Количка

Накитници с фитили ARMAGEDDON SPORTS

Накитници с фитили ARMAGEDDON SPORTS са една необходима част от фитнес екипировката Ви-особено ако имате сериозно отношение към фитнеса. Предназначението на тези накитници с фитили е, да намалят риска от травми, напрежението върху китката и разбира се, да осигурят сигурен захват и добро сцепление. Когато носите тези накитници с фитили, Вие можете да изпълнявате тежките серии  без страх, че тежестта ще се изплъзне от ръцете Ви. Можете да ги използвате при тяга, набирания, гребане със щанга, повдигане на рамене за трапец и други. Накитниците с фитили са изработени с гаранция за здравина и високо качество.


Техническо описание:

  • Високо качество и издържливост
  • Осигуряват подкрепа за китката
  • Подобряват  захвата
  • Материали - текстил, неопрен
  • Дават по-добро сцепление
Характеристики
Материал Неопрен; Текстил
Продукт Накитник
Зона на трениране Горна част на тялото
Комплект Да

Напишете отзив

Бележка:* Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа!
Лош Добър
Доставка до 3 дни

За повече информация, моля обадете се на: 0899 13 99 40

Варна
 ул. Г. Бенковски №49
Наличен

За повече информация, моля обадете се на: 0899 322 055

Пловдив
ул. "Скайлер" 8-10
Наличен

За повече информация, моля обадете се: 0897 61 21 90

гр. Русе
ул. "Константин Иречек" 8
Доставка до 3 дни

За повече информация, моля обадете се: 0895 521 014

София
гр. София, бул. "България" 81Б
Доставка до 3 дни

За повече информация, моля обадете се: 0894 49 60 71

Централен склад
Русе, ул. "ТЕЦ Изток" 20
Стойка за тежести inSPORTline RK1168 e многофункционална стойка за съхранение и организиране на вашите фитнес тежести и лостове. Стойката е изработена..
249.00 лв.
Прав лост - ръкохватка за скрипец InSPORTline A413 - аксесоар универсален за всички силови пирамиди и за пейки с долен скрипец. Ръкохватката е из..
50.00 лв.
Лента за бягаща пътека InSPORTline, награпена повърхност за по-добър контакт с подметката на бягащия.Техническо описание:Размер 3150х510 ммМасло устой..
360.00 лв.
Масажорът Roller inSPORTline Masare е универсален аксесоар за упражнения, изработен от здрав и устойчив на удари PVC / EVA материал. Характеристиката ..
37.00 лв.
Латексов експандер Armageddon 15 кг е подходящ за укрепване на мускулите на раменете, ръцете, гърдите и гърба. За оптимален комфорт по време на тренир..
25.00 лв.
Тренировъчни фитили ARMAGEDDON SPORTS са задължителна част от фитнес екипировката-особено ако имате сериозно отношение към фитнеса.  Предназ..
9.00 лв.
Тренировъчни подложки ARMAGEDDON SPORTS с помощта на които, Вие ще си осигурите по-добър захват,  така че бъдете готови да направите повече повто..
20.00 лв.
Накитници с метална кука ARMAGEDDON SPORTS, с оптимална подкрепа за китките. Куката е изработена от висококачествена стомана, която е максимално устой..
40.00 лв.
Лентата за глезен inSPORTline AnkleWrap е направенa от полипропилен, стомана и EVA пяна за по-добър комфорт. Лентата е с дължина 48 см, достатъчно дъл..
7.00 лв.
Накитници с метална кука inSPORTline Neohook осигуряват устойчивост при тренировка с тежести и лостове и намаляват риска от травми на пръстите и ръцет..
20.00 лв.