Количка

Предвид ситуацията и многото забрани, свързани с COVID19 са възможни забавяния в сроковете на доставка. Моля да ни извините.

Лост за шведска стена Benchmark Fusion 01

Лост за шведска стена Benchmark Fusion 01
  • Наличност: Доставка 10 дни
  • Код: BE028
  • Тегло: 8.00кг
Видяно: 3359
249.00 лв.
Купи с УНИ Кредит 12 x 23.42 лв.

Лост за шведска стена Benchmark Fusion разширява броя на упражненията, които можете да тренирате. Този аксесоар ви позволява да правите изтегляния, упражнение "ръка-на-ръка" и по този начин да упражнявате ръцете и гърба си. Изработен от висококачествена букова дървесина, той е изключително здрав и допълва дизайна на шведските стени.  Бързо и лесно се монтира, посредством издърпващата лента, като я закачите на една от летвите (не е нужно да монтирате нищо). Лост за шведска стена Benchmark Fusion е перфектен за ползване в домашни условия.


Техническо описание:

  • Лост за шведска стена
  • Четири хоризонтални летви
  • Висококачествена конструкция (изработен от букова дървесина)
  • Лесен монтаж
  • Товароносимост: 100 кг
  • Ширина: 68 см
  • Подходящ за шведски стени Benchmark fusion
Характеристики
Материал Бук
Ниво на подготовка Начално; Професионално
Предназначение Тренировка; Възстановяване
Продукт Лост
Спорт Фитнес; Гимнастика
Употреба Зала
Цвят Бежов
Част от тялото Гърди; Гръб; Ръце
Размер (XS - XXXXL) 68
Капацитет(кг) 100
Зона на трениране Горна част на тялото
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Тренировъчни препятствия inSPORTline CF100, са подходящи за различни видове спортни упражнения. Едно, или повече препятствия се използват за разви..
49.00 лв.
Топка за реакции inSPORTline RB10 е необичаен и забавен инструмент за тренировка за подобряване координацията на движенията и възприемането. Неравноме..
13.00 лв.
Мултифункционалното колело за коремни преси inSPORTline AB Roller AR400 е ефективен тренажор с експандери, подходящ за тренировка на цялото тяло. Комп..
35.00 лв.
Шведска стена Benchmark Fusion Combo представлява уникална комбинация от два материала - метал и дърво. Металните стойки осигуряват перфектна стабилно..
1 169.00 лв.
Шведска стена Benchmark Fusion е перфектна комбинация от два материала - метал и дърво, с най- високо качество. Металната рамка осигурява перфектна ст..
485.00 лв.
Дървен лост за шведска стенаinSPORTline Tsibic е чудесен фитнес аксесоар за укрепване на ръце, гръб и гръбначните мускули. Масивната рамка може да изд..
180.00 лв.
Шведска стена с лост BenchK 211, е уникална комбинация от два материала. Металната конструкция гарантира перфектна стабилност, здравина и максимална и..
849.00 лв.
Лост за шведска стена BenchK 310/710 е чудесно допълнение към шведска стена BenchK 310. Тренировките с лост за шведска стена укрепват мускулите на гър..
629.00 лв.
Лост за шведска стена BenchK 511 е отличен аксесоар за да укрепите мускулите на ръцете, гърба и гръбначния стълб. Здравата конструкция позволява товар..
549.00 лв.