Количка

Предвид ситуацията и многото забрани, свързани с COVID19 са възможни забавяния в сроковете на доставка. Моля да ни извините.

Монтаж на автомати за ски или сноуборд

Монтажа на ски и сноуборд автомати е сложен и прецизен процес, от който зависи удоволствието и надеждността при каране на ски/сноуборд. Важно е да се знае, че ако ски автоматите са монтирани напред се забавя скоростта и обратно, когато са прекалено назад, скоростта се увеличава.

  • Монтаж на автомати за ски или сноуборд
Характеристики
Продукт Услуга
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Монтаж на пластина за ски автомати  е сложен и прецизен процес , от който зависи удоволствието и надеждността на скиорите. Важно е да се знае,..
12.00 лв.
Поставяне на топла вакса на сноуборд е важно за да се избегне полепването на мокър сняг по борда.Поставяне на топла вакса на сноубордПолиранеВакса HOL..
12.00 лв.
Автомати за сноуборд SPARTAN I, изработени от устойчиви на ниска температура материали. Техническо описание: Автомати за..
108.00 лв.
Популярни от категорията
Поставяне на топла вакса на ски Монтаж на автомати за ски или сноуборд Чанта за ски обувки MARTES Butto, Черен/Син Защитна маска W-TEC Zoro Мултифункционален шал W-TEC Neckwarmer
Поставяне на топла вакса на ски Монтаж на автомати за ски или сноуборд Чанта за ски обувки MARTES Butto, Черен/Син Защитна  маска W-TEC Zoro Мултифункционален шал W-TEC Neckwarmer
ski1 ski5 MAR0620AW IN 5336 IN 18215
Цена 8.00 лв. 12.00 лв. 14.00 лв. 14.00 лв. 17.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Жени; Момичета; Момчета; Мъже Жени; Мъже Жени; Мъже Мъже; Жени; Момичета; Момчета
Принт Едноцветен
Продукт Услуга Услуга Чанта Ски маска Кърпа за лице
Сезон Есен; Зима
Спорт Фитнес; Ски; Сноуборд Ски; Сноуборд; Мотоциклетизъм Ски; Сноуборд; Трекинг; Туризъм
Размер (XS - XXXXL) Универсален
Състав 100% Полиестер