Количка

Монтаж на пластина за ски автомати

Монтаж на пластина за ски автомати  е сложен и прецизен процес , от който зависи удоволствието и надеждността на скиорите. Важно е да се знае, че ако ски автоматите са монтирани напред се забавя скоростта и обратно, когато са прекалено назад, скоростта се увеличава.

Техническо описание:

  • Монтаж на пластина за ски автомати
Характеристики
Подходящ за Жени; Момичета; Момчета; Мъже
Продукт Услуга
Продукта е наличен само за онлайн продажба

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Заточване кантове на ски и сноуборд е задължително за оборудването преди и по време на активния ски сезон. Опита в ремонта и обслужването на ски и сно..
12.00 лв.
Монтажа на ски и сноуборд автомати е сложен и прецизен процес, от който зависи удоволствието и надеждността при каране на ски/сноуборд. Важно е да се ..
12.00 лв.
Поставяне на топла вакса на ски е важно за да се избегне полепването на мокър сняг по ските.Поставяне на топла вакса на скиПолиране на ваксатаВакса HO..
8.00 лв.
Поставяне на топла вакса на сноуборд е важно за да се избегне полепването на мокър сняг по борда.Поставяне на топла вакса на сноубордПолиранеВакса HOL..
12.00 лв.
Популярни от категорията
Поставяне на топла вакса на ски Монтаж на пластина за ски автомати Защитна маска W-TEC Zoro Мултифункционален шал W-TEC Neckwarmer Чанта за ски обувки MARTES Butto, Черен/Син
Поставяне на топла вакса на ски Монтаж на пластина за ски автомати Защитна  маска W-TEC Zoro Мултифункционален шал W-TEC Neckwarmer Чанта за ски обувки MARTES Butto, Черен/Син
ski1 ski4 IN 5336 IN 18215 MAR0620AW
Цена 8.00 лв. 12.00 лв. 14.00 лв. 11.00 лв. 17.00 лв. 12.00 лв. 14.00 лв.
Рейтинг
Подходящ за Жени; Момичета; Момчета; Мъже Жени; Момичета; Момчета; Мъже Жени; Мъже Мъже; Жени; Момичета; Момчета Жени; Мъже
Продукт Услуга Услуга Ски маска Кърпа за лице Чанта
Размери (Ш / Д / В) 20/45
Спорт Ски; Сноуборд; Мотоциклетизъм Ски; Сноуборд; Трекинг; Туризъм Фитнес; Ски; Сноуборд
Тегло 0.300