може да се регулира бързо и лесно във всеки един момент. В сгънато състояние, щеката е компактна и заема мини..
37.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 1194
Резервни тапи за щеки WORKER - опаковката съдържа 2 накрайника за равна повърхност и 2 за неасфалтирана повърхност - общо 4 броя. Тапите са с гумена повърхност против хлъзгане и осигуряват необходимата опора при преход. Техническо описание: Накрайници против хлъзгане, универсален раз..
11.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2011
Туристически щеки - комплект SPARTAN Alu са със система за бързо затваряне - най-сигурната система за гарантирано регулиране на щеките при всякакви метеорологични условия; бързо отваряне, избиране на необходимата дължина и бъро затваряне. Щеките са снабдени и с анти-шок система вградена в ръкохватки..
69.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 20002
Туристически щеки - комплект SPARTAN Alpen са със система за бързо затваряне - най-сигурната система за гарантирано регулиране на щеките при всякакви метеорологични условия; бързо отваряне, избиране на необходимата дължина и бъро затваряне. Техническо описание:Материал - алуминийТройно сгъваеми..
56.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 20004
Техническо описание: Тройно сгъваеми, чифт телескопични щекиМатериал -  дуралалуминий 6061Anti-shock система (амортисьори) - благодарение на това окачване, се намалява натоварването върху мускулите и ставитеПристягащи, регулируеми ленти към ръкохваткитеЕрг..
55.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13151-1
Туристическа щека inSPORTline Altiplano 100 е 3-секционна телескопична щека, направена от много лека алуминиева сплав. Височината на щеката може да се регулира с помощта на елементарен механизъм, чрез който за няколко секунди можете да зададете желания размер в диапазона 67-135 см. В сгънат вид..
32.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13152-1
Туристическа щека inSPORTline Altiplano 100 е 3-секционна телескопична щека, направена от много лека алуминиева сплав. Височината на щеката може да се регулира с помощта на елементарен механизъм, чрез който за няколко секунди можете да зададете желания размер в диапазона 67-135 см. В сгънат вид..
32.00 лв.
Наличност: Наличен Код: SP 2013
Туристически щеки SPARTAN Faltbar 36-130 см са телескопични щеки за туризъм с ергономични ръкохватки и универсални кръгчета за щеки. Щеките могат лесно и бързо да се регулират от 36 до 130 см чрез заключващ механизъм. Щеката е изработена от алуминиева сплав и въглеродни влакна, което гарантира ..
75.00 лв.
Наличност: Наличен Код: PIN1027
Туристически щеки PINGUIN Tour long FL foam, са здрави четирисезонни щеки от две части, с дължина до 150 см. Дължината ѝм се регулира лесно, бързо и безопасно, благодарение на системата за заключване Fast Lock. Отделните сегменти са изработени от много здравата алуминиева сплав 7075, с увеличени диа..
59.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 13154
Туристическа щека inSPORTline Luzy е изработена от много лека алуминиева сплав с 4-секционна телескопична дръжка. Снабдена е с фенер с мощен светодиод, който ще ви помага в тъмното. Формата и на бастун я прави много удобна и функционална.Техническо описание:4-секционна телескопична щекаТегло - ..
29.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13157
Щеки за скандинавско ходене inSPORTline Vilarica са  3-секционни щеки, изработени от лек и здрав алуминий. Можете да използвате тези щеки целогодишно. Те разполагат с комфортна Anti Shock система и благодарение на това окачване, се намалява натоварването върху мускулите и ставите. В комплекта с..
56.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13156
Щеки за скандинавско ходене inSPORTline Potosi са  2-секционни щеки, изработени от лек и здрав алуминий. Можете да използвате тези щеки целогодишно. Те разполагат с комфортна Anti Shock система и благодарение на това окачване, се намалява натоварването върху мускулите и ставите. В комплекта са ..
54.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT2520SS
Туристически щеки HI-TEC Lapland, са тройно сгъваеми и са изработени от лека, алуминиева сплав. Благодарение на винтовия механизъм, дължината ѝм може да се регулира бързо и лесно, във всеки един момент. В сгънато състояние, щеките са компактни и заемат минимално пространство. Ръкохватките са изработ..
48.00 лв.
Наличност: Наличен Код: EL901821AW
Туристически щеки ELBRUS Pokara са сгъваеми и могат да се ползват през всички сезони. Те са изключително леки - 200 гр за едната щека. Дължината на щеките може да се регулира много лесно, бързо и безопасно с два завъртащи се заключващи механизма. Разграфените линиите допринасят за лесното регули..
75.00 лв.
Наличност: Наличен Код: in 14677-2
Калъф за туристически щеки inSPORTline Meshy 85 см е изработен от мрежест материал, лесен за поддръжка и позволява щеките да "дишат", в случай че ги приберете мокри.Техническо описание:Практична торба за съхраняване на Вашите щекиДишаща мрежаДръжка за лесно носенеЗатваряне с ципРазмери: Ш 12см х Д 8..
8.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT18209IG
Туристически щеки за деца HI-TEC Gaugans ще превърнат прехода ви в забавно туристическо преживяване. Те осигурявта идеална подкрепа за децата ви, при всякакви терени. Щеките подпомагат всяка крачка и запазват ставните връзки, превръщайки движението в удоволствие. Дължината на щеките се регулира лесн..
43.00 лв.
Наличност: Наличен Код: HT18208IG
Туристически щеки за деца HI-TEC Ancimone ще превърнат прехода ви в забавно туристическо преживяване. Те осигурявта идеална подкрепа за децата ви, при всякакви терени. Щеките подпомагат всяка крачка и запазват ставните връзки, превръщайки движението в удоволствие. Дължината на щеките се регулира лес..
43.00 лв.
Наличност: Наличен Код: IN 13153
Туристическа щека inSPORTline Lomnic  е тройно сгъваема и е изработена от лека, алуминиева сплав 6061.  Благодарение на винтовия механизъм, дължината ѝ (67-115 см) може да се регулира бързо и лесно във всеки един момент. В сгънато състояние, щеката е компактна и заема минимално простр..
22.00 лв.
Показани 1 от 20 | 36 (2 Страници)