Количка

Методи на плащане

Наложен платеж

Наложен платеж или Пощенски Паричен Превод (ППП) - в брой при доставка (при извършена доставка с куриер на ЕКОНТ или СПИДИ с метод на плащане ППП не се издава касов бон според НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА)

Банков превод

Банков превод по сметка на ТЪРГОВЕЦА
Инструкции за банков трансфер:
Фирма: САКСО ООД IBAN: BG61UNCR76301054698475 BIC код: UNCRBGSF банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Важно!!! При плащане с банков превод може да Ви бъдат начислени банкови такси/комисионни, определяни едностранно от съответната банка/финансова институция, в която е открита Вашата банкова сметка. Моля, обърнете внимание, ако избраният от Вас артикул към момента на поръчка не е наличен при нас, да изчакате наш служител да се свърже с Вас, за уточняване срока на доставка.

Кредитна/дебитна карта

Условията за плащане с карта

  1. Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.
  2. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  3. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
  4. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.
  5. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Важно!!! При плащане с банкова карта може да Ви бъдат начислени банкови такси/комисионни, определяни едностранно от съответната банка/финансова институция.

На изплащане


Цените, посочени на сайта са в български лева и се отнасят за 1 брой/чифт и не включват транспортиране и монтаж.